emiranda 03.05.2012 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja osobiście serdecznie zapraszam, będzie mi bardzo miło , a zarazem witam sie w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Moni to trzeba by jakis medal ufundowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.05.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) po medal to jadeeee a tak serio postaram się, dzięki za zaproszenie. Ostatnio dużo pracy na budowie, a w sumie już prawie w domu, w pracy też roboty dużo. Doba jest zdecydowanie o jakieś 10h za krótka. Łazienka dolna się wykańcza i testuje naszą cierpliwość bo a to nie ma odpowiedniego syfonu, a to zawias do kabiny się zawieruszył ale jak to mawia małżonek w życiu się nie klęka. Z nudów dołożyłam 3 kolor fugi . Jest piękna. Może ktoś wie jak doczyścić płytki z fug... Obudowa kominka też już gotowa. Aktualnie staram się domyć okna Mąż posprzątał garaż i walczy z ptakami, które rozbierają nam dach bo nie ma podbitki i wiją gniazdka w wełnie kur@#a, srają na ściany /będzie tynk naturalny szary tak jak chciałam/, rynny WOJNA Chcieliśmy negocjować i załatwić to humanitarnie ale z terrorystami się nie negocjuje. Podwórko trochę ogarnięte. Zamówiliśmy chyba z 10 kontener - LUDZIE UWZGLĘDNIJCIE TO W KOSZTORYSIE BUDOWY Mąż aktualnie przechodzi załamanie nerwowe: pierdol$%%ł go prąd bo ktoś włączył nie ten bezpiecznik a podobno elektryka prąd nie tyka/ nie wierzcie w to/ tylko z dala napierd%^&&a, spadając z drabiny łapał się wiatru, niestety poległ i spadł na dwie łapy. DARY, DARY LOSU...... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif Jutro jadę obgadać meble do kuchni, co jak i dlaczego tak drogo Ogólnie się dzieje, jest wesoło ale grunt że do przodu. Aaa i najważniejsze. - Dowiedzieliśmy się, że mamy w domy plantację M /bo siwiało się często pali wieczorem/. Źródło: sąsiadka 96 lat - Zostawiony samochód przez znajomego męża na rejestracjach zachodnich stoi od miesiąca wg sąsiadów: handlarz Edytowane 3 Maja 2012 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Podwórko trochę ogarnięte. Zamówiliśmy chyba z 10 kontener - LUDZIE UWZGLĘDNIJCIE TO W KOSZTORYSIE BUDOWY. no ja uwzgledniłam,ale o jakieś 10 tysi za mało :bash: Ogólnie się dzieje, jest wesoło ale grunt że do przodu. I tak na słowo mam wierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 a tak serio postaram się, dzięki za zaproszenie. Będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 A ja uwazam, ze to skandal, ze Monia jeszcze nie ma zadnego tytulu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 po medal to jadeeee a tak serio postaram się, dzięki za zaproszenie. Ostatnio dużo pracy na budowie, a w sumie już prawie w domu, w pracy też roboty dużo. Doba jest zdecydowanie o jakieś 10h za krótka. Łazienka dolna się wykańcza i testuje naszą cierpliwość bo a to nie ma odpowiedniego syfonu, a to zawias do kabiny się zawieruszył ale jak to mawia małżonek w życiu się nie klęka. Z nudów dołożyłam 3 kolor fugi . Jest piękna. Może ktoś wie jak doczyścić płytki z fug... Obudowa kominka też już gotowa. Aktualnie staram się domyć okna Mąż posprzątał garaż i walczy z ptakami, które rozbierają nam dach bo nie ma podbitki i wiją gniazdka w wełnie kur@#a, srają na ściany /będzie tynk naturalny szary tak jak chciałam/, rynny WOJNA Chcieliśmy negocjować i załatwić to humanitarnie ale z terrorystami się nie negocjuje. Podwórko trochę ogarnięte. Zamówiliśmy chyba z 10 kontener - LUDZIE UWZGLĘDNIJCIE TO W KOSZTORYSIE BUDOWY Mąż aktualnie przechodzi załamanie nerwowe: pierdol$%%ł go prąd bo ktoś włączył nie ten bezpiecznik a podobno elektryka prąd nie tyka/ nie wierzcie w to/ tylko z dala napierd%^&&a, spadając z drabiny łapał się wiatru, niestety poległ i spadł na dwie łapy. DARY, DARY LOSU...... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif Jutro jadę obgadać meble do kuchni, co jak i dlaczego tak drogo Ogólnie się dzieje, jest wesoło ale grunt że do przodu. Hej Monia!!! Generalnie oprócz "spadającego, kopniętego elektryka z załamanie nerwowym";)(proszę Go mocno uściskać ode mnie) i "kontenerowych kosztów" to same dobre wiadomości:D. Ale wspaniale Cię czytać i oczami wyobraźni widzieć taką umęczoną, ale szczęśliwą Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mamy kabinę . Dobrze, że zdecydowaliśmy się na zamkniętą bo ze spadkami jest lipa i ogólnie cała łazienka byłaby jednym wielkim brodzikiem... Obudowę kominka też mamy /jest piękna/ i kupiliśmy szarą farbkę tu i ówdzie na ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.05.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Spotkanie jest calonocne, niektóre dziewczyny dotra wedle 18-19 więc nie ma problemu, zalatwiaj swoje sprawy i przyjeżdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Monia trzyma kciuki za tą planowaną przeprowadzkę... jak nie czerwiec, to lipiec.. w sumie co to za różnica...Ale zajrzałam też o zdjęcia.. i nic nie widzę... czytam tylko, że czasu brak... No nic... zajrzę innym razem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Arniczko zdjęcia zrobię jak będzie już wszystko gotowe i sprzątnięte aparatem bo fotki z kom w 50% nie odzwierciedlają rzeczywistości. Ale mam zajebistą grafitową ścianę w salonie Emirando dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Arniczko zdjęcia zrobię jak będzie już wszystko gotowe i sprzątnięte aparatem bo fotki z kom w 50% nie odzwierciedlają rzeczywistości. Ale mam zajebistą grafitową ścianę w salonie Emirando dzięki za namiary Oj, Monia, Ty wiesz jak budować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Zdjęcia ze słuchawki, jeszcze kilka rzeczy do zrobienia - powiedzmy zdjęcia poglądowe. Ścianiszcze Kominek jak będziecie grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Noooooooooooo... zajebiszcza ona jest i basta! I ściana i łazienka i zdjęcia z kom są wspaniałe wręcz... w porównaniu z ich brakiem;) Dawaj więcej!!! Grzeczna byłam... o kominek ładnie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cześć Moniko zajrzałam i jestem w szoku. Łazienka skończona i wyszła rewelacyjnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ależ fajnista łazienka To pierwsze zdjecie to wizualka? tak mniemam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 kochana wyszło nieziemsko, a na żywo pewnie jeszcze lepiej wygląda, więc pewnie szczęka mi opadnie gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 wow! Monika! pieknie!ja chce wiecej zdjec!!!! teraz!!! zaraz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzięki!!!!!!!!!! Zdjęcia będą .... lepszej jakości..... wkrótce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts