Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Wybuchowy Granat Izy i Leszka

Izulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Blat to zwykły laminat, kiedyś wymienię na granitowy.

Zlew jest grafitowy, ale jaki to typ?? Hmm już znalazłam - Napoli 15 tu kupowany:

http://www.zlewozmywaki24.pl/index.php?p7,napoli-15-zlewozmywak-granitowy-1-1-2-komory-z-ociekaczem

Krzesła i stół to paged meble seria Milano, a meble są firmy Spar z Chojnic.

• 2 weeks później...

Izulek planuję u siebie w łazience płytki Cersanit Frida - te które masz u siebie w dużej łazience. Czy możesz mi napisać jak sie sprawują? Czy są łatwe w utrzymaniu czystości? Czy jesteś zadowolona z brązowej podłogi? Niektórzy niepolecają ciemnej podłogi w łazience, że znać każdą kroplę wody?

Bardzo podobają mi sie te płytki i zastanwiam się czy może zrobić jasną podłogę?

Napisz proszę czy jesteś zadowolona z tych płytek. Pozdrawiam!

Z płytek jestem zadowolona, praktycznie umyłam je po położeniu raz do czysta (dwa czy trzy razy wodą i raz wodą z octem) i teraz dopiero drugi raz.

Z ciemnej podłogi nie jestem zadowolona - już gdzieś o tym pisałam, widać wszystko, każdą plamkę, paproch no i do tego brązowa fuga, która nie jest brązowa ... tylko z białym nalotem.

Ja też chciałam jasną podłogę, ale uległam mężowi, który twierdził że z jasną będzie zbyt monotonnie ... no i mam :)

Aaaaa, dzisiaj otworzyły mi się wszystkie zdjęcia :D Kominek świetny, też chcę podobny. Podobają mi się też Wasze płytki nad blatem w kuchni i na podłodze.Można prosić o nazwę obu? Czy bardzo widać na tak jasnych płytkach w kuchni każdą plamkę??

I jeszcze jedno pytanko: czy płytki w kuchni i korytarzu są takie same?

Pozdrawiam!

Witam, płytki w kuchni nad latem to Tau Ceramica seria Daria kolor biały, na podłodze natomiast jest Polcolorit Furuto kolor chyba girgio bardzo jasny szary, faktycznie na tej podłodze widac wszystko, myję ją raz dziennie a czasem i więcej.

Na holu są inne płytki - Opoczno gres naturale kolor kremowy.

• 2 weeks później...

Witaj izulek

mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś podać namiary na ekipę tynkarzy i innych fachowców, z których byliście zadowoleni? Zaczynamy wczesną wiosną w Cedrach Wielkich.W sumie niedaleko. Podaj proszę ile Kosztował kier bud p.WŁodarz. Może być na priv. Zazdroszczę Świąt we własnym domku :D i pozdrawiam serdecznie :wink: :D

• 2 weeks później...

Witam, dziękuję za miłe słowa.

Panele w sypialniach na górze to Quick Step: http://www.quick-step.com/europe/pl/pl/floor/402730.aspx

Jestem z nich bardzo zadowolona, wybrałam je w momencie kiedy zaczęliśmy budowę i do czasu ich kupna (1,5 roku później) cały czas mi się podobały, i tak pozostało do dzisiaj :)