markoto 08.09.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Rasiula dzieki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 I jak po imprezie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 U nas nie bylo duzej imprezy, urodzinki z malym tortem a w poniedzialek wiekszy tort i wiecej dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 To 2 X impreza w lokalu???? Ja właśnie pokroiłam na duszonki, a wczoraj sernik upiekłam.. Torta nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 nie, w piatek w domu, w poniedzialek w lokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Hejka, moja wczoraj była w na domowych urodzinach i była tylko 5 dzieciaków+ 1 młodszy brat i była zadowolona, ale rozmawialiśmy gdzie chciałaby mieć swoje urodziny i baaardzo ładnie prosiła o lokal dla dzieciaków- u nas Fantazja- ale tylko 1 raz żeby zobaczyć jak to jest. Chyba nie bedzie wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Wczoraj zabralam sie za powidla sliwkowe, postanowilam je zrobic w piekarniku, pieklam na 2 poziomach ale mialam tych sliwek tyle, ze oprocz tych dwoch poziomow to sie gotowaly jeszcze w 2 garnkach i co mi sie skonczylo cos w piekarniku robic to wlewalam z garnka do blaszki. Kurka niby powidla co sie same robia a caly dzien roboty a dzis ciag dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.09.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Kochana potrzebuje na szybko rady, czym zneutralizowac kwasnosc w sosie (sypnelo mi sie za duzo koncentratu pomidorowego) wszystko przez chorobe, nie czuje smaka. kombinuje i nie chce znowu przedobrzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Chyba troche sie spoznilam wg mnie cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.09.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 dzieki, dodalam cukru trzcinowego, mielonego pieprzu i tone pietruszki oraz zaprawilam korniszonkami, wyszlo nawet ciekawie , T. sie zajadal i prosil o dokladke. jutro bedzie smaczniejsze wolowinka troche wchlonie, do tego kasza nie solona i salatka z pora na smietance zrownowazy smaki nie wiem co mnie naszlo z tymi pomidorami mialy byc bitki po mysliwsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Na przyszłość spróbuj dodać wiecej marchewki. Działa jak się przesoli, to na kwaśność też powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 ooo dzieki za rade, choc mam nadzieje, ze nie popelnie wiecej takiej wtopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 wiem, ze aby wyciagnac sol z potrawy to mozna wrzucic przekrojonego ziemniaka - to tak jakby ktos potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Gorzej jak przesolisz ziemniaki skąd wtedy wiadomo który to ziemniak dodany a niedogotowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 sprawdzic widelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 oj ty Wiolaszka wymyslaczka wtedy zamiast ziemniaka wrzuc marchewke :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 o matko, musiałabym każdego ziemniaka nakłuć...a ja duuużo ich gotuje :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Tusia.. jak tam młode w szkole? Miałaś przyjechać z małpiątkiem.. ale widać to pilne nie jest to poczeka... a ja się nie będę prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wiolus nie dalam rady sie urwac jeszcze rodzice przyjechali z grzybami do obrobienia a teraz w srode mlody ma urodziny wiec znow mam urwanie glowy ale pod koniec tygodnia mi sie powinno zluzowac to sie wprosze Mlody daje rade Pani mowi, ze spokojnie lapie co jest do zrobienia. W domu doskonale pamieta' w ktorej ksiazce co jest do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.