Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 873
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam chcemy wyłożyć ścinę szybą ale mam problem z wykończeniem szyby. Chciałabym żeby szyba była na równi ze ściana. Mam możliwość albo podkuć tynk alba nałożyć na tynk zaprawę grubowarstwową (ok 6 mm)

Bez tytułu.jpgBez tytułu.jpg

jak wy macie to wykończone na zdięciach nie mogę się dopatrzeć

drugi problem to wykończenie obrzeży będzie tam ok 2 mm przerwy, czym to się wykańcza, macie jakieś dokładne zdjęciaBez tytułu1.jpg

• 1 month później...

Witam , mam pytanie zamontowano mi szkło z z nadrukiem w kuchni i po 1 dniu obraz jakby zaczął pękać od środka zgłosiłem to wykonawcy a on powiedział, że do środka dostała się woda choć miał przyjechać i zasilikonować dół. Nie jestem pewny czy faktycznie woda mogłaby podejść tak wysoko i z czego jest zrobiony ten nadruk skoro wchłania wodę pod szybą w kuchni?

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/b044458dec023ac9

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/b01c4c41c03e5aee

• 1 month później...
  • 10 months później...
Fajny jest ten projekt. Tez mam panele szklane na mieszkaniu i powiem ze opłacało się zainwestować, a problem meczącego sprzątania został rozwiązany, wystarczy przetrzeć ścierką. Osobiście wybrałam firmę [sPAMER] i nie zawiodłam się. Edytowane przez Elfir

• 4 months później...
  • 1 year później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...

Ekran szklany jest praktyczny do utrzymania w czystości, ale nie do każdego stylu w kuchni pasuje. W rustykalnej czy prowansalskiej lepiej postawić na cegłę, a w klasycznej na kamień lub tradycyjne płytki. W kuchniach nowoczesnych szkło wygląda świetnie jednak do w kuchni minimalistycznej tapeta może popsuć efekt minimalizmu. Lepiej niekiedy przykryć szkłem pomalowaną ścianę lub dopasować kolor matowego szkła do kolorystyki wnętrza.

3.jpg3a.jpg