Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mojej siostry 2 setery tez zniknely. Jeden napewno zginal na drodze pod kolami a drugi to niewiadomo. teraz ma sunie, goldenke, ktora wziela z masakrycznych warunkow z ciemnej obory od chlopa. Ona byla tak wystraszona na poczatku, ze do nikogo nie podchodzila. Do dzis nie wychodzi z dzialki, boi sie.

Malgoś myślisz jak mieszczuch

a tu jest wieś

tu nikt psa nie zawozi do weterynarza jak go potraci

jak jeden pies zdycha to się go zastepuje innym

trufla miała obrożę a od spodu napisany nasz nr telefonu :(

Kurde, bo ja jestem mieszczuch, to jak mam myslec? ;) Ale mysle, ze jakis mieszczuch przez wies tez mogl przejezdzac, chyba sa tam kolo Ciebie jakies drogi nie tylko dla lokalsow? Czy myto chlopy pobieraja?

malgoś, szanse zawsze są, ale teraz to już nikłe....no bo gdzie by mogła być?

A darować sobie nie mogę, bo jej nie upilnowałam. Źle się nią opiekowałam.

Może mnie nie 'znielubisz' ale napisze coś co sobie ostatnio powtarzam: nie płacz na rozlanym mlekiem, nie patrz w przeszłość/nie tkwij w żalu i poczuciu winy. idź do przodu bo tylko od tego zalezy co będzie dalej.

Masz poczucie winy. ok. Ale skup się na pozytywnym mysleniu i działaniu (szukaniu). A jeśli to nie przyniesie radosnego odnalezienia Trufli, to tak czy inaczej trzeba iść do przodu.