Baru 23.09.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Macie jakies sprawdzone miejsca? Chcemy pojechać bez dzieciaków - zostają z babcią - za to psa musimy zabrać Nie chcemy jechać pół dnia w jedną stronę, więc poproszę o jakieś rozsądne propozycje. Kasowo rónież mają być rozsądne, albowiem początek roku szkolnego (jedna w szkole, trójka w przedszkolu) trochę nadwyrężył nasze kieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 co to znaczy "rozsądnie kasowo?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 23.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 (edytowane) G Edytowane 30 Listopada 2012 przez aa***a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ukraina to piękny kraj... Kijów, Odessa, Morze Czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ojj, Zielona max tysiączek, bo jak już pisałam - początek roku szkolnego mamy za sobą i czwórkę dzieci Mama myślałam o tym, ale jakoś nie bardzo... tyle razy już jeździliśmy w te bieszczady, że tak coś innego by się chciało Dompopsosnami ty wiesz, że o tym nie pomyślałam...ale nie wiem jak z przewozem psa do nich...No i Morze Czarne nie spełnia tego warunku: nie chcemy jechać pół dnia w jedną stronę (dłużej też nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Baru - a co myślisz o jeziorze Rożnowskim. Nie jest tak bardzo daleko od Rzeszowa. Teraz raczej jest tam spokojnie, można wypocząć a i piesa będzie miała dużo miejsca do biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 W ostatni weekend mój mąż był w Rytrze, mówił, ze przecudownie tam teraz jest. Tak wiec polecam, jakieś 160 km w jedną strone, jakiś luksusowy hotelik to 200-300 zł za dobę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Rytro dobry pomysł, jest tam odpowiedni hotel. A może do Wysowej na koniec świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Rytro fajne, ale sprawdziłam tą perłę południa i niestety psów nie przyjmują A Wysowa to moje ukochane zadupie, bywałam tam pod namiotem co roku przez całe liceum i studia, udało mi się nawet zaciągnąć tam Jacka - jeszcze tylko z Ewą i Agnieszką i stwierdził, że ten spokój jest straszny . Ale kto wie, Majka, spróbuję go tam zaciągnąć, a nóż widelec się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 jak ja lubię zadupia W tym dzieci były niedaleko /w Hańczowej/ na obozie harcerskim. Alez tam fajnie, no i ludzi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ukraina to piękny kraj... Kijów, Odessa, Morze Czarne... Ale jej proponujesz.To może od razu na Majorke. Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci. W Rytrze Perle Południa z psem nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci. W Rytrze Perle Południa z psem nie można Już jedna sobie dzisiaj ze mnie jajeczka robiła nie bądź tą drugą.A z psem można tylko trzeba grzecznie poprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 24.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 witam. a może Sandomierz, Kazimierz, Janowiec, Baranów Sand. , Ujazd. tak ciurkiem napisałam , ale można wybrać. pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.09.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci. W Rytrze Perle Południa z psem nie można Już jedna sobie dzisiaj ze mnie jajeczka robiła nie bądź tą drugą.A z psem można tylko trzeba grzecznie poprosić. Ale tu nie mowa o psie, tylko o PSIE . Pozdrowienia Baru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci. W Rytrze Perle Południa z psem nie można Już jedna sobie dzisiaj ze mnie jajeczka robiła nie bądź tą drugą.A z psem można tylko trzeba grzecznie poprosić. Ale tu nie mowa o psie, tylko o PSIE . Pozdrowienia Baru . Ale fajną miejscowość jej poleciłaś :-?skąd mi wiedzieć czy to duży czy mały pies. Tam nie mierzą ich.Przynajmniej sie z tym nie spotkałem .Jakieś mi tu opowiadasz duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czy w tym Rytrze jeden tylko jest hotel?jak nie, to prywatna kwatera z wszelkimi udogodnieniami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 24.09.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Słowację macie blisko.Tanio.Góry,zalew,gejzer,raj,jaskienie.Za 1k zł poczujecie się bogato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Sonika! Czeeeść Nieźle określiłaś Nadiucha: PIES. Baaardzo mi się to spodobało Tak nawiasem pisząc jadę z nią do Wrocławia na wystawę w sobotę, ciekawe co zwojuje. NS, no spoko! Nie irytuj się - mam sukę marki czarny terier - 40kg żywej wagi czarnej kupy futra - wygląda zdecydowanie na więcej niż waży - właśnie przez to futro. Na stronie hotelu wyraźnie napisali, żeby zwierzaki zostawić w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Jak bez dzieciaków to polecam jakies ustronne spa Polecam siedlisko Morena http://www.siedliskomorena.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts