Izulek 23.11.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Magda, szafka robiona na zamówienie u stolarza od mebli kuchennych i zabudów kolor dobierany z małego próbnika, aż się zdziwiłam, że na dużej powierzchni tak dobrze dopasowany jest do kafli w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Iza, no cóz .....nic nowego nie powiem...ale jest super!!!... Podoba mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 24.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dziękuję , staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 27.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zainspirowana kuchnią: z czego jest blat w kuchni i jaki zlew (kolor typ). Ladne krzesla w jadalni i ladne meble- gdzie takie znaleźc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.11.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Blat to zwykły laminat, kiedyś wymienię na granitowy.Zlew jest grafitowy, ale jaki to typ?? Hmm już znalazłam - Napoli 15 tu kupowany:http://www.zlewozmywaki24.pl/index.php?p7,napoli-15-zlewozmywak-granitowy-1-1-2-komory-z-ociekaczem Krzesła i stół to paged meble seria Milano, a meble są firmy Spar z Chojnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetkaWi 08.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Izulek planuję u siebie w łazience płytki Cersanit Frida - te które masz u siebie w dużej łazience. Czy możesz mi napisać jak sie sprawują? Czy są łatwe w utrzymaniu czystości? Czy jesteś zadowolona z brązowej podłogi? Niektórzy niepolecają ciemnej podłogi w łazience, że znać każdą kroplę wody?Bardzo podobają mi sie te płytki i zastanwiam się czy może zrobić jasną podłogę? Napisz proszę czy jesteś zadowolona z tych płytek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 09.12.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Z płytek jestem zadowolona, praktycznie umyłam je po położeniu raz do czysta (dwa czy trzy razy wodą i raz wodą z octem) i teraz dopiero drugi raz. Z ciemnej podłogi nie jestem zadowolona - już gdzieś o tym pisałam, widać wszystko, każdą plamkę, paproch no i do tego brązowa fuga, która nie jest brązowa ... tylko z białym nalotem. Ja też chciałam jasną podłogę, ale uległam mężowi, który twierdził że z jasną będzie zbyt monotonnie ... no i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 10.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Izulek, piękny domek a i pociechy cudowne Można prosić o więcej zdjęć kominka???Plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 10.12.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dziękuję Kominek jest widoczny w całości, więc nie wiem jakie ujęcie chciałabyś zobaczyć? Jakieś detale? On jest bardzo prosty w formie, wszystko widać na tym zdjęciu w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 12.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Aaaaa, dzisiaj otworzyły mi się wszystkie zdjęcia Kominek świetny, też chcę podobny. Podobają mi się też Wasze płytki nad blatem w kuchni i na podłodze.Można prosić o nazwę obu? Czy bardzo widać na tak jasnych płytkach w kuchni każdą plamkę?? I jeszcze jedno pytanko: czy płytki w kuchni i korytarzu są takie same? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 13.12.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, płytki w kuchni nad latem to Tau Ceramica seria Daria kolor biały, na podłodze natomiast jest Polcolorit Furuto kolor chyba girgio bardzo jasny szary, faktycznie na tej podłodze widac wszystko, myję ją raz dziennie a czasem i więcej.Na holu są inne płytki - Opoczno gres naturale kolor kremowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 14.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam! Wpadam do Ciebie z rewizytą Masz przepiękne drzwi wewnętrzne!!! Bardzo podoba mi się też sypialnia i kominek! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 14.12.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Miło mi Ciebie gościć. Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Wesołych Świąthttp://i46.tinypic.com/6tkcvb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witaj izulek mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś podać namiary na ekipę tynkarzy i innych fachowców, z których byliście zadowoleni? Zaczynamy wczesną wiosną w Cedrach Wielkich.W sumie niedaleko. Podaj proszę ile Kosztował kier bud p.WŁodarz. Może być na priv. Zazdroszczę Świąt we własnym domku i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Hej domek masz super zgrany kolorystycznie ze sobą Mozesz podać namiary na lampy w holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.01.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 hej, dzięki lampy na holu są firmy illuminazione 2000 http://www.illuminazione2000.pl/index2.php?grupa=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzięki Iza Juz lece oblookać dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 18.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 piękny domek...a ja mam pytanko,jakie masz panele w sypialniach, podobająmi się bardzo i czy jesteś z nich zadowolona,kuchnia cudo...niech się Wam dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 19.01.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam, dziękuję za miłe słowa. Panele w sypialniach na górze to Quick Step: http://www.quick-step.com/europe/pl/pl/floor/402730.aspx Jestem z nich bardzo zadowolona, wybrałam je w momencie kiedy zaczęliśmy budowę i do czasu ich kupna (1,5 roku później) cały czas mi się podobały, i tak pozostało do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts