Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

Droga Aniu. Po pierwsze przyjmij moje kondolencje z powodu wspolnoty zasrancow...

Małgoś doskonale to ujęłaś :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja również dołączam do współczujących i wspierających :wink: Anirac, wszędzie są mniejsze lub większe upierdliwce, a jak czytam niektóre dzinniki to jakbym niektóre sytuacje o nas czytała. Ludzie potrafią być okrutni i żywić się zatruwaniem życia innym. Grunt to nie dać się wciągnąć w takie gierki i nie przejmować się nadto - wiem...łatwo powiedzieć :-? :roll: , dlatego zawsze możesz się wyżalić, a my pomożemy dostarczyć powera na kolejny tydzień :wink: Trzymaj się, Duszko, i nie daj się "zasrańcom" :lol: :lol: :lol: :lol: (ale mi się podoba:"wspólnota zasrańców" - rozbawiło nie to do łez :lol: :lol: :lol: :lol: )

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj, dziś już lepszy dzień. Braza - Twoje życzenia były bardzo skuteczne :)

Małgoś - masz rację, nie będzie zasraniec pluł nam w twarz :)

Monia, dziękuję za całą życzliwość...

Ps. Ten mój nick to imię pisane wspak (z K zamiast C na początku), ale to drobiazg ;) I...niech zostanie nick :)

Sorry, ale ktos Cie tu wczesniej Ania ochrzcil... :oops: :oops: Zaraz zmienie. :D

Nie przejmuj sie, ale nie mozesz sie poddawac bez walki. No i na kazda taka zaczepke, ze komus kapie, sapie czy tam siapie odpowiadaj, ze jak komus cos nie pasuje, to prosze na pismie do zarzadu wspolnoty, to Ty sie do tego ustosunkujesz. Jak gosciu sobie siadzie i bedzie probowal sklecic pare zdan to juz mu tak latwo nie pojdzie. Tak jak w tym kawale, co policjant daje mandat za niemanie swiatel. :lol: :lol: :lol: Ja tak zrobilam jak mi gosciu swirowal, ze MOJA sciana jest za cienka (bo on gra na perkusji, a u mnie nikt nie mieszka, wiec jemu to przeszkadza, logiczne, nie?) i od razu poskutkowalo. Trzymaj sztame z Pania Basia i nie daj sie. :wink:

Gratuluje pieknych parapetow i parapetowy. :p

Oj widze, ze mojego dziennika to chyba nikt nie czytal, bo wspolnota zasrancow tam juz dawno kroluje. :lol: :lol: :lol:

Malgos - czytamy, czytamy, ale u mnie jak widac kontekst byl mocno dobitny :)

A co do Twojego dziennika - to wlasnie zawedrowalam tam sobie i co??? Dalej tylko wykwintne puzderko swieci oczami na brak innych wpisow. A na mnie to sie krzyczalo jak nie pisalam, tak???... :-?

Po powrocie na ojczyzny lono zajmuje sie wydzwanianiem do betoniarzy, co mi w koncu podloge racza zrobic, bo nikomu sie nie chce za 10 tysiecy z domu wychodzic. :evil: :evil: :evil: Juz zaczynamy sie zalamywac, czy nie zrobic normalnych desek albo parkietu. :( Jeszcze mam dwa namiary, malz dzisiaj ma je obdzwonic. Jak nic z tego nie wyjdzie, to kanal. :cry: :cry: :cry: Bez podlogi niczego nie ma sensu ruszac w tym momencie. :-?

http://images24.fotosik.pl/284/adb611256311851c.gif

Cuudneeee!!!! Chłopa na rencach nosić!!!!! Kij ze zmarszczkami i rozstępami, deska po zabiegach wygląda ekstra!!!!!!

Uściskaj ode mnie Panią Basię!!!! Powiedz Jej, że bardzo Ją lubię!!!!!! :D :D

Cuudneeee!!!! Chłopa na rencach nosić!!!!! Kij ze zmarszczkami i rozstępami, deska po zabiegach wygląda ekstra!!!!!!

To moze jak ja sie potraktuje szlifierka i lakierobejca to tez bede wygladac ekstra :D

No a chlop jak to przeczyta - to jak nic - spuchnie z dumy i nic juz nie zrobi bo sie bedzie napawac splendorem :roll:

witaj witaj

jakież piękne te parapety u Ciebie. Jak patrzę na zdjecia Twojego strychu, tych desek i tego wszystkiego to zastanawiam się czy Ty czasem nie jesteś.........wróżką?! :lol: :roll:

bierzesz starą deskę czary mary i jest piekny parapet, bierzesz starą więźbę czary mary i jest barek kurcze.......

wszystkiego najlepszego z okazji parapetówki....zdrówko

http://images46.fotosik.pl/14/5708471a93c26f07.gif

Jak patrzę na zdjecia Twojego strychu, tych desek i tego wszystkiego to zastanawiam się czy Ty czasem nie jesteś.........wróżką?! :lol: :roll:

Jejku - Anula - to teraz ja sobie oprawie Twoje slowa w ramki i bede sie wpatrywac jak w swiety obrazek :D Bo przywyklam raczej do roli ciemnej strony mocy we wszystkich bajkach :)

A tak serio - kazda z nas ma przeciez w sobie hektary wyobrazni i cierpliwosc (czasami nieuswiadamiana ;) ), bo przeciez inaczej by nie budowala :)

Witaj Anirac! :D

Jako że mam baaardzo wolno działające łącze, jeszcze nie udało mi się otworzyć wszystkich stron dziennika, ale to co przeczytałam już mi się podoba! :D To niesamowite! Ile odwagi trzeba mieć i jak wspaniałą wizję, by porwać się na takie przedsięwzięcie! Podziwiam! Lecę dalej czytać, bardzom ciekawa aktualnego stanu rzeczy. :D

Karina, jestem uparta i udało mi się ściągnąć cały dziennik wraz z fotkami i powtarzam - TO CO ZROBILIŚCIE JEST NIESAMOWITE!!!

Jak zobaczyłam łazienkę, to kopara mi opadła i poturlała się pod stół. :D Potem pokazałam zdjęcia Mężowi - najpierw te "przed" a potem kuchnię i łazienke i zrobił wielkie "ŁAAAŁ". :lol: Chylę kowbojskiego kapelusza! :D

Gratulujemy Wam serdecznie, nie dajcie się zasrańcom :lol: , oj czekam na ciąg dalszy!

PS.A i pióro lekkie, przyjemne i poetyckie jak ten Wasz widok z balkonu...

TO CO ZROBILIŚCIE JEST NIESAMOWITE!!!

Jak zobaczyłam łazienkę, to kopara mi opadła i poturlała się pod stół. :D

Kobieto - lejesz miod na moje serce. Ba ja czasami juz nie widze tych efektow, bo ciagle mi sie wydaje, ze za malo ich przybywa.

Chylę kowbojskiego kapelusza! :D

Chyba kupie sobie podobny :)

PS.A i pióro lekkie, przyjemne i poetyckie jak ten Wasz widok z balkonu...

A, no bo on mnie natycha :)