Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie pojechać na kilka dni w rocznicę ślubu?

Baru

Recommended Posts

Macie jakies sprawdzone miejsca? Chcemy pojechać bez dzieciaków - zostają z babcią - za to psa musimy zabrać :roll:

Nie chcemy jechać pół dnia w jedną stronę, więc poproszę o jakieś rozsądne propozycje. Kasowo rónież mają być rozsądne, albowiem początek roku szkolnego (jedna w szkole, trójka w przedszkolu) trochę nadwyrężył nasze kieszenie :-?

Ojj, Zielona

max tysiączek, bo jak już pisałam - początek roku szkolnego mamy za sobą i czwórkę dzieci :lol:

Mama

myślałam o tym, ale jakoś nie bardzo... tyle razy już jeździliśmy w te bieszczady, że tak coś innego by się chciało

Dompopsosnami

ty wiesz, że o tym nie pomyślałam...ale nie wiem jak z przewozem psa do nich...No i Morze Czarne nie spełnia tego warunku: nie chcemy jechać pół dnia w jedną stronę (dłużej też nie :p)

Rytro fajne, ale sprawdziłam tą perłę południa i niestety psów nie przyjmują :evil:

A Wysowa to moje ukochane zadupie, bywałam tam pod namiotem co roku przez całe liceum i studia, udało mi się nawet zaciągnąć tam Jacka - jeszcze tylko z Ewą i Agnieszką i stwierdził, że ten spokój jest straszny :p.

Ale kto wie, Majka, spróbuję go tam zaciągnąć, a nóż widelec się zgodzi

Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci.

W Rytrze Perle Południa z psem nie można :evil: :x

Już jedna sobie dzisiaj ze mnie jajeczka robiła nie bądź tą drugą.A z psem można tylko trzeba grzecznie poprosić.

Ale tu nie mowa o psie, tylko o PSIE :wink: .

Pozdrowienia Baru :D .

Jedź do Rytro jak proponują .Z pieskiem będziecie mieli co robić a i wam czas przyjemnie zleci.

W Rytrze Perle Południa z psem nie można :evil: :x

Już jedna sobie dzisiaj ze mnie jajeczka robiła nie bądź tą drugą.A z psem można tylko trzeba grzecznie poprosić.

Ale tu nie mowa o psie, tylko o PSIE :wink: .

Pozdrowienia Baru :D .

Ale fajną miejscowość jej poleciłaś :-? :-?skąd mi wiedzieć czy to duży czy mały pies. Tam nie mierzą ich.Przynajmniej sie z tym nie spotkałem 8) 8) .Jakieś mi tu opowiadasz duperele. :evil:

Sonika!

Czeeeść :p Nieźle określiłaś Nadiucha: PIES. Baaardzo mi się to spodobało :lol:

Tak nawiasem pisząc jadę z nią do Wrocławia na wystawę w sobotę, ciekawe co zwojuje.

NS, no spoko! Nie irytuj się - mam sukę marki czarny terier - 40kg żywej wagi czarnej kupy futra - wygląda zdecydowanie na więcej niż waży - właśnie przez to futro.

Na stronie hotelu wyraźnie napisali, żeby zwierzaki zostawić w domu :evil:

• 4 weeks później...