Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może chodzi to że czerwonego byś nie dawała? ;)

to teraz na spokojnie jak będziesz miała chwilke napisz mi dwie uwagi które usiłowałam usłyszeć na miejscu. 1. co mówiłaś o dodatkach w pokoju Kruszki 2. dlaczego komplecik (bo nie zdążyłaś podać uzasadnienia. usłyszałam: w tym przypadku tak a wiesz dlaczego? no i ktoś inny zaczął o czymś innym i tylem sie dowiedziała :lol: )

co do Kruszki to już dobrze nie pamiętam, tylko tyle, ze pokoik łądniejszy niż na zdjęcich i wzorki bym tylko dała w okno a reszta delikatna...Ale chyba rozmawiałyśmy o tym...z tym, zę ja chciałam rolety a Ty nie, bo są zewnętrzne.

Ale myślę o tych roletach i ja bym jednak dała, takie które robiły by za firanki...a do tego jakieś fajne zasłonki. Widziałam u nas mnóstwo świetnych materiałów do dziecinnych pokoików, można coś ładnego uszyć.

Mozesz jej dorobić baldachim moskitierę - dziewczynki to uwielbiaja...

A co do lampek - dlatego, ze do vicky baaardzo trudno dobrać coś nie do kompletu, bo ma bardzo chcarakterystyczną nietypową bryłę i jeszcze bardziej nietypowy wzór na szkle. Ta tesla jest baaaardzo ładna, ale IMHO nie pasuje...jest za mało glamour, albo za mało industrial. Jest tak pośrodku między wszystkimi lampami, ktore masz w kuchni...i dlatego...

no...bardzo fajny

ogólnie na niego nie mogę narzekać, ale kwiaty dostalam ostatnio chyba rok temu...

mój też jest fajny, nawet bardzo. Ale kwiatów bez okazji nei dostaję, bo jak twierdzi: zraził się po tym jak jego kolega dawał żonie kwiaty co rusz, bo ją łajdak zdradzał :o Nie daje, żeby losu nie kusić :o :lol: