rasia 16.07.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Współczuję MArkociu... a u lekarza byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wiola to oznacza , ze ona na dole ja na gorze. Rasiu przyjezdza do mnie ciocia,ktora jest lekarzem 2 razy dziennie mi bije zastrzyki. Ja bym sie nie zwlekla nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 O matko, jak ja nienawidzę zastrzyków....no w głowie się nie mieści...bo i boję sie ich masakrycznie...Traumę mam bo mój brat tak potrafił pośladek napiąć ze igły łamał :D:lol2: Teraz się śmieję ale i czuję nieswojo jak widzę igłę...współczuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No jakos daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Buziaki zostawiam i byle by było już tylko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Tusia, jak zdrówko? Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Rasieńko dziękuje, jest dobrze już, a jak twoje zdrówko i nastrój?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Martusia http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Wusienko to ja dziekuje za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a nie to ja ale nie powiem co bo za roślinki to wiesz i sorki za ten sajgon:oops: ale dnia mi na wszystko brakuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A jak malpeczka mala sie chowa? daj jakas aktualna focie malej rojberki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 malpeczka to juz prawdziwa malpa jak jest w fazie szaleju to podbiega , lapie zebami za gacie i spingala no i jak ja tu nauczyc ze to zle jak sie nawet zlapac nie da zeby ukarac??? wusienko nie przejmuj sie balaganem wiem jak to jest jak sie ma mala przestrzen a wszystkie klamoty trzeba gdzies upchnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no i cierpi się na chroniczny brak czasu:( wieczorem jestem tak zmęczona że normalnie tracę wzrok jak śmieci widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 malpeczka to juz prawdziwa malpa jak jest w fazie szaleju to podbiega , lapie zebami za gacie i spingala no i jak ja tu nauczyc ze to zle jak sie nawet zlapac nie da zeby ukarac??? kochana, da sie, przerabialismy tez te fazy jak to robi ,to przykucnij na chwilke a ta zainteresowana przyjdzie i wtedy ja masz lub nasza pani trenerka doradzila zeby w domku piesek chodzil w szelkach a do szelek przyczepic sznureczek zeby latwiej zlapac, noga przytrzymac i sru. oczywiscie nie na zawsze z tym sznureczkiem ale dopoki sie nie nauczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no to jej bede musiala sznurek przyczepic bo dogonic to jej sie niejak nie da a w dodatku traktuje to jak zabawe wiec nie moge jej gonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 to norma, pies to traktuje jak zabawe i trzeba mu pokazac, ze to zabawne nie jest. my mamy tylko jeden problem z naszym, hormony mu niestety buzuja i jak sa goscie z dziecmi to zawsze upodoba sobie to najmniejsze ( w jego mniemaniu najslabsze) do molestowania. ostatnio ma taka faze. skonczy sie odjajczeniem cos czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no to nie fajowe jest, niestety nie wiem czy sa sposoby zeby psa oduczyc tego rodzaju zachowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 dajemy rade tylko czasem nam wstyd przed goscmi, ale w tym roku nie chcemy kolejnej narkozy dla bialaska, dosc juz bylo. nie byloby to wskazane dla jego zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Markotka wielkie dzięki za wizytę Sernik i chlebek przepyszny Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts