Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

po medal to jadeeee :) a tak serio postaram się, dzięki za zaproszenie.

Ostatnio dużo pracy na budowie, a w sumie już prawie w domu, w pracy też roboty dużo. Doba jest zdecydowanie o jakieś 10h za krótka.

Łazienka dolna się wykańcza i testuje naszą cierpliwość bo a to nie ma odpowiedniego syfonu, a to zawias do kabiny się zawieruszył ale jak to mawia małżonek w życiu się nie klęka.

Z nudów ;) dołożyłam 3 kolor fugi :cool:. Jest piękna. Może ktoś wie jak doczyścić płytki z fug...

Obudowa kominka też już gotowa.

Aktualnie staram się domyć okna :bash:

Mąż posprzątał garaż i walczy z ptakami, które rozbierają nam dach bo nie ma podbitki i wiją gniazdka w wełnie kur@#a, srają na ściany /będzie tynk naturalny szary tak jak chciałam/, rynny :mad: WOJNA

Chcieliśmy negocjować i załatwić to humanitarnie ale z terrorystami się nie negocjuje. :evil:

Podwórko trochę ogarnięte. Zamówiliśmy chyba z 10 kontener - LUDZIE UWZGLĘDNIJCIE TO W KOSZTORYSIE BUDOWY

Mąż aktualnie przechodzi załamanie nerwowe: pierdol$%%ł go prąd bo ktoś włączył nie ten bezpiecznik :) a podobno elektryka prąd nie tyka/ nie wierzcie w to/ tylko z dala napierd%^&&a, spadając z drabiny łapał się wiatru, niestety poległ i spadł na dwie łapy.

DARY, DARY LOSU...... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif

Jutro jadę obgadać meble do kuchni, co jak i dlaczego tak drogo :)

Ogólnie się dzieje, jest wesoło ale grunt że do przodu.

Aaa i najważniejsze.

- Dowiedzieliśmy się, że mamy w domy plantację M /bo siwiało się często pali wieczorem/. Źródło: sąsiadka 96 lat 8)

- Zostawiony samochód przez znajomego męża na rejestracjach zachodnich stoi od miesiąca wg sąsiadów: handlarz

Edytowane przez MonikaC

Podwórko trochę ogarnięte. Zamówiliśmy chyba z 10 kontener - LUDZIE UWZGLĘDNIJCIE TO W KOSZTORYSIE BUDOWY.

no ja uwzgledniłam,ale o jakieś 10 tysi za mało :bash::bash:

I tak na słowo mam wierzyć ? ;)

po medal to jadeeee :) a tak serio postaram się, dzięki za zaproszenie.

Ostatnio dużo pracy na budowie, a w sumie już prawie w domu, w pracy też roboty dużo. Doba jest zdecydowanie o jakieś 10h za krótka.

Łazienka dolna się wykańcza i testuje naszą cierpliwość bo a to nie ma odpowiedniego syfonu, a to zawias do kabiny się zawieruszył ale jak to mawia małżonek w życiu się nie klęka.

Z nudów ;) dołożyłam 3 kolor fugi :cool:. Jest piękna. Może ktoś wie jak doczyścić płytki z fug...

Obudowa kominka też już gotowa.

Aktualnie staram się domyć okna :bash:

Mąż posprzątał garaż i walczy z ptakami, które rozbierają nam dach bo nie ma podbitki i wiją gniazdka w wełnie kur@#a, srają na ściany /będzie tynk naturalny szary tak jak chciałam/, rynny :mad: WOJNA

Chcieliśmy negocjować i załatwić to humanitarnie ale z terrorystami się nie negocjuje. :evil:

Podwórko trochę ogarnięte. Zamówiliśmy chyba z 10 kontener - LUDZIE UWZGLĘDNIJCIE TO W KOSZTORYSIE BUDOWY

Mąż aktualnie przechodzi załamanie nerwowe: pierdol$%%ł go prąd bo ktoś włączył nie ten bezpiecznik :) a podobno elektryka prąd nie tyka/ nie wierzcie w to/ tylko z dala napierd%^&&a, spadając z drabiny łapał się wiatru, niestety poległ i spadł na dwie łapy.

DARY, DARY LOSU...... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif

Jutro jadę obgadać meble do kuchni, co jak i dlaczego tak drogo :)

Hej Monia!!!:D Generalnie oprócz "spadającego, kopniętego elektryka z załamanie nerwowym";)(proszę Go mocno uściskać ode mnie) i "kontenerowych kosztów" to same dobre wiadomości:D. Ale wspaniale Cię czytać i oczami wyobraźni widzieć taką umęczoną, ale szczęśliwą:cool::wiggle:

Buziaki zostawiam!:)

• 2 weeks później...