prystelka 12.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Chyba jesteś spod znaku Skorpiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.10.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 error Dziecko january man (końcówka) fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ja jestem spod skorpiona.... co do głównego oskarżonego ...sama nie wiem skąd i kiedy tyle postów natrzaskał acha, i jeszcze więcej tolerancji proszę dla "nowych" no i jeszcze ...też mnie czasem wkurza, ale widocznie taki ma upirdliwy sposób bycia...na to są trzy opcje : znienawidzić zingnorować polubiić ja akurat wybrałam środkową , ale są chwile w czytaniu oskarżonego postów kiedy również ogarniają mnie opcje numer jeden i trzy pozdrawiam, smoczyca acha, żeby była jasność ...zagłosowałam na "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 12.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Wodnik? Typowy aktor. Heh i minus za to "dziecko" . jako jedyny zwracasz się do Forumowiczów "dziecko" lub "dziewczyno", "chłopcze" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.10.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ...Typowy aktor... amator, czy zawodowiec? żle, czy dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 12.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Badz dalej soba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 12.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Barbarosso-to już doszliśmy do tego ze sobie osobne topiki "ku czci" zakładasz? W myśl zasady "lepiej niech o mnie mówią źle niż wcale":) rozkoszne, doprawdy.... Ostatnio napisałeś mi w jednym topiku że mnie nie lubisz...Leczę się właśnie z depresji cięzkiej i dosc powikłanej w związku z tym Lubię twoje posty bo z całej masy moralistyczno-aroganckich wypowiedzi ("dziecko"!!!) udaje mi się wyłuskać te superzabawne i rzeczowe. Wiedzę niewątpliwie posiadasz, gorzej z urokiem osobistym ale nie ma przeciez ludzi doskonałych.... To tyle w kwestii "łubudubu -niech nam żyje Prezes Naszego Klubu".... Nie jest łatwo cię polubić ale takie osobniki jak TY Regnum: Forumus Divisio: Arogantus Classis: Arogantus mądrus Ordo: Postus licznus Familia: Ciętus uwagus Genus: Irytatus innus Species Mądrzałus pospolitus też sa na tym forum potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Przerost ego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 12.10.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Przerost ego... Nie doczytałem, ...czego? Byłeś na Filipinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 12.10.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 A ja to Ciebie akurat lubię. Twoje poczucie humoru jest sympatyczne, nie jesteś też zbyt stronniczy. Nie wiem, czy Ci tym nie zaszkodzę? E, tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.10.2007 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 A ja to Ciebie akurat lubię. Twoje poczucie humoru jest sympatyczne, nie jesteś też zbyt stronniczy. Nie wiem, czy Ci tym nie zaszkodzę? E, tam.... Tak ...teraz mam prze..ane w całym naszym "entelegentnym" kraju. I na Swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 13.10.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Barbossa - jakośc postów -mierna - stęknięcia z cytatemDziwię się kolegom dostrzegającym w tym poczucie humoru Teoretyk budownictwa - widoczny brak doswiadczenia praktycznego co ujawnilo sie wyrażnie w poście kolesia mitomana od stropu filigran Nie przeszkadza mi dopóki mnie nie obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 13.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Barbossa - jakośc postów -mierna - stęknięcia z cytatem Dziwię się kolegom dostrzegającym w tym poczucie humoru Teoretyk budownictwa - widoczny brak doswiadczenia praktycznego co ujawnilo sie wyrażnie w poście kolesia mitomana od stropu filigran Nie przeszkadza mi dopóki mnie nie obraża Powtarzasz się : http://forum.muratordom.pl/post2087342.htm#2087342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 13.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Tak powtórzyłem post w tym temacie bo oczekuje riposty Barbossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miqś 13.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Chciało by sie powiedzieć : "Mordo ty nasza"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 13.10.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Barbossa - przyznaj sie ze za pazucha nosisz PIStolecik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 15.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Nie przejmuj się jesteś wporzo jak mówi małolactwo,chociaż do niego się nie zaliczam. Lubię Cię ponieważ każdemu starasz się odpowiedzieć lepiej lub gorzej a to się liczy i widać Twoje zaangażowanie. A jeśli komuś dowalisz na forum to i dobrze, konstruktywna krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła a jest uważam niezbędna abyśmy stawali się lepsi, nawet jak nam się to mniej podoba. Poza tym trzeba mieć poczucie humoru i nie brać życia zbyt serio jak wielu ludzi zauważyłem niestety to robi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.10.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dla mnie jesteś osobą neutralną, ni ziębisz ni parzysz. Chociaż czasami jak napiszesz komuś odpowiedź to mnie nerw strzela, bo przepełniona jest ironią i sarkazmem Więcej wyrozumiałości dla nowych forumowiczów, nie od razu Rzym zbudowano. No i konkrety, liczą się konkretne odpowiedzi, a nie pisanie o d...e Maryni. Ale wiem, że i tak sie nie zmienisz, bo po prostu taki masz styl bycia. Na szczęscie mi się nie dostało od Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 15.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Tak powtórzyłem post w tym temacie bo oczekuje riposty Barbossy I dobrze ze powtorzyles bo tamten watek juz wyrzucili A nasz wszechwiedzacy kolega zamilkl Chyba upije sie z radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.10.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Tak powtórzyłem post w tym temacie bo oczekuje riposty Barbossy w jakim stylu ma być ta piposta? Barbossa - jakośc postów -mierna - stęknięcia z cytatem Dziwię się kolegom dostrzegającym w tym poczucie humoru Teoretyk budownictwa - widoczny brak doswiadczenia praktycznego co ujawnilo sie wyrażnie w poście kolesia mitomana od stropu filigran tak jestem teoretykiem, dodam jeszcze amatorem no i takie drewniaki jak Ty też się trafiają, zapominając, że jest to li tylko forum. Grzes z Krakowa wymaż tę Nazwę z nicka, przynosisz hańbę tak nobilitowanemu Miastu Królewskiemu, no i chyba Ty cały czas pijesz więc tekst "że się upijesz" to kuriozum filip27 w domu psa nie masz a na forum koleżanek i kolegów szukasz. widzę, że dalej coś Cię Cię swędzi, po ostatniej... mam dwa fajne koty, wystarczy, co do szukania znajomych - Ty nim nie będziesz, nie napinaj się tak bo nic nie pomoże ps tamten temat skasowany przez redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts