Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślę, że sąsiedztwo lasu nie jest złe.Ściana lasu zatrzymuje wiatr i łagodzi niektóre zjawiska atmosferyczne. Widze to też u mnie. Nieraz drzewa w lesie aż huczą a u mnie brzozy ledwo co liśćmi poruszają. Fajnie mieć las za płotem ;)

Ale.... w tym roku zwiększyłam wartość ubezpieczenia domu :D Profilaktycznie ;)

jak zwykle spóźniony jestem... więc po ciuchutku wszystkiego dobrego Irma!....

Ja z kolei nie mogłem sie odnaleźć w keczupie ale odnalazłem (choc sie mecze) w starym archicadzie. Keczup miałem podejść ponownie, ale czasu brakło i chyba już teraz nie wiem czy to ma sens...

To miłej (jeszcze) niedzieli

To ja juz bym sie uparla i nauczyla tego Autocada - ale wiem od moich kolezanek ze jak dobrze smigasz w corelu to ciezko sie przestawic na Autocada - ja troche w Corelu cos robilam i wkurzalo mnie bo inaczej sie klika i zatwierdza w nim - a dziewczyny nie mogly sie przestawic na Autocada

Podziwiam z tym Corelem Irma :eek:

tak, wiem, ze to głupota...

szczęście we nieszczęściu, zę w swoim życiu pracowałam już na takiej ilości programów, że jeden ww tę czy we wtę nie robi różnicy

przestawię się, żebym tylko chwilkę wolną znalazła

Jello!!

Irmo ja z prywata (jak zawsze zreszta;))

Czy moze widzialas na we wlasne oczy jak wyglada buk bielony? Dab i jesion widzialam i mi sie podobaja, ale nie widzialam buku...mam jedyna opinie na ten temat od stolarza, ze jest beee...nie wiem, gdzie jeszcze popytac sie o opinie...schody zostaja bukowe - tego nie zmienie - ale moze cos z kolorem mi sie uda zalatwic;) na razie stanelo, ze maja zostac naturalne, ale ten bielony chodzi mi po glowie:rolleyes:

Czy moze ktos gdzies na takowy sie natknal?

Maja