Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to czekamy z niecierpliwością markotko :)

Co do baterii -to ja mam część hansgrohe (podtynkowa -deszczownico-natryskowa), część Roca (w kotłowni :wink: i wc) i część Paffoni - made in Italy (bidetowa, wannowa sztorcowa i podtynkowe umywalkowe). Zobaczymy jak to będzie hulało :roll: Malgos (i reszta) -jak szukasz porządnych podtynkowych -to polecam tego sprzedawcę:

http://www.termicotychy.pl/

Ja u Nich kupowałam stelaże do wc i kilka baterii oraz umywalkę. Tanio, szybko i pewnie! Teraz zbieram kasę na Hansgrohe Raindance -deszczownica z "napowietrzaniem" (baterię podtynkową już mam). A efekt jest taki jak "bąbelki szampana spływające po ciele" (tak mi facet w sklepie tłumaczył :lol: ):

http://www.termicotychy.pl/admin/zdjecia/1877b8afa21d8c98e43809323962cdf8.jpg

U nas w sklepie kosztuje 1600 (netto :o ), a w tym Termico -1299zł

kachna

a od tych bąbelkow nie jest zimno przez przypadek? bo z doświadczenia wiem że w wannie z bąbelkami to piździ :roll: (powietrze w końcu dużo zimniejsze)

ee.. chyba nie.. w końcu w wannie woda stoi a tu leci cały czas ciepła. A "w dotyku" to naprawdę fajniutkie, takie "mięciutkie" uczucie. Hansgrohe ma w niektórych sklepach takie wystawki, gdzie można sobie na rękach sprawdzić jaki strumień daje Raindance (to jest cała seria baterii -są natryskowe i deszczownie, podtynkowe i zwykłe).

Ja moge polecic z allegro zosia142 zamawiam u niej sporo, ma fajne ceny, nie ma problemu z dostawa :)

Ta deszczownice raindance polecal mi tez sprzedawca ale nie dam 1500zl za kawalek rurki z sitkiem :) chocby i szmpan z niej lecial.

No ja też się waham.. ale i tak deszczownica o srednicy 24cm -nawet jakiejś tańszej firmy kosztuje o 1tys zł, więc chyba lepiej dołożyć to 299 na bąbelki :wink: ?

Z kolei "deszczownica" o średnicy 10-15cm -to jest "prysznic" a nie deszczownica...

A poza tym to mąż się uparł i on ją będzie kupował (jak se uzbiera 8))

Ja moge polecic z allegro zosia142 zamawiam u niej sporo, ma fajne ceny, nie ma problemu z dostawa :)

Ta deszczownice raindance polecal mi tez sprzedawca ale nie dam 1500zl za kawalek rurki z sitkiem :) chocby i szmpan z niej lecial.

e..

to trzeba brać i biznes alkoholowy zakładać 8)

butelki Ci pomożemy załatwić na tego szampana :wink: