Bea7777 23.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Kuchnia przepiękna..W ogóle ślicznie u Ciebie. LP wstaw jeszcze jakieś fotki, nacieszymy oczęta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jestem jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A dla mnie barierka cudo! Śliczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 ooooo jaka kuchnia fajowa. Te płytki pośrodku są super. Mozesz zrobić zdjęcie całej kuchni? Barierka świetna, taka delikatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 26.05.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Hej Bea, Ania i Wiolasz, wiecej fotek obiecuje juz po 20 czerwca do tego czasu niestety nie mam nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 26.05.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Mam do Was za to Kochani kolejna prosbe... Kto wie, kto widzial lub moze posiada i wie gdzie mozna cuś takiego nabyc: http://www.johnlewis.com/jl_assets/gallery/230307315.jpg http://www.sofaclassics.co.uk/shop/images/FabricF_Chaise_BM1014.jpg Bo mam wizje naszego wiatrolapu - strasznie tez chce mi sie motywu krówki na wyzej wymienionym szezlongu http://www.terrifictails.bwfarm.net/cowwhitelycra.JPG A ciezko taki znalesc. Nawet na zamowienie w Kalwarii Zebrzydowskiej nie chca mi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.05.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witaj OK Milo Cie widziec! Chce zostawic marmurek, ale pozbyc sie kamienia - czyli pomalowac kamien na bialo, tak jak i caly salon. Kamienie sie nagrzewaja jak uzywamy kominka, wiec sama nie wiem - mysle o farbie silikonowej, Ania sugeruje jeszcze zwykly akryl - co ty radzisz? Dziekuje Cześć i przepraszam, że dopiero teraz odpisuję Ja tak w ciemno troszkę zapytałam, bo z malowaniem kamieni nie bardzo mam doświadczenie... Ale raczej próbowałabym z farbami typu do metalu niż do ścian Ewentualnie przyszło mi do głowy, żeby się dowiedzieć gdzieś u garncarza o koszt glazury do ceramiki A poza tym to gratuluję postępów Twoją barierkę (no, b. podobną - ten sam delikatny wzorek) ostatnio pokazywałam Kachnie, że właśnie taka mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Leżanki w takim (podobnym) kształcie ma Rad-pol http://www.rad-pol.com.pl - niestety obawiam się, że cenowo może być nieśmiesznie Ale... mają poza meblami sklep z olbrzymim wyborem tkanin i wszystkie meble robią w tkaninach ze swojego sklepu, krowy i zebry też mają A jakby u nich było za drogo, to przynajmniej krowę kupisz i może ktoś Ci zrobi na zamówienie. Gdzieś na stronce mają namiary na swoje salony w Polsce, może któryś masz w zasięgu Jak nie, to ja u nich czasem bywam (te tkaniny ), mogę podpytać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.05.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Odnoście tego szezlągu, to jest jeszcze opcja kupić jakiś stary na pchlim targu internetowym i pięknie obić. Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość przy szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 02.06.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Lipowa Panienko bardzo ciekawy i oryginalny domek! A wanny z hydromasażem nie śmierdzą - trzeba je tylko regularnie czyścić (jeżeli nie czyszczą się automatycznie) -wlewa się do wanny specjalny płyn i włącza na 1 cykl hydromasażu - tak, żeby przeczyścić dysze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 03.06.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzieki Wiolasz no wlasnie, cierpliwosc powiadasz u mnie to ciezko, ale widze, ze bede musiala - taki szezlong to mi sie juz dlugo marzy, tutaj gdzie mieszkam jest takich masa, ale kto to przewiezie Dziekuje Zakrzewianko wanna z hydromasazem to jest fajna sprawa, jest ona dalej na naszej wydluzajacej sie liscie, ale niestety... remont lazienki bedzie musial poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a jak tam przygotowania do najpiękniejszego dnia życia?? Masz już suknię upatrzoną, uszytą?? Gdzie będziecie mieć wesele? Pora rozwozić zaproszenia, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 04.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Panienko, a kuchnię robili Ci ci sami panowie co i nam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 13.06.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Hej Aniu Suknia juz kupiona ... w styczniu Zaproszenia czekaja w domu na wypisanie, raczej nie bedzie czasu na rozwozenie Wesele, po sasiedzku, doslownie, w okolicach domku naszego... I jeszcze sie pochwale, tak po ciuchutku, ze my juz po slubie.Cywilnym.Mielismy w maju... Mala Mi U nas kuchnie robil tylko jeden Pan, ale za to narobil problemow za 10. Absolutnie nie polecam. Co u Ciebie? Jak posuwaja sie prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Mala Mi U nas kuchnie robil tylko jeden Pan, ale za to narobil problemow za 10. Absolutnie nie polecam. Co u Ciebie? Jak posuwaja sie prace? Stoją, nigdzie się nie posuwają. Nie mamy ciągle fachowców to ścian, a kuchnia ma być gotowa na koniec lipca w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Hej Aniu Suknia juz kupiona ... w styczniu Zaproszenia czekaja w domu na wypisanie, raczej nie bedzie czasu na rozwozenie Wesele, po sasiedzku, doslownie, w okolicach domku naszego... I jeszcze sie pochwale, tak po ciuchutku, ze my juz po slubie.Cywilnym.Mielismy w maju... to ja ci tak po cichutku pogratuluję... http://www.kwiaciarnia-mdm.pl/img/bukiet_02.jpg i żadnego zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ja pogratuluję po kościelnym, bo dla mnie cywilny to jak umowa na papierku tylko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 20.06.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ANIU - bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 nie ma za co papierek jak papierek, ale to już jednak męża sie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 To i ja pogratuluję Wcześniej coś mi umkło A dla mnie i jedno, i drugie papierek - tylko przed innym księdzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts