agnieszkakusi 05.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Od dłuższego czasu mam problem z łupieżem...nie sypie mi się co prawda na ramiona, ale głowa mnie swędzi i zaczyna mnie to nieźle wkurzać. Nie pomagają żadne reklamowane specyfiki, nie pomaga nizoral ani żaden inny szampon z apteki. Macie jakiś sposób, żeby się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 To moze byc uczulenie, grzybica, luszczyca itp najlepiej isc do dermatologa . Ja mam zwykle lupiez jednorazowy, co u mnie oznacza, ze dostalam uczulenie na szampon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nie, no takich rzeczy to nie podejrzewam. Nasila się to to przy zmianie szamponu...a do lekarza nie mam po prostu kiedy się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Tak, to tylko takie czarne wizje z ta luszczyca i grzybica , jesli podejrzewasz uczulenie, to zmien na kilka dni szampon, najlepiej na jakis dla niemowlat, wez zyrtek pij wapno i nasluchuj glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 z tym dzieicęcym to masz rację...podbiorę córce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Od dłuższego czasu mam problem z łupieżem...nie sypie mi się co prawda na ramiona, ale głowa mnie swędzi i zaczyna mnie to nieźle wkurzać. Nie pomagają żadne reklamowane specyfiki, nie pomaga nizoral ani żaden inny szampon z apteki. Macie jakiś sposób, żeby się tego pozbyć? Proponuję ogolić się na zero i nasmarować skórę oliwą z oliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 bardzo pomocna rada, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Od dłuższego czasu mam problem z łupieżem...nie sypie mi się co prawda na ramiona, ale głowa mnie swędzi i zaczyna mnie to nieźle wkurzać. Nie pomagają żadne reklamowane specyfiki, nie pomaga nizoral ani żaden inny szampon z apteki. Macie jakiś sposób, żeby się tego pozbyć? Proponuję ogolić się na zero i nasmarować skórę oliwą z oliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Lepsze włosy z łupieżem, niż łupież bez włosów. to z przysłów typu: Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. Kto, pod kim dołki kopie, temu Pan Bóg daje. Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jeśli nadal nie masz czasu wybrać się do lekarza spróbuj czy podziała Sebiprox (substancja czynna: cyklopiroksolamina). Nie trzeba kupować od razu całej buteleczki, dostępny jest również w saszetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.10.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 1.wytrząśnij na stół 2. wydłub gila 3. urób razem do konsystencji półstałej 4. podziel na w miarę regularne kostki 5. MASZ CHAŁWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ech...wiedziałam, że można na Was liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ech...wiedziałam, że można na Was liczyć... Umiesz liczyc - licz na siebie. Jak nie umiesz - licz na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 1.wytrząśnij na stół 2. wydłub gila 3. urób razem do konsystencji półstałej 4. podziel na w miarę regularne kostki 5. MASZ CHAŁWĘ długi jesteś OBRZYDLIWY! wiesz ? (jem wlasnie obiad - chyba kara mnie spotkala ze jem przed komputerem zamias jak cywilizowany czlowiek ładnie przy stole ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 dłuuuugi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja mam problem z łupieżem od dobrych 10 lat i nie pomagały mi zadne szampony a nawet jak pomagały to po kilku myciach łupiez znowu powracał i musiałem znowu zmieniac szampon na nowy. Próbowałem wszystkiego moim lekarstwem okazał sie nizoral ( ten szampon na głowie trzeba trzymac kilka minut zeby zadziałał i u mnie działał )a teraz myje głowe heden szołders i o dziwo jak narazie nie mam problu z łupiezem choc u mnie jego objawu nasilaja sie zawsze na zime. Na poczatek zmien proszek do prania i mydło bo mozliwe że one u ciebie powoduja takie objawy jak to nie pomoze to zgłos sie do dermatologa choc wiem ze swojego doswiadczenia że dermatolog w takich sprawch jest bezsilny. Moge ci jeszcze zaproponowac smarowanie głowy nafta kosmetyczna która mozna kupic w aptece ( wcierasz nafte w głowe na kilka minut a pozniej ja zmywasz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJKACP 06.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 nizoral działa właśnie na grzybicę, a najlepiej by było poprosić o badanie pobranej próbki z naskórka głowy, będziesz miała pewność czy to grzybica czy nie. niestety te najbardziej reklamowane szampony tylko w telewizji są takie wspaniałe, jak wszystko zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 1.wytrząśnij na stół 2. wydłub gila 3. urób razem do konsystencji półstałej 4. podziel na w miarę regularne kostki 5. MASZ CHAŁWĘ Poproszę jeszcze taki motyw o czekoladzie i ciasteczkach, właśnie odzwyczajam się od słodyczy Musi być mocne, bo to chyba tysięczna próba i nic do tej pory nie poskutkowało. Sorry, Agnieszko, że zaśmiecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.10.2007 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kupiłam szampon, który poleciła MS. Jest trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 11.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ze swojej wieloletniej praktyki również polecam Nizoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts