MonikaC 03.01.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 W sumie to pewnie nie będe miała czasu na łażenie po lesie Rajuśku już się nie mogę doczekać wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 witanko jeszcze będziesz mieć dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nie musisz po lesie łazić... sam do Ciebie przyjdzie razem z Twymi ulubieńcami http://img691.imageshack.us/img691/9960/dzieciol15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.01.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hejeczka Jedziemy z młodym do dentysty więc bardzo proszę o modlitwy i ogólne wstawiennictwo między 11.30 a 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 masz jak w banku choc watpie zeby akurat mnie wysłuchano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hejeczka Jedziemy z młodym do dentysty więc bardzo proszę o modlitwy i ogólne wstawiennictwo między 11.30 a 13 trzymam kciuki, aby wszystko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 kciuki zaciśniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Bryyyyyyyyyyy i lecę do Malutkiej się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.01.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 juppi udało się!!!!!!! Konrad był bardzo dzielny - chyba my się bardziej baliśmy i byliśmy bardziej przerażeni. Było bez znieczulenia /bo pani nam powiedziała że takie maluchy często gorzej znoszą samo znieczulenie niż leczenie/ i bez płaczu przy borowaniu . Popłakał się tylko przy dmuchaniu tym powietrzem. A potem to już wybór plomby - padło na różową światełko o wsio. No i jeszcze fluor a tego to nasze dziecko nie cierpi. I tu był płacz bo niedobre, klei się i on chce zęby umyć . Na szczęście prezenty od cioci pomogły a potem jeszcze pojechaliśmy w nagrodę po samolot z Lego więc w drodze Kondzio zasnął i mieliśmy spokój Wyszliśmy z gabinetu a Konrad do nas: Jak powiem cioci Małgosi to ze wstydu spali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dobre, dobre ważne że się udało gratulacje dla bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Monia ale masz dzielnego Syncia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Syncio jak prawdziwy mezczyzna, troche dentysty bac sie musi, ale zniesie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a ja przegapiłam kciukotrzymanie , ale jestem dumna z Waszego syna. A dostał w końcu ten samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 brawo! dzielnego masz mezczyzne! a ja ide w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cześć Monia moje młode z tych zboczonych - samo się na fotel ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.01.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a ja przegapiłam kciukotrzymanie , ale jestem dumna z Waszego syna. A dostał w końcu ten samolot? No coś o tym to pamiętał doskonale Malka - o to masz jeden problem z głowy. Ja właśnie chciałabym w nim "wyrobić" chęć chodzenia do dentysty /choć sporo to kosztuje / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Monia Wszytkiego dobrego w Nowym Roku kochana... samych trafnych wyborów i wspaniałych ekip ... a co do dentystów to polecam poradnię ELEFANT... z moimi tam chodzę i jest oki TV z mini mini przy fotelu, zabawki po wizycie, kolorowe plomby i te rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czesc Fajna stronę mają tej poradni Nituś, taka kolorowa. Szkoda ze w mojej nie ma tej opcji z zamrażaniem żelem. No ale jak na cały Rzeszów tylko jedna dentystka dziecięca, to czego się spodziewać? My idziemy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.01.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Monia Wszytkiego dobrego w Nowym Roku kochana... samych trafnych wyborów i wspaniałych ekip ... a co do dentystów to polecam poradnię ELEFANT... z moimi tam chodzę i jest oki TV z mini mini przy fotelu, zabawki po wizycie, kolorowe plomby i te rzeczy Cześć Nitka Chyba myślami cie ściągnęłam Miałam już do ciebie dzisiaj dzwonić bo nic nie piszesz. no i oczywiście że byliśmy w ELEFANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.01.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts