DarioAS 24.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no, płytki cudo, nie mogłas ich mieć dużo wcześniej?? Gdzie Ty je wynalazłaś, bo czegoś takiego szukałam do swojej kuchni i nigdzie nie było a skalniaczek kto Ci robił?? ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Płytki Aniu od Pilcha, kilometr ode mnie jest fabryka, no może z 4 kilometry. Też mi się podoba efekt. Ładnie wykombinowane.... Lipowa Panienka miała pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.04.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jakie fantastyczne płytki cuuuudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.04.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam i bardzo dziekuje za mile slowa Bianca ma racje to Pilch z Jasienicy obok Bielska - Bialej http://www.pilch.pl/, model: Madera Samba A skalniaczek ... wykonala utalentowana teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 nawet nie wiedziałam, ze jest taka firma coś mi się gdzieś kiedyś obiło o uszy, ale tu w okolicy nie spotkałam się z nią. Szkoda teściowa ma talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 24.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ooo super te płytki wyglądają na ścianie Lipowa Panienko. Świetny efekt, bardzo spójnie z resztą kuchni ... i skalniaczek do pozazdroszczenia A możesz napisać jaki masz dokładnie piekarnik w kuchni? na zdjęciu widać tylko niewielką jego część, tak jakoś zainteresował mnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.04.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witajcie, dziekuje bardzo za mile slowa - tesciowej przekaze Futuro ten piekarnik to http://www.megamedia.pl/_p/5/n/piekarniki-bez-sterowania-do-plyt-gorenje-b-50-ep-p5411.jpg Gorenje B 50 EP Pininfarina, wiecej zdjec jest na poprzednich stronach, a na jaki Wy sie zdecydowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 25.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Wybraliśmy taki sam, tylko ze z innej linii. Początkowo miał być dokładnie ten, pininfarina. Ale wybraliśmy inox, bo będzie pasował do reszty sprzętu. Opcje, wyposażenie ma niemalże identyczne. Użytkowałaś już go? Jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 25.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam, sorki ze sie wtracammam ten piekarnik juz szosty rok i do nowego domku tez go sobie zabiore- te kilka lat temu firma nie byla znana ale zakupilismy caly sprzet gorenjekocham ten piekarnik, fajnie wyglada i super funkcjonuje pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 25.04.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Super Iwona - witamy na forum - bardzo sie ciesze, ze sobie cenisz ten piekarnik Mamy go dosyc krotko, ale jestesmy z niego tez bardzo zadowoloni (Futuro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 27.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 MalaMi - wyjaśnilo się, jeśli chcesz napiszę ci na priva. Pozdrawiam chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 04.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witaj Lipowa Panienko jak już dawno nie rozmawiałyśmy co tam u Ciebie ???? poczytałam to i owo i muszę przyznać że pomysłowa z Ciebie kobitka z tymi kaflami Masz jeszcze coś w zanadrzu jakieś pomysły na inne pomieszczenia - pochwal się no nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 a co tu taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 19.05.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witajcie, Mam dla Was wielkaaa prosbe Kto wie jakiej farby moge użyc, aby z tego kominka: http://images23.fotosik.pl/215/6e5896d8dd194883.jpg zrobic taki: http://bi.gazeta.pl/im/1/5187/z5187951X.jpg Przy zalozeniu, ze farba oczywiscie musi wytrzymac wysokie temperatury Bardzo dziekuje za pomoc i sugestie! Licze na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 trudna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 21.05.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Hmm, ty tak powaznie Aniu? Dlaczego? Myslalam o farbie slikonowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 wiesz, szukałam czegoś co nadaje się tak na ciepło typowo, ale nic nie znalazłam, więc chyba wystarczy zwykła farba, silikonowa albo akrylowa. Nie wydaje mi się, żeby na tych wszystkich kominkach choćby tu, w galerii było coś innego niż zwykła farba ja po moich doświadczeniach polubiłam Duluxa, bardzej niż Dekorala, bo jest gęstsza i się tak nie chlapie. I nic mi nie złazi, jak to niektórzy pisali A jak chcesz zaszaleć, to polecam Beckersa lub Tikkurillę, to już wyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A chcesz pomalować samą górę, czy te kamienie też? Bo marmurek to chyba zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 21.05.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witaj OK Milo Cie widziec! Chce zostawic marmurek, ale pozbyc sie kamienia - czyli pomalowac kamien na bialo, tak jak i caly salon. Kamienie sie nagrzewaja jak uzywamy kominka, wiec sama nie wiem - mysle o farbie silikonowej, Ania sugeruje jeszcze zwykly akryl - co ty radzisz? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.05.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Chwale sie Oto kuchnia z nowymi plytkami i powieszonymi juz meblami: http://images33.fotosik.pl/263/34d3539ef85586e9.jpg Oraz - nareszcie - dlugo oczekiwana barierka http://images25.fotosik.pl/217/7616770dc812de78.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts