Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Droga Koleżanko/Kolego napisz dlaczego Cię denerwuję

Barbossa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja jestem spod skorpiona.... :lol:

co do głównego oskarżonego :roll: ...sama nie wiem skąd i kiedy tyle postów natrzaskał :roll:

acha, i jeszcze :roll:

więcej tolerancji proszę dla "nowych" :wink: :D

no i jeszcze ...też mnie czasem wkurza, ale widocznie taki ma upirdliwy sposób bycia...na to są trzy opcje :roll: :

znienawidzić

zingnorować

polubiić

ja akurat wybrałam środkową , ale są chwile w czytaniu oskarżonego postów kiedy również ogarniają mnie opcje numer jeden i trzy :roll:

pozdrawiam, smoczyca

acha, żeby była jasność ...zagłosowałam na "nie" :roll:

Barbarosso-to już doszliśmy do tego ze sobie osobne topiki "ku czci" zakładasz? W myśl zasady "lepiej niech o mnie mówią źle niż wcale":) rozkoszne, doprawdy....

Ostatnio napisałeś mi w jednym topiku że mnie nie lubisz...Leczę się właśnie z depresji cięzkiej i dosc powikłanej w związku z tym :lol:

Lubię twoje posty bo z całej masy moralistyczno-aroganckich wypowiedzi ("dziecko"!!!) udaje mi się wyłuskać te superzabawne i rzeczowe. Wiedzę niewątpliwie posiadasz, gorzej z urokiem osobistym ale nie ma przeciez ludzi doskonałych....

To tyle w kwestii "łubudubu -niech nam żyje Prezes Naszego Klubu"....

Nie jest łatwo cię polubić ale takie osobniki jak TY

Regnum: Forumus

Divisio: Arogantus

Classis: Arogantus mądrus

Ordo: Postus licznus

Familia: Ciętus uwagus

Genus: Irytatus innus

Species Mądrzałus pospolitus

też sa na tym forum potrzebne

Barbossa - jakośc postów -mierna - stęknięcia z cytatem

Dziwię się kolegom dostrzegającym w tym poczucie humoru

Teoretyk budownictwa - widoczny brak doswiadczenia praktycznego co ujawnilo sie wyrażnie w poście kolesia mitomana od stropu filigran

Nie przeszkadza mi dopóki mnie nie obraża

Teoretyk budownictwa - widoczny brak doswiadczenia praktycznego co ujawnilo sie wyrażnie w poście kolesia mitomana od stropu filigran

Nie przeszkadza mi dopóki mnie nie obraża

Powtarzasz się :( :

http://forum.muratordom.pl/post2087342.htm#2087342

Nie przejmuj się jesteś wporzo jak mówi małolactwo,chociaż do niego się nie zaliczam. Lubię Cię ponieważ każdemu starasz się odpowiedzieć lepiej lub gorzej a to się liczy i widać Twoje zaangażowanie. A jeśli komuś dowalisz na forum to i dobrze, konstruktywna krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła a jest uważam niezbędna abyśmy stawali się lepsi, nawet jak nam się to mniej podoba. Poza tym trzeba mieć poczucie humoru i nie brać życia zbyt serio jak wielu ludzi zauważyłem niestety to robi.

Pozdrawiam

Dla mnie jesteś osobą neutralną, ni ziębisz ni parzysz. Chociaż czasami jak napiszesz komuś odpowiedź to mnie nerw strzela, bo przepełniona jest ironią i sarkazmem :x Więcej wyrozumiałości dla nowych forumowiczów, nie od razu Rzym zbudowano. No i konkrety, liczą się konkretne odpowiedzi, a nie pisanie o d...e Maryni. Ale wiem, że i tak sie nie zmienisz, bo po prostu taki masz styl bycia. Na szczęscie mi się nie dostało od Ciebie :wink:

Pozdrawiam

Tak powtórzyłem post w tym temacie bo oczekuje riposty Barbossy

w jakim stylu ma być ta piposta?

tak jestem teoretykiem, dodam jeszcze amatorem

no i takie drewniaki jak Ty też się trafiają, zapominając, że jest to li tylko forum.

Grzes z Krakowa

wymaż tę Nazwę z nicka, przynosisz hańbę tak nobilitowanemu Miastu Królewskiemu, no i chyba Ty cały czas pijesz więc tekst "że się upijesz" to kuriozum

filip27

w domu psa nie masz a na forum koleżanek i kolegów szukasz
.

widzę, że dalej coś Cię Cię swędzi, po ostatniej...

mam dwa fajne koty, wystarczy, co do szukania znajomych - Ty nim nie będziesz, nie napinaj się tak bo nic nie pomoże

ps

tamten temat skasowany przez redakcję :o