monia77w1 30.10.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 U mnie kotłownia w poniedziałek a płytki dopiero na wiosnę Strasznie ciekawa jestem efektu koncowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja tez moze nawet bardziej niz ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to czekamy z niecierpliwością markotko Co do baterii -to ja mam część hansgrohe (podtynkowa -deszczownico-natryskowa), część Roca (w kotłowni i wc) i część Paffoni - made in Italy (bidetowa, wannowa sztorcowa i podtynkowe umywalkowe). Zobaczymy jak to będzie hulało Malgos (i reszta) -jak szukasz porządnych podtynkowych -to polecam tego sprzedawcę: http://www.termicotychy.pl/ Ja u Nich kupowałam stelaże do wc i kilka baterii oraz umywalkę. Tanio, szybko i pewnie! Teraz zbieram kasę na Hansgrohe Raindance -deszczownica z "napowietrzaniem" (baterię podtynkową już mam). A efekt jest taki jak "bąbelki szampana spływające po ciele" (tak mi facet w sklepie tłumaczył ): http://www.termicotychy.pl/admin/zdjecia/1877b8afa21d8c98e43809323962cdf8.jpg U nas w sklepie kosztuje 1600 (netto ), a w tym Termico -1299zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 hihihi nie wiem czemu ale przeczytałam http://www.termowiochy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 kachna a od tych bąbelkow nie jest zimno przez przypadek? bo z doświadczenia wiem że w wannie z bąbelkami to piździ (powietrze w końcu dużo zimniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witam wieczorkiem! Markoto ja też czekam z niecierpliwością na pierwsze płyteczki u Ciebie... Kachna dzięki za podesłanie stronki - mają baaardzo fajne ceny baterii! A deczszownica super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 kachna a od tych bąbelkow nie jest zimno przez przypadek? bo z doświadczenia wiem że w wannie z bąbelkami to piździ (powietrze w końcu dużo zimniejsze) ee.. chyba nie.. w końcu w wannie woda stoi a tu leci cały czas ciepła. A "w dotyku" to naprawdę fajniutkie, takie "mięciutkie" uczucie. Hansgrohe ma w niektórych sklepach takie wystawki, gdzie można sobie na rękach sprawdzić jaki strumień daje Raindance (to jest cała seria baterii -są natryskowe i deszczownie, podtynkowe i zwykłe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kachna dzięki za podesłanie stronki - mają baaardzo fajne ceny baterii! Nie ma za co -sprawdziłam osobiście -to polecam Efilo -ja u nich kupowałam też stelaż do "naszego" kwadratowego sedesu : http://www.termicotychy.pl/GROHE+RAPID+WC+PAKIET+4+W+1+COSMOPOLITAN_p408.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja moge polecic z allegro zosia142 zamawiam u niej sporo, ma fajne ceny, nie ma problemu z dostawa Ta deszczownice raindance polecal mi tez sprzedawca ale nie dam 1500zl za kawalek rurki z sitkiem chocby i szmpan z niej lecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja moge polecic z allegro zosia142 zamawiam u niej sporo, ma fajne ceny, nie ma problemu z dostawa Ta deszczownice raindance polecal mi tez sprzedawca ale nie dam 1500zl za kawalek rurki z sitkiem chocby i szmpan z niej lecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No ja też się waham.. ale i tak deszczownica o srednicy 24cm -nawet jakiejś tańszej firmy kosztuje o 1tys zł, więc chyba lepiej dołożyć to 299 na bąbelki ? Z kolei "deszczownica" o średnicy 10-15cm -to jest "prysznic" a nie deszczownica... A poza tym to mąż się uparł i on ją będzie kupował (jak se uzbiera ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Deszczownica z dante czy ferro to 300 zl za fi 20, wiec chyba da sie przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ja sama nie wiem jak się to skończy -bo może na razie w ogóle będzie tylko rurka ze ściany sterczała.. a to dlatego, że nasz wykańczacz zaczyna mnie wnerwiać nie tylko swoją "nieczasowością" ale i wygórowanymi żądaniami finansowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ja moge polecic z allegro zosia142 zamawiam u niej sporo, ma fajne ceny, nie ma problemu z dostawa Ta deszczownice raindance polecal mi tez sprzedawca ale nie dam 1500zl za kawalek rurki z sitkiem chocby i szmpan z niej lecial. e.. to trzeba brać i biznes alkoholowy zakładać butelki Ci pomożemy załatwić na tego szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja tam za baterie to niekoniecznie ale za deszczownice moge dactylko poczekam aż kachna wyprobuje p.s. dzieki za namiar na pakiet - kupie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 tylko poczekam aż kachna wyprobuje Mam nadzieję że się doczekasz ... może w grudniu rzucą jakąś premię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 u nas nie ma szans na rynku tragediazastanawiaja sie czy nie zwolnic wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 u nas nie ma szans na rynku tragedia zastanawiaja sie czy nie zwolnic wszystkich no co TY!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no serio to sie nazywa jakis przymusowy urlop czy cos w ten desen w kazdym razie firma staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no serio to sie nazywa jakis przymusowy urlop czy cos w ten desen w kazdym razie firma staje Faktycznie jest coś takiego. Jak muszą to takie rozwiązanie jest zgodne z prawem. Ja mam mieć wolne całe wakacje bo nie opłaca sie firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts