Lipowa Panienka 29.10.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 AgatoL - dziekuje za mile slowa, my tez sie ich naszukalismy troche, ale efekt bardzo, ale to bardzo nas zadowala Oto link do kinkietow Camini: http://www.230-volt.pl/sklep/camini-kinkiet-88204-p-1417.html Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 wow super te krople ... na gorze juz pokazywalas ale ze swiatlem wygadaja jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 29.10.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dziekuje Mohag... Jeszcze TYLKO lawa i stol i krzesla i telewizor i ... salon bedzie kompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.10.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 e powoli, bez paniki... wiesz ze co nagle to po diable lepiej na spokojnie z dystansem, bo moze sie okazac ze lepsze pomysly z czasem czlowiekowi do glowy wpadaja i trzeba znowu zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Hej Jasiu, Wiesz co te zdjecia plus te powyzej to juz caly salon w sumie jest Ale jesli chcesz to zrobie fotki na nowo Buzia no ja widzę schody i kanapę, kanapę i lampki i kawałki dywanu i okna i mi drugiej części dywanu i okna brakuje chętnie zobaczę rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 30.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dziękuję za namiar . Dom masz śliczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dziekuje AgatoL A tu specjalnie dla Jasi: http://images40.fotosik.pl/25/1a974d187f5678ac.jpg http://images36.fotosik.pl/25/0fd272c5be22b783.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Takie mebelki marza mi sie do salonu. Meble Agata, model Yoshi - minus - Agata to jedyny importer tych mebli (indonezyjskich), napewno sa tanie/tansze gdzies indziej, ale jakos nie moge ich znalesc na innych stronach. Do salonu wybralabym stol i niska lawe, ktorej na zdjeciu niestety nie ma. Jesli ktos wie lub moze dac mi pomysl, gdzie moge te mebelki znalesc, bede bardzo wdzieczna http://www.meblewip.pl/inc/mini.php?file=43_yosi.jpg&cat=4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witaj Podczytuję na bieżąco tylko nie zawsze piszę Ale jak to zdjecie teraz zobaczyłam to wpadła mi tylko jedna myśl: że moja Julka ciągle skakałaby z wyższych schodków na kanapę http://images26.fotosik.pl/287/f48db602722db832.jpg Wiem, że już po czasie, ale ślicznie wyglądałaś na weselu, w końcu czego sie spodziewać po Pannie Młodej (nie młodej ) lampeczki śliczne, fajny nastrój tworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witaj Wiolasz! Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.11.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Takie "sloniowe" nogi przy stolach mi sie bardzo ps. sama bym skakala ze schodow na kanape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A tu specjalnie dla Jasi: http://images40.fotosik.pl/25/1a974d187f5678ac.jpg http://images36.fotosik.pl/25/0fd272c5be22b783.jpg no i proszę ile miejsca! spokojnie zmieścisz stół i krzesła i ławę i telewizor, a już się bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ale te sopelki ślicznie wyglądają bardzo ładne lampki, teraz jest naprawdę nastrojowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 04.11.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mohag - ja tez niezle sie nakrecilam na ta serie mebli, martwi mnie tylko jedna sprawa - to jest okleina a nie drewno. I beda sie kurzyc... Dzieki Aniu i Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 18.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 czy kolor twoich drzwi to calvados? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.11.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witaj! Niestety nie moge Ci pomoc, bo drzwi byly w domku jak sie wprowadzilam i ich nie wybieralam...Ale wygladaja na calvados Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a dzień dobry, co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.11.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzien Dobry, Aniu! U mnie duzo pracy zwiazanej z lokalem, wiec i czasu mniej na forum Przepraszam, ze sie nie odzywam. W domku brak zmian, tylko nam sie zima wiellkaaaa zrobila - mamy sniegu po uda i nie ma jak wyjechac z domu Jaka pogoda u Was? Jak sie maja dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 u nas pogoda nie lepsza, ale my lubimy zimę chociaż lato jeszcze bardziej... dzieciaczki na razie wporządku, oby tak było przynajmniej do tego chrztu. A najlepiej całą zimę. nie ma nic gorszego dla matki od chorego dziecka A dziś jedziemy z Nadusią do ortopedy na badanie bioderek. I z Dawidkiem w poniedziałek do hirurga w męskich sprawach... Stresuję się bardzo, bo przypuszczam, że będzie wystraszony po tej wizycie strasznie . Ale co zrobić. Prawie wszyscy chłopcy muszą to przejść, a im dziecko mniejsze tym lepiej . A Wy nic nie planujecie?? Nie pora powiększyć rodzinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 29.11.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witaj Aniu, Mam nadzieje, ze badania dzieciaczkow wyszly dobrze! My tez chcemy powiekszyc rodzine, ale na razie jestesmy pochlonieci praca nad kawiarnia... Mam nadzieje, ze jak sie sprawy uloza zabierzemy sie do "ciezkiej" pracy Pozdrowienia dla calej Twojej slicznej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts