Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta w temacie Trolla

JarekIndeed

Czy chcesz by trwale zablokować Trollowi dostęp do forum  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by trwale zablokować Trollowi dostęp do forum

Recommended Posts

niktspecjalny - mam takie wrażenie że tylko ty się zaksztusiłeś i tylko ty wiesz o co ci w tym poście chodziło (no i może JarekIndeed (o ile nie jesteście tą samą osobą :lol: )

.Pewnie ,że tylko ja bo ty nie masz pojęcia o co chodzi.Co do twojego wrażenia to muszę powiedzieć ,że mi nawet pochlebiasz.Widzisz okazuje sie ,że za krotki/krótka jesteś by wiedzieć tak dużo.Ty nie wiesz nic a na dodatek tylko zgadujesz.Musisz się nauczyć mówić językiem tego zacnego forum a nie jak małpiszon powtarzać dawno wypowiedziane tezy.Powiem ci ,że to już było przerabiane a ty widocznie nie byłoś obecne.

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do twojego wrażenia to muszę powiedzieć ,że mi nawet pochlebiasz.Widzisz okazuje sie ,że za krotki/krótka jesteś by wiedzieć tak dużo.Ty nie wiesz nic a na dodatek tylko zgadujesz.Musisz się nauczyć mówić językiem tego zacnego forum a nie jak małpiszon powtarzać dawno wypowiedziane tezy..

uuu - widze że wypływamy na głębiny myśli filiozoficznej... tak tak to chyba z filozofii krytycznej Kanta - teza o niepoznawalności rzeczy samej w sobie...

1. prawda jest jedna, ale wiele dróg do jej dojścia...

2. poznajemy ludzi takimi jakimi się nam jawią a nie jakimi są...

3. powinniśmy być krytyczni bo sama droga do nauki też jest nauką... :wink: :roll: :lol:

Co do twojego wrażenia to muszę powiedzieć ,że mi nawet pochlebiasz.Widzisz okazuje sie ,że za krotki/krótka jesteś by wiedzieć tak dużo.Ty nie wiesz nic a na dodatek tylko zgadujesz.Musisz się nauczyć mówić językiem tego zacnego forum a nie jak małpiszon powtarzać dawno wypowiedziane tezy..

uuu - widze że wypływamy na głębiny myśli filiozoficznej... tak tak to chyba z filozofii krytycznej Kanta - teza o niepoznawalności rzeczy samej w sobie...

3. powinniśmy być krytyczni bo sama droga do nauki też jest nauką... :wink: :roll: :lol:

Jaka filozofia.Po co wtrącać myśli filozoficzne z głębin i takich wybitnych znawców, w takie mało znaczące pogawędki :lol: .Brak mi słów by wyrazić jaki ogrom pracy(umysłowej) muszą wykonać niektórzy forumowicze by pokazać kim naprawdę są.Skoro droga joan jesteś miłośniczką zgłębiania takiego rodzaju filozoficznych myśli więc rozumiem ,że przytaczając te trzy punkty,chciałaś mi powiedzieć ,że zrozumiałaś co autor miał na myśli.

serd.Cię pozdr. NS.

Jaka filozofia.Po co wtrącać myśli filozoficzne z głębin i takich wybitnych znawców, w takie mało znaczące pogawędki :lol: .Brak mi słów by wyrazić jaki ogrom pracy(umysłowej) muszą wykonać niektórzy forumowicze by pokazać kim naprawdę są.Skoro droga joan jesteś miłośniczką zgłębiania takiego rodzaju filozoficznych myśli więc rozumiem ,że przytaczając te trzy punkty,chciałaś mi powiedzieć ,że zrozumiałaś co autor miał na myśli.

serd.Cię pozdr. NS.

Ns - życie to filozofia... :wink:

tak mi się przypomniało - i podpasowało do "dyskursu" którego jesteśmy świadkami i uczestnikami...myślę że ty też zrozumiałes bo nie cytowałam dośc trudnego w odbiorze myśliciela, tylko podałam hasłami - w sposób przyswajalny

i właśnie nie wymagający wysiłku... :wink:

Metoda studencka - Przeczytaj sobie na głos kazdy z punktów i znajdź odniesienie do naszej tu internetowej "zabawy"...jak dla mnie strzał w dziesiątke... choć uważam że nie trzeba być Kantem żeby na to wpaść :wink: :lol:

jeśli się mylę - popraw mnie... 8)

Ns - życie to filozofia.........Metoda studencka - Przeczytaj sobie na głos kazdy z punktów i znajdź odniesienie do naszej tu internetowej "zabawy"...jak dla mnie strzał w dziesiątke... choć uważam że nie trzeba być Kantem żeby na to wpaść......

Nie powiem ,że nie masz racji.Twój cyrk i twoje małpki bo tam tez jest wesoło.Internetowa zabawa? przy tym określeniu proszę cię abyś zwróciła uwagę na to ,że do niczego to nie prowadzi a wręcz przeciwnie może sie źle kojarzyć.Ty to chyba czujesz mięte do Q przyznaj sie.

Ty to chyba czujesz mięte do Q przyznaj sie.

:lol: rozgryzłeś mnie :wink: jak cholera... :wink: :lol:

Nie rzucaj słów na wiatr.I bez filozofii Kanta czuć ,że ty to tylko tak dla jajecków to robisz.T/z prowadzisz taka zabawę-grę z naszym Q .

no coś ty :o - jestem śmiertelnie poważna - ankiety to moja specjalność - bo choć znalazłam sie tu przez przypadek - tak sobie płynę, płynę ...la la la la la

do d@py ta ankieta

redaktor w klona sie bawi 8)

Skąd takie wiadomości?

Czego chcesz ,moze ma takie skojarznia.:p

Byly juz kiedys dwie ankiety zalozone przez tego osobnika, oraz maile aby zlikwidowac sie i zaczac wszystko od pocztku pod nowym nickiem.:p Znajomosci angielskiego jest rowniez ta sama , zostal na tym zlapany kiedys ja poetyzowal.:p Mam gdzies zrzuty, tylko to bylo dawno temu i trzeba by bylo troche czasu poswiecic aby to odnalesc i porownac.:D

Kazdy moze miec swoje zdanie prawda? :p