anirac 01.07.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hello kobity Jejku, jak miło - przychodzę, a tu imprezka. Dzięki serdeczne. No to zdrowie za wszystkie budujące baby, a i kwiat męski jak chce to niech sie przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dobrze, ze sie na ostatnie kropelki jeszcze zalapalas. Ale jak nie dasz nowych fotek, to nie wiem, jak bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jak to jak będzie postawi kolejnego szampana , a zdjęcia i tak wklei, bo nie damy spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No i ze zdjęciami będzie lekki problem, bo chłopie zabrało aparat i wyjechało na tydzień. Nie ma to jak zostawić mnie z tym wszystkim, a potem wrócić i podziwiać efekty pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To Ty w tym czasie nie sprzątaj, tylko oblewaj to mieszkanie A chłopię jak wróci to za karę (za zabranie aparatu) posprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No to czego sobie panie zycza? W temacie drinkow oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Małgoś, a mogę prosić o wiadro... wody z solą? Bo mam wrażenie, że nogi mi odpadną? A i schłodzonym martini nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja polecam doskonały drink: wódka czysta sprite plaster ogórka plaster cytryny REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No to... http://images23.fotosik.pl/239/7bf301608994ea8d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To Ty w tym czasie nie sprzątaj, tylko oblewaj to mieszkanie : Monia, ja nawet o sprzątaniu nie myślę, ja muszę wypchnąć robotę z trzech pomieszczeń by względnie w nich zamieszkać. I oblewam się, ale potem Bo założyłam sobie, że przez tydzień przemieszkam wśród worków z klejem, szpachlą i gładzią, ale potem chcę zamknąć drzwi i już tego nie widzieć. Ba, nawet przykręciłam już klamkę do drzwi łazienkowych. Ale łazienki jeszcze za bardzo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I... http://images24.fotosik.pl/240/f96ed6f9b396592f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja polecam doskonały drink: wódka czysta sprite plaster ogórka plaster cytryny Ooo, pierwszy element nawet mam. Bo na nowe mieszkanie dostałam od zaprzyjaźnionego Białorusina - bochenek chleba, kilo soli i półlitra wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 O kurcze, Małgoś, a co to za ustrojstwo?? Genialne!!! I oliweczki przepyszne, uwielbiam je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No to leć do nocnego po resztę składników Albo dzisiaj skorzytaj z daru Białorusina, a na jutro kup inne dodatki i będzie kontynuacja oblewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 O kurcze, Małgoś, a co to za ustrojstwo?? Genialne!!! I oliweczki przepyszne, uwielbiam je. Jest to masazer do stop... Mam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jest to masazer do stop... Mam i polecam. [/quot] A ja głupia do tej pory chłopa w to angażowałam, ale to Twoje zdecydowanie lepsze, bo nie wyjeżdża, nie marudzi i się nie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jest to masazer do stop... Mam i polecam. A ja głupia do tej pory chłopa w to angażowałam, ale to Twoje zdecydowanie lepsze, bo nie wyjeżdża, nie marudzi i się nie męczy. No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jest to masazer do stop... Mam i polecam. [/quot] A ja głupia do tej pory chłopa w to angażowałam, ale to Twoje zdecydowanie lepsze, bo nie wyjeżdża, nie marudzi i się nie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A co się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jest to masazer do stop... Mam i polecam. [/quot] A ja głupia do tej pory chłopa w to angażowałam, ale to Twoje zdecydowanie lepsze, bo nie wyjeżdża, nie marudzi i się nie męczy. Szczególnie, że nie wyjeżdża ... dla mnie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts