Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i co mi po tym jak muszę dziś znowu być w Warszawie, normalnei niedobrze sie robi.

ale za to pogoda jest przepiękna dzisiaj i przyjemnie usiąść za kierownicą :D

ale podobno straszny lód na drodze...

jakoś nie zauważyłam odwożąc dziewczynki do przedszkola, chyba że przez te moje zaropiałe oczka nie zauważyłam :lol: :lol:

Marek, jakby nie patrzec, ceny nie należą do najniższych ale zdecydowanie nie przewyższają tych z pomorza. To mnie trzymało przy budowie w pionie :lol:

tak, to prawda (i całe szczęście), nie są z tych najwyższych, zobaczymy co uda się jeszcze w nich umniejszyć.

Widziałem Twojego psiaka w dzienniku :) i domek i widoki boskie..... mam podobnie tylko nie tak rozlegle. Czy Ty nie widzisz już Biesów/Karpat tam na świtowym horyzoncie?

o nie nie, za nisko jestem :lol: Te które widzę to jednak najbliższe okolice

I zero oliwek. :lol: :lol: :lol:

Oliwki za to wpieprza Jonasz. :o :o :o

koty lubią oliwki :lol:

Niestety lubia tez dabki. Wczoraj je P. na antresole wyniosl, zeby mi ich kanalia nie zezarla, a rano Jonasz z narazeniem zycia po prawie pionowej drabinie sie wspinal. :lol: Musialam wstac i go ratowac. No i dabki tez. :lol: :lol: :lol:

dzień dobry - przyszedłem zrobić zły piar tej firmie: http://www.europamebel.pl/

dzwonię dziś, odbiera jakaś baba, z głosu hrbinia albo inna baronowa:

hrabinia: halą... (ostatnie ą w góre intonujemy)

ja: dzień dobry

hrabinia: taaaaaak???????? (zaakcentować formę pytającą)

ja: chciałbym się dowiedzieć o dostepność produktów (wymieniam)

hrabinia: ale pan sobie zdaje sprawę, że to są bardzo drogie rzeczy...

zatyka mnie z wściekłości

kontynuujmy:

ja: proszę Pani, przy tych zdjęciach mebli stoją ceny więc zdaję sobie sprawę ile kosztują. Poza tym nie są jakeś specjalnie drogie i proszę odpowiedzieć na moje pytanie.

hrabinia: oczywiście wszystkie są dostępne........ i piękne.

ja: czy istnieje u Państwa możliwość zakupów ratalnych?

hrabinia: WYKLUCZONE!!!! WYŁĄCZNIE GOTÓWKA!!!!!

choćbym miał mieć komody z otapetowanej dykty (BRW na ten przykład) w życiu nie kupię u hrabini! Jak mnie wkurwiają sklepowe, którym się wydaje że pracując w meblowym są właścicielami tychże mebli, jak mnie irytują kelnerzy, którzy ...

albo nieważne - nie będę się głupio nakręcał

kochana, mnie tez sie wydawala calkiem calkiem, ale potem się okazało, ze byłam w wielkim błędzie, bo każdy na forum ma większą :) no moze poza wusią, bo ona ma taką samą

to może posłużę za pocieszyciela ? :) o ile zakład że

- anemicznie ale chyba 'jestem z tego forum'

- mam mniej metrażu od Ciebie (każdego) ?

hm... jak wygram to zgodzisz się na bogatszą ścieżkę kariery, gdzie zamiast plottera bedzie dobry aparacik i inne dobre rzeczy. deal ?