Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lepsze juz byłyby najprostrze rolety bambusowe albo drewniane żaluzje czy okiennice wewnętrzne ale raczej bez szmat w oknach.

A co to jest? Bawialnia córki leśnika czy niewyrośniętego gumisia? :D

Jeszcze dałabym wykładzinę dywanową zieloną na podłogę typu shaggy albo trawa .:D

Lepsze juz byłyby najprostrze rolety bambusowe albo drewniane żaluzje czy okiennice wewnętrzne ale raczej bez szmat w oknach.

A co to jest? Bawialnia córki leśnika czy niewyrośniętego gumisia? :D

Jeszcze dałabym wykładzinę dywanową zieloną na podłogę typu shaggy albo trawa .:D

to jest kraina elfów...jak możesz...

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/ogrod/th_planogrodu5.jpg

po namyśle doszłam do wniosku, ze zrobię chyba w ten deseń...brązowy prostokącik to ławeczka

pomyslalam sobie, ze szkoda trochę mi to drzewo zasłonić i chyba kupię mieszankę traw do cienia...moze wtedy co z tego będzie

Co do ogrodu to bardzo dobrze wybrałaś. Te prostokątne formy bardzo pasują do domu. Zastanawiam się tylko czy ścieżka do ogniska nie byłaby lepsza z tej kostki (płyty) co jest ścieżka przy tarasie.

I po cichu też się szykuję do Ciebie :)

kostka to to nie jest tylko zwykłe płyty chodnikowe :)

sama nie wiem, chciałabym, zeby te nawierzchnie nie były wszędzie takie same. Jak dam podkłądy kolejowe to będzie wyraźne przejscie z częsci bardziej "ulizanej" do mniej...ale zanim ja dojdę do tego to pewnie jeszcze zmienię zdanie... :)

szykuj się ,szykuj. Już powiedziałam "mężu", zeby wyciągał meble ogrodowe.

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/ogrod/th_planogrodu5.jpg

po namyśle doszłam do wniosku, ze zrobię chyba w ten deseń...brązowy prostokącik to ławeczka

pomyslalam sobie, ze szkoda trochę mi to drzewo zasłonić i chyba kupię mieszankę traw do cienia...moze wtedy co z tego będzie

w tej donikcy l-kształtnej będą więc trawy?

Projekt wygląda zdecydowanie najlepiej i najwygodniej ze wszystkich. Mi sie podoba.Widać dobrze go przespałaś.

Co do elfiego pokoju, to wydaje mi się, ze nie można dziecia na cały dzień tak wrzucic do krainy elfów. Pokój dla dorosłych kiczowato-słodki, ale dla dzieci to spełnienie marzen-tylko raczej jako bawialnia -nie sypialnia.

Zasłonki powinny być dużymi zielonymi panelami-liśćmi, za dużo nakapali tego różowego materiału

Edytowane przez 78mysz

no krzaczory, takie co urosną w cieniu ogromnego graba :)pewnie leszczyna, pewnie trzmieliny, parzydło leśne, bluszcz jako okrywowa, kalina moze jakaś, jakieś cisy...to nie będzie donica, bo nie będzie wyniesione ponad grunt zbyt wysoko...założenie jest takie, ze ma to nas zasłaniać