guciooo 27.09.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ile halogenów powinieniem umieścić w łazience o wymiarach ok 2.5x2.5m ?Jakiej mocy ? Oprócz halogenów będę miał lustro z dwoma kinkietami.Warto założyć halogen nad prysznicem ? Spec od kafelek odradzał. W przedpokoju o wymiarach 3mx1.2m starczą tylko dwa halogeny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 27.09.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Halogen nad prysznicem odradzam. Mieliśmy takie oświetlenie na starym mieszkaniu. Po jednej kąpieli widać na drzwiach kabiny zacieki (zwłaszcza przy twardej wodzie), bardzo brzydko to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja mam słaby halogen w kabinie ale z matowym szkiełkiem dla rozmycia światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 28.09.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ile dac tych halogenów na sufit przy 2.5x.2.5m ?Płytkarz mówi by dac tylko trzy w trójkąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ile dac tych halogenów na sufit przy 2.5x.2.5m ? Płytkarz mówi by dac tylko trzy w trójkąt. Mozesz dac 5 w kwadrat i wszystkie w jednym rogu. Wybacz, ale pytanie Twoje jest calkowicie pozbawione wiekszego sensu. Pakujesz halogeny w sufit, zeby bylo ladnie czy funkcjonalnie ? Zeby dobrze oswietlic 6 m. kw. podłogi rownie dobrze mozesz wstawić jedna żarówkę 60W na srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja w obecnym mieszkanku mam małą łazienkę -1m na 2,6m -i mam 4 halogeny + kinkiet (z tym, że nie ma w niej okna). W nowym domu będzie łazienka 14,5m -planuję 8-9szt. Myślę, że u Ciebie to pasuje z 6szt. Co do kabiny to mam halogen nad prysznicem -i w nowym domu też zamierzam. chodzi o wygodę kąpiącego a nie o odczucia estetyczne zwiedzających lazienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 wg mnie max. cztery. wieksza ilosc podziurawi sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 01.10.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kupić do łazienki oprawy zwykłe czy lepiej wodoszczelne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kupić do łazienki oprawy zwykłe czy lepiej wodoszczelne ? Ja w obecnym mieszkaniu mam zwykłe -już 5ty rok -nic im się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agauminska 02.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 w swoim mieszkaniu dałam 4 w łazience o powierzchni 4,3 m2 . mam również dwa kinkiety, jest w sam raz. uważam ,że gdybym dała mniej halogenów byłoby zdecydowanie za ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Kupić do łazienki oprawy zwykłe czy lepiej wodoszczelne ? Ja w obecnym mieszkaniu mam zwykłe -już 5ty rok -nic im się nie dzieje . Kiedyś ludzie w łazienkach mieli łuczywo i też sie nic nie działo. Zdecydowanie dałbym 7 i po przeklątnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ostatni widziałam taki układ w kształcie łezki myślę, że super pasuje, bo łazienka, woda, kropla......wiadomo 7 będzie idealnie, to szczęśliwa liczba do tego ze trzy po przekątnej, prawie jak serce przebite szczałom po co się ograniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 02.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Mnie teraz w małej łazience wyszło 8 szt. Ale przynajmniej ip44 na trafo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Mnie teraz w małej łazience wyszło 8 szt. Ale przynajmniej ip44 na trafo he,he słusznie Przy IP44 to przynajmniej piasek w tryby od trafo Ci nie wleci Kuleczka!,Kochanienka ! Ty sobie nie rob podsmiechujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_k1978 02.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 zrezyguj z halogenów - jedzą podobno strasznie prąd.... jest tyle fajnych lampek żyrandoli ...małych... fikuśnych do łazienek.Znajomi radzili bo mają ...ja już zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.10.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 zrezyguj z halogenów - jedzą podobno strasznie prąd.... Taaak! I strasznie przy tym mlaszczą Fajny wewontek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 tiaaaa i po nocach spać nie dają ......................mlask mlask mlask........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ostatni widziałam taki układ w kształcie łezki myślę, że super pasuje, bo łazienka, woda, kropla......wiadomo 7 będzie idealnie, to szczęśliwa liczba do tego ze trzy po przekątnej, prawie jak serce przebite szczałom po co się ograniczać pewnie - po co sie ograniczac ?? ja bym dolozyl w nie halo 50W i wlaciwie mozna wylaczyc ogrzewanie w takiej lazience. to byloby ogrzewanie sufitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ostatni widziałam taki układ w kształcie łezki myślę, że super pasuje, bo łazienka, woda, kropla......wiadomo 7 będzie idealnie, to szczęśliwa liczba do tego ze trzy po przekątnej, prawie jak serce przebite szczałom po co się ograniczać pewnie - po co sie ograniczac ?? ja bym dolozyl w nie halo 50W i wlaciwie mozna wylaczyc ogrzewanie w takiej lazience. to byloby ogrzewanie sufitowe i mamy domowe spa odżywka pięknie się wchłania we włosy, na skutek ciepełka, a my leżymy w full wypas wannie i patrzymy na sufitową łezkę pełen relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts