nia 16.10.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 @vininiech od razu odpowiednie puszki zamontuje bo po tynkach będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 16.10.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a tak przy okazji pochwalę się nowością w domku - mam już szyby w komodach (szkło mrożone + przeźroczyste paski): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 16.10.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dzięki za odpowiedź...a przy okazji śliczne te szybki w komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babotek 16.10.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 przepiękne, zdradzisz skąd je wytrzasnęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 16.10.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 przepiękne, zdradzisz skąd je wytrzasnęłaś? od szklarza wzór sama rysowałam prawie każdy szklarz coś takiego robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babotek 16.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ale ja pytam o szafki ))) szafki są fantastyczne, szyby też ale wiem, że o szklarza łatwiej niż o mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 16.10.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 szafki projektowałam i rysowałam sama, potem zamawiałam elementy (płyty, drewno, uchwyty) w różnych hurtowniach meblowych a Tata to wszystko składał, docinał itd. - robi to już u mnie kilka miesięcy - wszystkie meble na parterze, kuchnia, meble w wiatrołapie i garderoby (pokażę później) tak powstały została jeszcze do zrobienia spiżarnia i szafa pod schodami, ale i tak jest już więcej jak mniej no i wszystko robione dokładnie pod wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witaj @niu oglądnęłam sobie Twój domek... jest śliczny Ale muszę zgłosić jedną , malutką uwagę. Dotyczy firanki w kuchni...No jakby to powiedzieć ...zupełnie współgra z resztą. Z jednej strony nowoczesna kuchnia, a drugiej jakaś romantyczna firanka. ................................... Ja osobiście widziałabym tytaj jakąś jasną roletę rzymską. To tyle. Nie mam więcej zastrzeżeń. Pozdrawiam.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ...zupełnie współgra z resztą Przepraszam. Rozpędziłam się ...Miało być : nie współgra z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.10.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 jak ja się ciesze ,że zagościłam w Wasze skromnre progi!!!!!! uwielbiam taki gust!!!! odpatrzę duuuuużo, jesli mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 17.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Imponujący domek - z zewnątrz wygląda rewelacyjnie- wewnątrz - podoba mi się styl i elegancja ale trochę kolorów mi brakuje - bo większoś pokazane w tych samych tonacjach - ale wiesz to jest rzecz gustu - ja poprostu lubię żywe kolory...ogólnie i tak jest pięknie - mozna pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Fajnie wyszło i super że masz już ogród - u mnie to jeszcze pieśń przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 17.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ogród zmienia sie w oczach - klon jest super bardzo podoba mi sie sposób w jaki go posadziłaś , tuje przy ogordzeniu na pewno szybko urosną Pięknie Aniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Aniu, wszystko wygląda Rewelacyjnie. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 17.10.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mi tez się bardzo podoba....tym bardziej, że Karmina była jedym z moich faworytów przy wyborze projektu....Wybór padł jednak na Adelę.... ale to są przeciez domki z jednj pracowni: Archipelag. Super fajny domek wyszedł.... o wnętrzach już nie wspomnę, aż mnie skręca z "zazdrości".... Podziwiam naprawdę. Na pewno będę tu jeszcze zaglądać nie raz. Daję ten wątek do ulubionych..... Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 17.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 @niu czy cały parter macie wyłożony tym samym gresem MM01?? Bo może to wynik oświetlenia, ale w holu i salonie różni się odcieniem... I czy w progach drzwi są te same deski co pod stołem w jadalni? Zakochałam się w twoim domku Aż trudno oderwać wzrok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 17.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 nie dość że cudny domek to i cudny ogródek, wspaniały naprawdę, z miła chęcia tu zagladam i cieszę oczy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 @niu ja jeszcze zapytam o wysokość barku? jaka powinna być żeby się wygodnie przy nim siedziało na hokerze? Bo planuję sobie sprawić taki barek z hokerami między otwartą kuchnią a salonem -w tej chwili jest wymurowany 98cm -ale to raczej chyba za nisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 17.10.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 @GosiaczekKr co do żywych kolorów to myślę nad jakimiś dodatkami, ale jeszcze nie zdecydowałam, może jakieś kolorowe poduchy na kanapie, małe dodatki na kominku... ale na razie to tylko jakieś przemyślenia bo jest wiele ważniejszych rzeczy do zrobienia... @kirkris co do ogrodu to mam dopiero jakiś kawałeczek, reszta to na razie "góry i doliny" porośnięte chwastami, ale cieszę się, że chociaż kawałeczek udało się w tym roku zagospodarować @Maja W. na całym parterze jest gres MM01, różnice kolorystyczne wyszły ze względu na oświetlenie w momencie robienia zdjęcia - nie chciałam używać lampy błyskowej dlatego zapalałam sztuczne oświetlenie i kolorki wyszły różne W progach też jest palisander (tak samo jak pod stołem w jadalni) - początkowo miało nie być progów - miała być jedna wielka powierzchnia gresu, ale ponieważ żadne z rozwiązań dylatacyjnych na tak dużej powierzchni mi nie odpowiadało w ostatniej chwili dokupowałam drewno i zmieniałam koncepcję ale chyba źle nie wyszło @kachna28 mój barek jest na wysokości 111 cm, jest to taka wysokość, że hokery muszą być podniesione do samej góry (mają regulację wysokości), może jak do siedzenia to trochę wysoko - ale ja tak bardzo lubię, zwłaszcza, że hokery mają podnóżki i wysokość nie przeszkadza natomiast jest to wysokość optymalna, żeby stanąć i oprzeć się rękoma, czasem tak na szybko rano piję kawę i muszę przyznać, że bardzo mi taka forma odpowiada BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA, wiele wynagradzają za te wszystkie trudy i nerwy budowy i urządzania domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 @nia piękny masz dom naprawdę ale co do firanki, to zgadzam się z Magda34 troszkę nie pasuje do tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts