pasie 03.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Rany ale zjadłabym tosta to przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Monia ja spóźniona ale to przez iPlusa ale szybko nadrabiam i Życzonka Składam 100 lat w Zdrowiu i Dobrobycie a przyszłym tyg podeślę ci.... ale daj maila osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No i jak tam po urodzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 oj ja spoźniona ale wszystkiego najlepszego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.02.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 oj ja spoźniona ale wszystkiego najlepszego życzę Dzięki Małgoś w sumie to jak i przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wszystkiego NAJ Moniu http://www.weselinka.pl/files/images/bukiet-tulipany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.02.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzięki ANiu!Tulipany - już czuję wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Rany ale zjadłabym tosta otworzyly mi sie Twoje komentarze na tym wpisie i przeczytalam rany ale zjebalam tosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Rany ale zjadłabym tosta otworzyly mi sie Twoje komentarze na tym wpisie i przeczytalam rany ale zjebalam tosta A tymczasem mialo byc wje&^labym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Rany ale zjadłabym tosta otworzyly mi sie Twoje komentarze na tym wpisie i przeczytalam rany ale zjebalam tosta A tymczasem mialo byc wje&^labym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzień dobry wpadłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.02.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzień dobry wpadłam powiedzieć eść Gosiu! Cześć Gosiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jakoś ponuro dziś ale jeść trzeba http://img171.imageshack.us/img171/3089/dzieciolek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia! Buziaki cieplutkie i szybkiej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.02.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia! Buziaki cieplutkie i szybkiej przeprowadzki! Dzięki, dzięki!!!! Dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bryyyyyyyyyyyyyy wpdałam pwiedzieć że jeszcze torchę czasu ptzrebuję - odrobinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.02.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bryyyyyyyyyyyyyy wpdałam pwiedzieć że jeszcze torchę czasu ptzrebuję - odrobinkę Czeeeść Piękna spoko nie pali się a i ja ostatnio mam jakiś kryzys budowlany Jakaś chyba budowlana deprecha mnie dopadła Brakuje mi pomysłów, ogólnie nic mi sie nie chce, mam milion wątpliwości i obaw przed tą zasraną wykończeniówką i ogólnie chyba już dość budowania A i jeszcze w pracy mamy ostatnio taką zajebistą atmosferę, że tylko powiesić się idzie Na dodatek od marca będe miała dyżur przez tydzień w miesiącu od 8-16 Jeden pozytyw - schudłam 5 kilo - jeszcze 6 i będzie git ale coś mi waga stoi w miejscu wiosna by sie przydała i trochę ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bryyyyyyyyyyyyyy wpdałam pwiedzieć że jeszcze torchę czasu ptzrebuję - odrobinkę Czeeeść Piękna spoko nie pali się a i ja ostatnio mam jakiś kryzys budowlany Jakaś chyba budowlana deprecha mnie dopadła Brakuje mi pomysłów, ogólnie nic mi sie nie chce, mam milion wątpliwości i obaw przed tą zasraną wykończeniówką i ogólnie chyba już dość budowania A i jeszcze w pracy mamy ostatnio taką zajebistą atmosferę, że tylko powiesić się idzie Na dodatek od marca będe miała dyżur przez tydzień w miesiącu od 8-16 Jeden pozytyw - schudłam 5 kilo - jeszcze 6 i będzie git ale coś mi waga stoi w miejscu wiosna by sie przydała i trochę ruchu ja mam gólnie złe dni i to już trochę trwa Monia damy radę - to chyba przez tą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 uszy do gory. jak sie zacznie wykonczeniowka tonie bedziesz miala czasu myslec. bedziesz dzialac i nie beedzie dola. a co do pracy od 8-16 to chyba wiekszosc ludzie w takich godzinach pracuje, wiec pomysl ze Ty masz lepiej i dla Ciebie to tylko dyzur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bryyyyyyyyyyyyyy wpdałam pwiedzieć że jeszcze torchę czasu ptzrebuję - odrobinkę Czeeeść Piękna spoko nie pali się a i ja ostatnio mam jakiś kryzys budowlany Jakaś chyba budowlana deprecha mnie dopadła Brakuje mi pomysłów, ogólnie nic mi sie nie chce, mam milion wątpliwości i obaw przed tą zasraną wykończeniówką i ogólnie chyba już dość budowania A i jeszcze w pracy mamy ostatnio taką zajebistą atmosferę, że tylko powiesić się idzie Na dodatek od marca będe miała dyżur przez tydzień w miesiącu od 8-16 Jeden pozytyw - schudłam 5 kilo - jeszcze 6 i będzie git ale coś mi waga stoi w miejscu wiosna by sie przydała i trochę ruchu ja mam gólnie złe dni i to już trochę trwa Monia damy radę - to chyba przez tą pogodę to i ja się podłącze do tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts