compi 07.02.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Straszy niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziab 21.02.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Gdzie w krakowie znajdę takie mocno soczysto zielone wręcz seledynowe jak w 1:04 w filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majass 02.03.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 (edytowane) Zdecydowanie szkło i jak szkło to z jakąś ciekawą grafiką: [PRACUJESZ NA BANA ZA LINKI] Ja mam osobiście biało czarną z motywem piórek, świetnie pasuje kolorystycznie pod sprzęt AGD, również czarny, . Edytowane 6 Marca 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 22.04.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam chcemy wyłożyć ścinę szybą ale mam problem z wykończeniem szyby. Chciałabym żeby szyba była na równi ze ściana. Mam możliwość albo podkuć tynk alba nałożyć na tynk zaprawę grubowarstwową (ok 6 mm) jak wy macie to wykończone na zdięciach nie mogę się dopatrzeć drugi problem to wykończenie obrzeży będzie tam ok 2 mm przerwy, czym to się wykańcza, macie jakieś dokładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpp 31.05.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Witam , mam pytanie zamontowano mi szkło z z nadrukiem w kuchni i po 1 dniu obraz jakby zaczął pękać od środka zgłosiłem to wykonawcy a on powiedział, że do środka dostała się woda choć miał przyjechać i zasilikonować dół. Nie jestem pewny czy faktycznie woda mogłaby podejść tak wysoko i z czego jest zrobiony ten nadruk skoro wchłania wodę pod szybą w kuchni? http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/b044458dec023ac9 http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/b01c4c41c03e5aee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.05.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 to faktycznie wygląda jakby się fototapeta marszczyła od wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RyszardG. 08.07.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) [spam] Edytowane 8 Lipca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stenka 19.05.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Fajny jest ten projekt. Tez mam panele szklane na mieszkaniu i powiem ze opłacało się zainwestować, a problem meczącego sprzątania został rozwiązany, wystarczy przetrzeć ścierką. Osobiście wybrałam firmę [sPAMER] i nie zawiodłam się. Edytowane 20 Maja 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetan_kajetanowicz 14.10.2017 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Szkło to świetne rozwiązanie, dobrze wygląda,łatwo je utrzymać w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier.m 15.10.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Ja już nigdy nie wróciłbym do kafelek w kuchni - ten tłuszcz przyklejający się do fug pod okapem...koszmarne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marin72 15.10.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Szkło jest ostatnio bardzo modne, ale też bardzo funkcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zista 05.09.2019 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Ja również się zastanawiam, czy panele szklane w kuchni będą fajnie wyglądały. Widzę, że macie na to naprawdę ciekawe pomysły. Powiedzcie jednak, jak to jest ze sprzątaniem tego. Nie ma problemu z domyciem ani nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CentrumSzkla.eu 28.11.2019 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Mamy ciekawą ofertę na szkło do kuchni z grafiką. Na naszej stronie, w sklepie znajdziecie miliony wzorów do wyboru i można zamówić z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.12.2019 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ekran szklany jest praktyczny do utrzymania w czystości, ale nie do każdego stylu w kuchni pasuje. W rustykalnej czy prowansalskiej lepiej postawić na cegłę, a w klasycznej na kamień lub tradycyjne płytki. W kuchniach nowoczesnych szkło wygląda świetnie jednak do w kuchni minimalistycznej tapeta może popsuć efekt minimalizmu. Lepiej niekiedy przykryć szkłem pomalowaną ścianę lub dopasować kolor matowego szkła do kolorystyki wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts