malgos2 21.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 To zalezy, czy te pomieszczenia sa otwarte czy zamkniete. Jak zamkniete - oddzielone jasne o ciemnego, to gites, ale jesli otwarte to ja akurat nie lubie takiego dzielenia, chociaz to moze nawet niezle wygladac, jesli sie ma pomysl na to. Ja mam stosunkowo male pomieszczenia w porownaniu z "domowymi", wiec staram sie unikac takiego dzielenia, ale moze jesli pomieszczenia sa duze to to nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pomieszczenia srednio duze bo jakies 10m2 kazde i raczej wszytsko otwarte. Kuchnia ma byc w przyszlosci oddzielona drzwiami suwanymi ale to w dalekiej przyszlosci chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No to cos tak jak u mnie. Przynajmniej kuchni od jadalni bym nie dzielila kolorem. Wiatrolap moze chyba byc inny, ostatecznie to nie jest jakas reprezentacyjna czesc domu. Ale czego sie boisz w kuchni? Ze dziecko wyleje sok i bedzie widac? No chyba gdyby nie bylo widac to tez bys to posprzatala. Jesli kuchnia nie ma 40 m2, to chyba nie ma sie czego bac. Nie mozna robic domu pod kolor brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Boje sie ze jak bede gotowac a robie wtedy atystyczny nielad to tu chlapnie tam chlapnie, nie wytre od razu i beda maziaje i plamiska i co rusz bede musiala zmywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.10.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witaj!Gdzieś -kiedyś zajrzałam już do Ciebie, ale dopiero dzisiaj oszalałam na punkcie wybieranych przez Ciebie płytek !!! Piękne, boskie i wszystkie w odcieniach szarości. Do wczoraj byłam pewna, że chcę płytki (gres) drewnopodobny, ale dzisiaj już tylko takie jak w Twojej wizualizacji (3 październik).Będę śledzić wybory.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Boje sie ze jak bede gotowac a robie wtedy atystyczny nielad to tu chlapnie tam chlapnie, nie wytre od razu i beda maziaje i plamiska i co rusz bede musiala zmywac. Widzialas test tosinka? Maziaje i plamiska beda dopoki ich nie wytrzesz, chyba nie beda wsiakac na zawsze? A jak beda na niewidocznym to tez trzeba to wytrzec, co by sie buty nie przyklejaly. Ale podloga moze byc ciemna, to zalezy, co chcesz miec do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 mnie się to podoba http://www.hazym.com.pl/img_prod/41.jpg o ile, jak pisała Markotka jest w rzeczywistości jaśniejsze albo Cemento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja jestem za Cemento bo zwróciłam na nie uwagę w sklepie i mimo że nie chce szarości to zamarzyłam o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Elite cemento -po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Markotko, nie masz wyjscia, dajesz cemento i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no nieźle 3:0:0 dla cemento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Babeczki w sobote biore wszytskie kafle do domu i bede testowac Ten cement mi sie podoba ale boje sie jak sie to bedzie zachowywac, przetestujemy i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Markoto napisz jeśli możesz gdzie oglądasz te wszystkie piękne płytki "na żywo", do tej pory zupełnie nie zwracałam uwagi na takie kolory i chciałabym je teraz "wyściskać".aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jesli z gresu chinskiego dalo sie wszelkie plamy zmyc, to z nie-chinskiego tym bardziej. Nie wierze, zeby bylo z tymi plytkami cos nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam Gdzieś czytałam, że dobrze jest w pomieszczeniach otwartych dać jednolitą, jeśli nie tę samą podłogę, żeby powiększyć te pomieszczenia optycznie i nie tworzyć "bałaganu". Ja za płytkami nie głosuję, to najgorsze wybory jakie mogą być...no i jeszcze firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 markotko strasznie tam ciemno u Ciebie a brama czemu taka czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Efilo jak zmienialam tlo na biale to znikaly mi kreskowania i juz nie mialam sily tego zmieniac Kafle ogladalam glownie w: Katowice-Combikol i soga i domus w ttw opex, quadro w rawie kolo ikei, sanimex na rozdzieniu Gliwice- art-ceramika na kujawskiej, adari na pszczynskiej ( sa tez w katowicach kolo castoramy), metalowiec na pszczynskiej Dzieki podpowiedzi malmuc o testowaniu pytki jestem umowiona w sobote na zakup po jednej plytce wszystkich 3 i bede je badac na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 trzeba było w paincie domalować brame inaczej sie patrzy jak jest całość w tym kolorze co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ale w paincie nie obrabia plikow jpg przynajmniej ja nie umiem otworzyc tych plikow w paincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 hej to super ze wezmiesz plytki do domu, mysle ze to pomoze Ci podjac decyzje mnie tez udalo sie pozyczyc moja plytke do domu, kladlam ja w roznych miejscach, mniej lub bardziej naslonecznionych (zeby sprawdzic jak wygladaj) i wtedy znacznie prosciej jest dokonac wyboru. Nie mysl tez ze od razu sie w glowce rozjasni, niech plytka sobie lezy, a Ty zajmij sie czyms innym. U mnie plytki lezaly na korytarzu przez jakis czas i mijalam je wchodzac i wychodzac w domu. Boje sie ze jak bede gotowac a robie wtedy atystyczny nielad to tu chlapnie tam chlapnie, nie wytre od razu i beda maziaje i plamiska i co rusz bede musiala zmywac. takie kuchenne brudy bedzie widac na kazdych plytkach, ja nie mam takich wcale jasnych a tez widac,no moze w oczy nie kują poza tym te chlapniecia scierasz na biezaco zeby dzieci nie rozniosly po calym domu i zeby nie zawlokły tego do swoich pokoi. do tej pory stawialam na te cemento, ale te drugie tez mi sie bardzo podobaja i patrzac na łazienke Editty nie wydaja sie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts