nitubaga 12.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... ihaha jestem pytam co słychać... pory wstawania nie będę komentować, bo dla mnie to nieludzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam się nisko kłaniam i lezę spać bo na nóżkach się słaniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2010 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP Ja JA JA JA JA JA JA JA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP Ja JA JA JA JA JA JA JA!!! i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP ja nie! ale mi spieprzyli tynkarze - musialam robic gladzie potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP ja nie! ale mi spieprzyli tynkarze - musialam robic gladzie potem Współczuję Moi tynkarze spisali się super, tylko maż dał plamę bo narozników nie zakładał metalowych, zeby rogów nie obijać. Monia,a czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP ja nie! ale mi spieprzyli tynkarze - musialam robic gladzie potem to tak ja u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP ja nie! ale mi spieprzyli tynkarze - musialam robic gladzie potem Współczuję Moi tynkarze spisali się super, tylko maż dał plamę bo narozników nie zakładał metalowych, zeby rogów nie obijać. Monia,a czemu pytasz? Bo się za ekipą rozglądam Gosiek podeślesz mi namiary i ceny na PW Kurczę chyba się do ciebie kiedyś wybiorę i pomacam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A do mnie to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A do mnie to kiedy? spoko maroko do ciebie też dojadę tylko muszę wszystko sobie jakoś dograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ... ahoj tam na morzu :P ja mam gipsowe i chyba Bogu dzięki bo CW dobrze zrobione są super, ale źle - trzeba zaciągać po całości gipsowe się naprawia miejscowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Monika najpierw podjedź i w realu pomacaj, potem ocenisz czy podobają ci się Najlepiej zrobione ma chyba Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Monika najpierw podjedź i w realu pomacaj, potem ocenisz czy podobają ci się Najlepiej zrobione ma chyba Rasia No u Rasi widziałam na żywca. Będę zbierać namiary w razie czego Cześć Nitu - rajuśku normalnie stęskniłam się za Tobą Co tam u Ciebie??? Może się kiedyś zmówimy na kawusię cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Monika najpierw podjedź i w realu pomacaj, potem ocenisz czy podobają ci się Najlepiej zrobione ma chyba Rasia No u Rasi widziałam na żywca. Będę zbierać namiary w razie czego Cześć Nitu - rajuśku normalnie stęskniłam się za Tobą Co tam u Ciebie??? Może się kiedyś zmówimy na kawusię cio??? barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo chętnie Zuzka, Pasie i Lidzia wpadają jutro... może weźmiesz urlop, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Monika najpierw podjedź i w realu pomacaj, potem ocenisz czy podobają ci się Najlepiej zrobione ma chyba Rasia No u Rasi widziałam na żywca. Będę zbierać namiary w razie czego Cześć Nitu - rajuśku normalnie stęskniłam się za Tobą Co tam u Ciebie??? Może się kiedyś zmówimy na kawusię cio??? barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo chętnie Zuzka, Pasie i Lidzia wpadają jutro... może weźmiesz urlop, hę? Trzeba było wcześniej gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A do mnie to kiedy? spoko maroko do ciebie też dojadę tylko muszę wszystko sobie jakoś dograć To szybko graj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP ... ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2010 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Hejeczka nocne marki Ja w ....... no kto zgadnie???? pracy oczywiście Kto jest super zadowolony z TYNKÓW CEM-WAP ... ja... już wiem dzięki Małgoś mam nadzieję że w tym roku do ciebie pezyjadę Dzień dobry wszystkim Rano miałam -19 i jak szłam na autobus to naprawdę dało się odczuć ten mróz. A nasza chałupka taka sama tam na wsi w tym zimnie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek, a te tynki CW macie recznie czy maszynowo? bo ponoc mozna i tak i tak. myslalam ze tylko gipsowe. Monia, a kto Ci kładł elektryke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts