monia i marek 12.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Droga Aniu. Po pierwsze przyjmij moje kondolencje z powodu wspolnoty zasrancow... Małgoś doskonale to ujęłaś Ja również dołączam do współczujących i wspierających Anirac, wszędzie są mniejsze lub większe upierdliwce, a jak czytam niektóre dzinniki to jakbym niektóre sytuacje o nas czytała. Ludzie potrafią być okrutni i żywić się zatruwaniem życia innym. Grunt to nie dać się wciągnąć w takie gierki i nie przejmować się nadto - wiem...łatwo powiedzieć , dlatego zawsze możesz się wyżalić, a my pomożemy dostarczyć powera na kolejny tydzień Trzymaj się, Duszko, i nie daj się "zasrańcom" (ale mi się podoba:"wspólnota zasrańców" - rozbawiło nie to do łez ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 12.10.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Oj, dziś już lepszy dzień. Braza - Twoje życzenia były bardzo skuteczne Małgoś - masz rację, nie będzie zasraniec pluł nam w twarz Monia, dziękuję za całą życzliwość... Ps. Ten mój nick to imię pisane wspak (z K zamiast C na początku), ale to drobiazg I...niech zostanie nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To ja się bardzo cieszyć Ładne imię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ...nie będzie zasraniec pluł nam w twarz .... znowu się uśmiałam Dobrej nocki i dobrego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Sorry, ale ktos Cie tu wczesniej Ania ochrzcil... Zaraz zmienie. Nie przejmuj sie, ale nie mozesz sie poddawac bez walki. No i na kazda taka zaczepke, ze komus kapie, sapie czy tam siapie odpowiadaj, ze jak komus cos nie pasuje, to prosze na pismie do zarzadu wspolnoty, to Ty sie do tego ustosunkujesz. Jak gosciu sobie siadzie i bedzie probowal sklecic pare zdan to juz mu tak latwo nie pojdzie. Tak jak w tym kawale, co policjant daje mandat za niemanie swiatel. Ja tak zrobilam jak mi gosciu swirowal, ze MOJA sciana jest za cienka (bo on gra na perkusji, a u mnie nikt nie mieszka, wiec jemu to przeszkadza, logiczne, nie?) i od razu poskutkowalo. Trzymaj sztame z Pania Basia i nie daj sie. Gratuluje pieknych parapetow i parapetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 tak jest, nie wolno się poddawać ku chwale Ojczyzny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 anirac - trzymaj się z tą bandą zasrańców (się usmiałam jak norka ) A tak w ogóle to Ci nie zazdroszczę całej tej sytuacji Oj ludziska mają nasrane w tych swoich głowach Fajne masz imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Oj widze, ze mojego dziennika to chyba nikt nie czytal, bo wspolnota zasrancow tam juz dawno kroluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.10.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dobrzy ludkowie - nawet nie wiecie jakie macie zdolnosci uzdrawiajace Po gorszym tygodniu ten bedzie na pewno lepszy. Obiecuje bardziej optymistyczne odcinki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.10.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Oj widze, ze mojego dziennika to chyba nikt nie czytal, bo wspolnota zasrancow tam juz dawno kroluje. Malgos - czytamy, czytamy, ale u mnie jak widac kontekst byl mocno dobitny A co do Twojego dziennika - to wlasnie zawedrowalam tam sobie i co??? Dalej tylko wykwintne puzderko swieci oczami na brak innych wpisow. A na mnie to sie krzyczalo jak nie pisalam, tak???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Po powrocie na ojczyzny lono zajmuje sie wydzwanianiem do betoniarzy, co mi w koncu podloge racza zrobic, bo nikomu sie nie chce za 10 tysiecy z domu wychodzic. Juz zaczynamy sie zalamywac, czy nie zrobic normalnych desek albo parkietu. Jeszcze mam dwa namiary, malz dzisiaj ma je obdzwonic. Jak nic z tego nie wyjdzie, to kanal. Bez podlogi niczego nie ma sensu ruszac w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 http://images24.fotosik.pl/284/adb611256311851c.gif Cuudneeee!!!! Chłopa na rencach nosić!!!!! Kij ze zmarszczkami i rozstępami, deska po zabiegach wygląda ekstra!!!!!! Uściskaj ode mnie Panią Basię!!!! Powiedz Jej, że bardzo Ją lubię!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.10.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cuudneeee!!!! Chłopa na rencach nosić!!!!! Kij ze zmarszczkami i rozstępami, deska po zabiegach wygląda ekstra!!!!!! To moze jak ja sie potraktuje szlifierka i lakierobejca to tez bede wygladac ekstra No a chlop jak to przeczyta - to jak nic - spuchnie z dumy i nic juz nie zrobi bo sie bedzie napawac splendorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 14.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 witaj witaj jakież piękne te parapety u Ciebie. Jak patrzę na zdjecia Twojego strychu, tych desek i tego wszystkiego to zastanawiam się czy Ty czasem nie jesteś.........wróżką?! bierzesz starą deskę czary mary i jest piekny parapet, bierzesz starą więźbę czary mary i jest barek kurcze....... wszystkiego najlepszego z okazji parapetówki....zdrówko http://images46.fotosik.pl/14/5708471a93c26f07.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Aniracka, traktuj się czym tam tylko chcesz, może byc i lakierobejca - tylko nie dawaj za ciemnje, bo wyjdzie nienaturalnie A chłop to niech se puchnie z tej dumy.... Oni mają tak, że jak są dumni z siebie to więcej robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 14.10.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Jak patrzę na zdjecia Twojego strychu, tych desek i tego wszystkiego to zastanawiam się czy Ty czasem nie jesteś.........wróżką?! Jejku - Anula - to teraz ja sobie oprawie Twoje slowa w ramki i bede sie wpatrywac jak w swiety obrazek Bo przywyklam raczej do roli ciemnej strony mocy we wszystkich bajkach A tak serio - kazda z nas ma przeciez w sobie hektary wyobrazni i cierpliwosc (czasami nieuswiadamiana ), bo przeciez inaczej by nie budowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 15.10.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witaj Anirac! Jako że mam baaardzo wolno działające łącze, jeszcze nie udało mi się otworzyć wszystkich stron dziennika, ale to co przeczytałam już mi się podoba! To niesamowite! Ile odwagi trzeba mieć i jak wspaniałą wizję, by porwać się na takie przedsięwzięcie! Podziwiam! Lecę dalej czytać, bardzom ciekawa aktualnego stanu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 15.10.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam Asiu, Dzieki za odwiedziny. Ach te wizje - kiedys mnie one zgubia No a kapelusz masz rewelacyjny, w takim z pewnoscia uda sie Wasze ranczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 15.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Karina, jestem uparta i udało mi się ściągnąć cały dziennik wraz z fotkami i powtarzam - TO CO ZROBILIŚCIE JEST NIESAMOWITE!!! Jak zobaczyłam łazienkę, to kopara mi opadła i poturlała się pod stół. Potem pokazałam zdjęcia Mężowi - najpierw te "przed" a potem kuchnię i łazienke i zrobił wielkie "ŁAAAŁ". Chylę kowbojskiego kapelusza! Gratulujemy Wam serdecznie, nie dajcie się zasrańcom , oj czekam na ciąg dalszy! PS.A i pióro lekkie, przyjemne i poetyckie jak ten Wasz widok z balkonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 16.10.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 TO CO ZROBILIŚCIE JEST NIESAMOWITE!!! Jak zobaczyłam łazienkę, to kopara mi opadła i poturlała się pod stół. Kobieto - lejesz miod na moje serce. Ba ja czasami juz nie widze tych efektow, bo ciagle mi sie wydaje, ze za malo ich przybywa. Chylę kowbojskiego kapelusza! Chyba kupie sobie podobny PS.A i pióro lekkie, przyjemne i poetyckie jak ten Wasz widok z balkonu... A, no bo on mnie natycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts