tomekll 12.05.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ja mogę za to polecić pewną bardzo dobrą firmę elektryczną, która naprawdę ma w swojej ekipie świetnych fachowców - elektryczne.pogotowie.pro. Naprawili to , co spartaczyła poprzednia firma więc śmiało można im ufać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klitom 21.05.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 WitamZe swojej strony mogę polecić:Multicomfort - dom prefabrykowany z drewna CLT - wszystko w terminie bez usterek, poprawekComair - wentylacja mechaniczna z odzyskiemEkoinstalbud - hydraulika, ogrzewanie, inst. elektrycznaDla chętnych mogę przesłać zdjęcia na maila.Kontakt bezpośredni na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersoony 14.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 (edytowane) Jakieś dwa miesiące temu też robiłem remont i szukałem odpowiedniej ekipy elektrycznej, szukałem w Internecie i w gazetach lokalnych, ale nie chciałem brać pierwszej lepszej ekipy. Kuzyn podał mi tą stronę [moderowano link reklamowy] i stamtąd wybrałem jedną i polecam, jestem zadowolony z pracy jaką wykonali Edytowane 14 Lipca 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.07.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 tiaaa... Bo stamtąd ekipa nie jest "pierwsza lepsza" Skoro wybrałeś firmę to poleć firmę a nie tablicę ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 10.10.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam,A ja polecam moją ekipę budowlaną, szybko, sprawnie, czysto od fundamentów aż po dach i ściany działowe. Jeżeli ktoś oczekuje pomocy, porady - chętnie rozmawiają z klientem i podpowiedzą coś mądrego. http://panoramafirm.pl/%C5%9Bl%C4%85skie,,mys%C5%82owice,janowska,41/firma_budowlana_arkadiusz_nierodkiewicz-zrjyfk_jzw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gryffny_typ 18.11.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 miałem dom w SSO, szukałem ekipy, która by mi go szybko wykończyła - trafiłem na Remont-Bytom no i myślę, że spokojnie mogę ich wpisać na tę listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
entdecker 23.11.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Wiele juz było list wykonawców.. były czarne listy na ktorych pojawiali sie polecani.. i były białe listy, na których pojawiali sie ci, przed którymi ostrzegano. Moze tym razem uda się sporządzić listę wykonawców polecacnych, zachwalanych i godnych tego by inni forumowicze takze skorzystali z ich usług. Podając nazwe firmy napiszcie o niej kilka słów, Wasze ogólne wrazenie. Na początek pytanie - ktos miał do czynienia z firma Solida z Knurowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syriusz_BLACK 04.12.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 też z pewnością mogę polecić remont bytom – bardzo sprawna ekipa, nie ma powodu, by nie być zadowolonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms_gliwice 07.12.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, z czystym sumieniem mogę polecić moje firmy od budowy domu (Gliwice Brzezinka): - DACH (więźba, deskowanie, pokrycie dachu, pełna obróbka okien i kominów) Pan Krzysztof Jochem z Ujazdu. - Stan Surowy Otwarty (bez dachu) Pan Marcin Paleczek z Przyszowic Budmix 2. Obydwie firmy znają się na tym co robią. Ekip nie trzeba pilnować, ewentualnie tylko uzgadniać pewne kwestie związane z projektem domu. - SSO - Budmix 2 Pan Marcin Paleczek, szef firmy słowny, rzetelny, terminowy. Pracuje równo i każdego dnia na budowie razem ze swoimi pracownikami, wszystkiego pilnuje osobiście. Budynek postawiony wręcz podręcznikowo, czysto i bez żadnych zastrzeżeń. - DACH - Krzysztof Jochem, szef firmy słowny, rzetelny, terminowy. Osobiście wykonuje całą konstrukcje dachu i nadzoruje skrupulatnie przebieg dalszych prac tj. pełnego deskowania z pokryciem FWK, pokrycia dachówką, orynnowania, wstawiania okien, obróbki kominów itp. Dach wykonany perfekcyjnie. Obydwie ekipy zajmowały się pełną logistyką związaną z zaopatrzeniem materiałów na budowę. Organizacja jest na najwyższym poziomie. Wszystko na czas i wszystko to co miało być. Zero zastrzeżeń, tylko z korzyścią dla Inwestora. Naprawdę polecam i zapraszam do kontaktu, jeśli ktoś nadal szuka fachowców do budowy swojego własnego domu. Uważam, że Ci Panowie w pełni zasłużyli na moją rekomendację i polecenie. Pozdrawiam, Inwestor z Gliwic . Edytowane 7 Grudnia 2015 przez ms_gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 08.12.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ja do tej pory niestety miałem słabe doświadczenia z ekipami remontowymi.Teraz szukam kogoś solidnego do budowy domu w pow. Będzińskim. Podpowiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 12.01.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 witamszukam firmy z górnego Śląska do zrobienia podłogówki, ocieplenia pod nią, wyboru pieca, jego instalacji uruchomienia itd.Oraz firmy do wylewek i tynków mechanicznych.z góry dzieki za namiary na sprawdzone osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 12.01.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ja od 4 miesięcy współpracuję z firmą WodmetalDom z Rybnika i jestem bardzo zadowolony! Firma realizuje kompleksowo budowę domu w standardzie niskoenergatycznym: stawianie murów, dach, izolacja, instalacje + dodatkowe prace do etapu deweloperskiego. Jest porządek na budowie, rzetelna praca, a drobne niedoskonałości (każdemu się zdarzy) na bieżąco poprawiane. Przed umową przeyskutowaliśmy szczegółowo wszystkie elementy, teraz na bieżąco spotykamy się na budowie i analizujemy różne rozwiązania, zmiany czy jakieś "niespodzianki" (niektóre opisane w moim dzienniku), które pojawiły się w trakcie budowy. Szef, p. Tomek Niewelt jest specjalistą od ambitnych rozwiazań, ma dużą wiedzę i doświadczenie w eliminacji mostków ciepła, instalacjach i rozwiązaniach energooszczędnych (w tym montaż okien w warstwie izolacji, budowa GWC, instalacja pomp ciepła, płyty fundamentowe, itd.). Mamy w umowie test szczelności, który na koniec budynek ma spełnić i jest to podstawa do rozliczenia. Firma nie boi się takich wyzwań, ale z drugiej strony my też jesteśmy gotowi na różne kompromisy kiedy dochodzimy do wniosku, że niektóre rozwiązania są niepraktyczne lub nietrwałe. Przyjmujemy rozwiazania poprzez dyskusje i rzeczową argumentację.Tak więc jak dotąd każdemu życzyłbym takich wykonawców i takiego przebiegu budowy jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 12.01.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 (edytowane) witam szukam firmy z górnego Śląska do zrobienia podłogówki, ocieplenia pod nią, wyboru pieca, jego instalacji uruchomienia itd. Oraz firmy do wylewek i tynków mechanicznych. z góry dzieki za namiary na sprawdzone osoby. Do tynków mogę polecić ekipę Wojtka Pary, nie będę się rozpisywał na jego temat wszystkie informację znajdziesz tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292-O%C5%9AWI%C4%98CIM-i-OKOLICE-Bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w-i-sprzedawc%C3%B3w/page11 Poczytaj cały temat. Trzeba ich rezerwować bo mają długie terminy ale klasa sama w sobie Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Darek Volke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czortek 25.01.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 A do budowy domu (stan SSO) kogo możecie polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arztin 21.03.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Witacie rozglądam sie za firmą która wybuduje mój domek... Myślę o firmie Riser Domy z Jaworzna. Czy ktoś z Was budował z tą firmą? Jakie macoe doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekMad 02.05.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Koparki z okolic Będzina. Może są drożsi w perspektywie godzinowej, ale mają takie tempo, że ich praca wychodzi taniej niż konkurencji. Sprzęt mają potężny i świetnie sobie z nim radzą. W moim dzienniku możecie zobaczyć zdjęcia z mojej działki. Wycinka drzew, wykonanie zjazdu oraz wykop fundamentu to ich praca. http://www.robo-kop.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 02.05.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Witacie rozglądam sie za firmą która wybuduje mój domek... Myślę o firmie Riser Domy z Jaworzna. Czy ktoś z Was budował z tą firmą? Jakie macoe doświadczenia? Mi robili wycenę, ale cena jaką zaproponowali była z kosmosu w porównaniu do innych ofert, odbiegała od średniej. Fakt, mają dobrą gadanę ale nie wiem jak się to przekłada na realizacje. U mnie mimo wszystko zdyskwalifikowała ich cena. Budowę zleciłem za 195 netto a wg wyceny Rise 290 netto- materiały tej samej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkat 03.05.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Po za tym chcą budować razem z materiałem i pewnie swoim sprzętem. Mi to akurat nie odpowiada, więc nawet nie wiem czego się można było spodziewać cenowo po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 03.05.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Prawdę mówiąc nie wiem- od samego początku szukałem firmy która kompleksowo wykona budowę do SSO.Tak jak pisałem ostatecznie robotę wzięła firma za kwotę 195 000 i przy tym nic mnie nie interesuje, ja mam jedynie za zadanie zapewnić im prąd i wodę na budowie. Jest to firma z okolic Wadowic, będą spać na miejscu także dodatkowy + taki że budowy dopilnują i będą pracować dłużej.Na białą listę wpisze ich jeśli sprawdzą się na mojej budowie. Oczywiście w ciemno nie podpisałem umowy, brygada z polecenia znajomej a ona miała namiary od innych zadowolonych inwestorów dla których wykonywał pracę na rynku lokalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyssoki 17.05.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 i jak się sprawiła Twoja ekipa? Jest godna polecenia? Jeżeli tak, to czy możesz podać namiar na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts