Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakby sie uprzec to przy dobrej widoczności (albo inwersji) powinniśmy widzieć te górki swoje :)

Ale miałam skojarzenie.... :o :oops: :lol: :lol:

Ale to dobrze. Wiola to cenne źródło informacji materiałowo-zaopatrzeniowo-budowlanych z tego regionu więc będziesz mógł Ją..... podpytać jak zajdzie taka potrzeba :lol:

jakby sie uprzec to przy dobrej widoczności (albo inwersji) powinniśmy widzieć te górki swoje :)

Ale miałam skojarzenie.... :o :oops: :lol: :lol:

Ale to dobrze. Wiola to cenne źródło informacji materiałowo-zaopatrzeniowo-budowlanych z tego regionu więc będziesz mógł Ją..... podpytać jak zajdzie taka potrzeba :lol:

fakt, zwłaszcza, że to południe. Niestety jak sie pobieżnie rozejrzałem ,to nei jest wcale łatwy region. Sporo ludzi wyjechało a reszta świadoma tego winduje ceny...

Marek, jakby nie patrzec, ceny nie należą do najniższych ale zdecydowanie nie przewyższają tych z pomorza. To mnie trzymało przy budowie w pionie :lol:

tak, to prawda (i całe szczęście), nie są z tych najwyższych, zobaczymy co uda się jeszcze w nich umniejszyć.

Widziałem Twojego psiaka w dzienniku :) i domek i widoki boskie..... mam podobnie tylko nie tak rozlegle. Czy Ty nie widzisz już Biesów/Karpat tam na świtowym horyzoncie?