Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka, moja wczoraj była w na domowych urodzinach i była tylko 5 dzieciaków+ 1 młodszy brat ;) i była zadowolona, ale rozmawialiśmy gdzie chciałaby mieć swoje urodziny i baaardzo ładnie prosiła o lokal dla dzieciaków- u nas Fantazja- ale tylko 1 raz żeby zobaczyć jak to jest. Chyba nie bedzie wyjścia ;)

Wczoraj zabralam sie za powidla sliwkowe, postanowilam je zrobic w piekarniku, pieklam na 2 poziomach ale mialam tych sliwek tyle, ze oprocz tych dwoch poziomow to sie gotowaly jeszcze w 2 garnkach i co mi sie skonczylo cos w piekarniku robic to wlewalam z garnka do blaszki. Kurka niby powidla co sie same robia a caly dzien roboty a dzis ciag dalszy...

dzieki, dodalam cukru trzcinowego, mielonego pieprzu i tone pietruszki oraz zaprawilam korniszonkami, wyszlo nawet ciekawie :rolleyes:, T. sie zajadal i prosil o dokladke. jutro bedzie smaczniejsze wolowinka troche wchlonie, do tego kasza nie solona i salatka z pora na smietance zrownowazy smaki :) nie wiem co mnie naszlo z tymi pomidorami mialy byc bitki po mysliwsku :rolleyes:

• 4 weeks później...

Wiolus nie dalam rady sie urwac jeszcze rodzice przyjechali z grzybami do obrobienia a teraz w srode mlody ma urodziny wiec znow mam urwanie glowy ale pod koniec tygodnia mi sie powinno zluzowac to sie wprosze :)

Mlody daje rade :) Pani mowi, ze spokojnie lapie co jest do zrobienia. W domu doskonale pamieta' w ktorej ksiazce co jest do zrobienia :)