Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki Irma za spotkanie i za to, ze przywiozlas rasie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A ja mam Marka herbate. :p Dla Ciebie tez duza buzka za przyjazd. :)

Herbatka mam nadzieję znajdzie swoich koneserów 8)

i ja dziękuje za gościnę, bardzo sie cieszę, że tam zajrzałem.

Ja zgodnie z obietnica ciacha degustowałem i wszem i wobec podkreślam ich znakomitość! kto był autorem?

Jak się imprezka udała w godzinach 24:00-06:00 ?

Dzieki Irma za spotkanie i za to, ze przywiozlas rasie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A ja mam Marka herbate. :p Dla Ciebie tez duza buzka za przyjazd. :)

Herbatka mam nadzieję znajdzie swoich koneserów 8)

i ja dziękuje za gościnę, bardzo sie cieszę, że tam zajrzałem.

Ja zgodnie z obietnica ciacha degustowałem i wszem i wobec podkreślam ich znakomitość! kto był autorem?

Jak się imprezka udała w godzinach 24:00-06:00 ?

Autorem sernika byla moja mama, a marchewkowego Magi77. Byly jeszcze eklerki malki i pischinger Nelli. 8)

Autorem sernika byla moja mama, a marchewkowego Magi77. Byly jeszcze eklerki malki i pischinger Nelli. 8)

Ha! w takim razie spróbowałem wszystkiego, włącznie z tymi grzesznie kalorycznymi :):)

Irma twierdzi, ze na wyjazdach slodkie nie tuczy. :lol: :lol: :lol:

hm... tak twierdzi? w moim przypadku to sie sprawdziło :)

Jetsem, i jestem padnięta. Było superowsko, chociaż ledwo żyję i wszystko mnie boli...

Marku - to naukowo stwierdzony fakt - słodycze na wyjazdach nie tuczą :)

Bardzo mi miło było Cię poznać tak btw.

Markotko dzięki - mogę tylko powiedzieć wzajemnie :)ii też bardzo się cieszę, ze Cię poznałam.

Lidszu - dzięki :) wpadnę na 100%

Wiolasz: :oops: normalnie się zawstydziłam

słusznie prawią :) dodam, że sympatyczna i bezpośrednia z Ciebie osóbka (świetny i zaskakujący rozmówca). Zdecydowanie ciekawy typ człowieka (doły to chyba miewasz z czystego masochizmu)...

Tak, żałowałbym gdybym się nie zjawił :) (trochę mi głupio bo chyba uciekłem bez pożegnania)

Współpodróżniczka jeszcze milczy, więc chyba śpi :):):) idę budzić... :)

słusznie prawią :) dodam, że sympatyczna i bezpośrednia z Ciebie osóbka (świetny i zaskakujący rozmówca). Zdecydowanie ciekawy typ człowieka (doły to chyba miewasz z czystego masochizmu)...

Tak, żałowałbym gdybym się nie zjawił :) (trochę mi głupio bo chyba uciekłem bez pożegnania)

Marek, chyba zacznę wnioskować za przyznaniem Ci tytułu "najlepszy pochlebca na tym forum" :)

Z Tobą też świetnie się rozmawia, normalnie nie daruję, zę siedziałeś na dworcu zamist jeszcze poznęcać się nad sztuką współczesną

Marek, chyba zacznę wnioskować za przyznaniem Ci tytułu "najlepszy pochlebca na tym forum" :)

Z Tobą też świetnie się rozmawia, normalnie nie daruję, zę siedziałeś na dworcu zamiast jeszcze poznęcać się nad sztuką współczesną

Tajałem od szumu w Bunkrze :) i kombinowałem co mam rano zrobić :) potem włóczyłem sie po nocnym mieście.. mały sentyment do Krakowa jeszcze mam.....

Przyznam, że trochę żałowałem, ale trzeba być konsekwentnym... Rasię przepraszam, bo nie pogadałem z nią i tu mam duże wyrzuty...:oops: :oops:

Pochlebcą nie jestem, tam zamiast pochlebstw są zawsze powsadzane małe prawdy/wartości , ja werbalizuję je tylko :roll: :D