Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co tam dobrego? :)

Napisalam odwolanie. 8)

może być, od dzisiaj jestem na diecie :-? Powinnam schudnąć jakieś 10kg - ważę teraz tyle co dwa dni przed porodem :roll:

Dobrze a złożyłaś już? W razie czego nic jeszcze nie podpisuj, zobaczymy jaka będzie ich reakcja może coś dorzucą. Takie odwołanka zawsze warto pisać 8)

No weź mnie nie denerwuj co. Ależ ja ci zazdroszczę

pytałaś to masz 8) :lol: przyjedź, na żywo zobacz

warunki spartańskie ale mieszkać się da

a zresztą niedługo sama tak mieć będziesz 8) :lol: tylko czy następna zima taka piękna będzie :roll:

Gosiu dzięuję za zaproszenie i mam nadzieję że skorzystam :) Jakby co to się odezwę. Mam nadzieje że i ja w przyszłym roku też tak będe pisała

Co tam dobrego? :)

Napisalam odwolanie. 8)

może być, od dzisiaj jestem na diecie :-? Powinnam schudnąć jakieś 10kg - ważę teraz tyle co dwa dni przed porodem :roll:

Dobrze a złożyłaś już? W razie czego nic jeszcze nie podpisuj, zobaczymy jaka będzie ich reakcja może coś dorzucą. Takie odwołanka zawsze warto pisać 8)

Zlozylam, znaczy wyslalam poczta, bo to na koncu swiata jest i nie chce mi sie tam jezdzic. Niby mozesz to zostawic w dowolnej placowce, ale tu kolo mnie takie ciumry pracuja, ze pozal sie Boze. :-? Nawet Ci nie podbije, ze cos wplynelo, bo "ona tu tylko sprzata". :-? Napisalam im cos tam, moze sie zlituja nad biedna malgos. :lol: :lol: :lol: