Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta w temacie Trolla

JarekIndeed

Czy chcesz by trwale zablokować Trollowi dostęp do forum  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by trwale zablokować Trollowi dostęp do forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

niktspecjalny napisał:

Powiem ci prosto ....mój relaks to ty.Zaczynam cię widzieć innymi oczyma.Nawet nie muszę cię dokładnie zgłębiać.Jesteś stała w tym co chcesz pokazać i to jest właśnie dla mnie relaksujące.Nie próbujesz nawet tego zmieniać.....a to już jest niebezpieczne.Przyjrzyj sie temu i pomyśl czy o to ci chodzi joansiu

minął czas na udzielenie odpowiedzi o wąsach - a szkoda bo była decydująca... 8)

tak więc pozostaje mi tylko stara, dobra metoda tzw. startej płyty :no comments...no comments...no comments...no comments...no comments... 8) 8

minął czas na udzielenie odpowiedzi o wąsach - a szkoda bo była decydująca... 8)

tak więc pozostaje mi tylko stara, dobra metoda tzw. startej płyty :no comments...no comments...no comments...no comments...no comments... 8)

czas....czekaj cierpliwie...przypomne ci kiedys o czymś co pominęłaś.Na wasy przyjdzie inny moment.

Pozdrawiam cię serdecznie życząc snów o...... 8) :wink:

To tylko słowa.I niech tak pozostanie.Nie ty grasz tu (na szczęście) pierwsze skrzypce. :lol: :lol: :lol:

p.s byle by sie tylko nie połączyły(a w ogóle to możliwe) :roll: :roll: :roll:

ojojojojo, nssik znów o pierwszych skrzypcach i prowodyrstwie :lol:

ile to ja już takich słodkich priwków dostałam, że "Twój czas się skończył, bo tamta to ładniejsza od ciebie i fajniejsza" :D :lol:

rozumiem twój żal, że nigdy nie będziesz grać pierwszych skrzypiec, chyba, że w wypisywaniu niezrozumiałych banialuk 8)

nie będziesz też niestety decydował czyj czas się kończy, a czyj nie :)

ale, pomarzyć sobie zawsze możesz 8)

słodkich snów :D

nieprzewidywalny, lekko bezczelny, uroczy drań, już w swym nieokielznaniu stanowi wyzwanie... :wink:

I co jest zabawne i zagadkowe jednocześnie - marzą o nim kobiety (jako archetypie oczywiście) złoszcząc się jednoczesnie na poniewieranie... :roll:

no właśnie, zrozumie ktoś kobiety ? :-?

po nocach wzdychają do partnera czułego, delikatnego, a bez solidnego lania od czasu do czasu to się im watroba psuje ponoć ;)

a Bond umiałby solidnie zlać, oj umiałby :p

a do tego nigdy kobiet nie leje, więc tu ograniczenie możliwości zaznania bolesnej przyjemności stanowi dodatkowy powód do złoszczenia się na archetypa ;)

I tu pojawia sie tragedia tych bohaterek, bo uczucie u Bonda jest wykluczone z zasady... 8) ale one się wcale tym nie przejmują...są przecież ambitne :wink:... ale także nie lubia się umartwiac - czerpią więc przyjemność z samego faktu podjęcia wyzwania... 8)

to jest tragedia braku możliwości - taki obiekt odjeżdża do spec-zadań, a one toną we łzach marząc o niemożności nieskończoności przyjemności ;)

Bond - być może - nie wyklucza uczucia, ale filmy z nim trwają tylko ok. 2 godziny ;)

to o wiele za mało, nawet jak na taką zwykłą, acz porządną przyjemność 8)

może obsługa planu ma lepiej, w końcu ich gaże sa niższe, więc i koszt godzinoprzyjemności [dla wytwórni, licząc per saldo na klatkę filmową sztuk jedna] też byłyby niższy ;)

no, ale albo Bond co się zowie, albo obsługa światła czy trzymak do mikrofonu :lol:

2. poszłyby z nim na całość - jak Bambi, Honey, Pussy czy inna Kissy :wink: :lol: deep pleasure :wink:

hm... Pussy... cóż za urocze imię dla kobiety ;)

Eva Ensler powinna zbadac ten deep ;)

Do kuleczka jeszcze raz.

Twoja melodia już nie jest słyszalna.Jest pusta i zawsze ta sama.Zmień płytę.Nie dość ,że nudna to jeszcze nie wnosi nic innego.Nawet zaczynasz sie gubić co mnie śmieszy zważywszy choćby na fakt ,że to ty masz problem z tekstem pisanym i na dodatek nie chcesz lub nie rozumiesz o czym jest mowa.A co do pierwszych skrzypiec to mylnie je interpretujesz i jeszcze ten żal głupio wtrącony i nie potrzebny no chyba ,że mam żałować ciebie :lol: :lol: :lol: .Feromony górą i z tego bardzo sie ciesze.W tym momencie bardzo serdecznie dziękuje chemikom za ich odkrycie. :D :D :D :D :D :D :wink: I jeszcze te banialuki.privy,prowodyrstwo itp.To znak ,że jeszcze dojrzewasz.To dobry znak. :p :wink:

Powodzonka i miłego wstawania ja będąc obecnie w pracuni idę oddać sie medytacjom nad zmianą wyglądu gabinetu pewnej P.Dr.

NS, dzięki za eleborat (bdw, kto pomógł ci pisać :D możesz się przyznać, to żaden wstyd, naprawdę :lol: )

a teraz najważniejsze szanowny forumowiczu tego zacnego forum 8) po stokroć, po tysiąckroć dzięki, że powstrzymałeś się od priwa 8)

robisz postępy :p :D

wybacz, ale z tego żalu co mną targa nie napiszę nic więcej :lol:

narazie :p

no właśnie, zrozumie ktoś kobiety ? :-?

po nocach wzdychają do partnera czułego, delikatnego, a bez solidnego lania od czasu do czasu to się im watroba psuje ponoć ;)

a Bond umiałby solidnie zlać, oj umiałby :p

a do tego nigdy kobiet nie leje, więc tu ograniczenie możliwości zaznania bolesnej przyjemności stanowi dodatkowy powód do złoszczenia się na archetypa ;)

ponury, widzę, że jesteś przedstawicielem męskiego habitusu 8) w swej najczystszej formie :wink:

toż to prawie jak James Bond 8) :D

wow!!! 8)

2. poszłyby z nim na całość - jak Bambi, Honey, Pussy czy inna Kissy :wink: :lol: deep pleasure :wink:

nie mogę tylko znaleźć odpowiednika dla joan, bo nie sądzę, aby pasowała jakaś wersja z powyższych :D :wink:

urodą to mi nasza Joasia przypomina Evę Green :wink: z najnowszego i moim skromnym zdaniem, najlepszego "Bonda" 8)

A to była przebiegła kobieta i złamała mu serce, stając się przyczyną późniejszego cynizmu i wyrachowania James'a :D

Uważaj ponury, uważaj :wink:

teraz najważniejsze szanowny forumowiczu tego zacnego forum 8) po stokroć, po tysiąckroć dzięki, że powstrzymałeś się od priwa 8)

Ty lepiej zabezpiecz te poprzednie priwy , bedzie jak znalazl na dola jakiegos.

Ot poczytasz i sie zaraz poprawi .

Wszak takie to zabawne jest :D

Tekst faktycznie chyba z pomocnikiem pisany :lol:

teraz najważniejsze szanowny forumowiczu tego zacnego forum 8) po stokroć, po tysiąckroć dzięki, że powstrzymałeś się od priwa 8)

sporo się ostało :D

jednak większość poszła w niwecz z powodu ograniczonej pojemności skrzynki :wink: i innych priorytetów (np priwy od Ciebie rrmi 8) :wink: )

ale masz rację, na długie, jesienne wieczory jak znalazł :lol:

też zauważyłaś 8) :wink:

ja tam preferuje jak pisze bez pomocnika.:D

http://img526.imageshack.us/img526/467/ooooojo9.jpg

Kuleczko- hollender - Tego Blonda nie widziałam :wink:...ale jak ty mówisz że najlepszy...to na bank obejrzę :wink:

Ostatnio przypomniałam sobie za to Pulp Fiction - i utkwiło mi jakoś to co powiedział tam Marcellus Walles: :wink:

W tej branży jest od ch..a nierealnie myślących sku..ieli. Przekonanych, że ich d.pa zestarzeje się tak jak wino. Jeśli myślisz, że skwaśnieje, to dobrze myślisz. Jeśli myślisz, że z wiekiem szlachetnieje – to źle myślisz. :wink: 8) :lol:

i jeszcze :o

To nieważne, czy był to cud spełniający wymogi cudu. Ważne jest to, że Bóg wmieszał się w nasze sprawy.

– Ale dlaczego?

– Tego, k..wa, nie wiem.