anirac 24.11.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 PS. Olej daje ładny efekt, ale, niestety, nie utwardza. Ano właśnie i tu jest pies pogrzebany. Agduś i Małgoś - zdjęcia będą, jak tylko odpalę drugiego kompa (bo tam mam ustrojstwo do obrabiania fotek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.11.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wezmę pod uwagę łagodność moich Szanownych Koeżanek i grochem karać nie będę Braza, ja taka grzeczna jestem, że nawet sobie łapki odprasuję za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wezmę pod uwagę łagodność moich Szanownych Koeżanek i grochem karać nie będę Braza, ja taka grzeczna jestem, że nawet sobie łapki odprasuję za karę Broń Cię Panie Boże!!!!! A czym pisać i wklejać będziesz, cooo!!!??? Co innego sobie odpal, jak już tak bardzo chcesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.11.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Co innego sobie odpal, jak już tak bardzo chcesz.... Hmmm, w sumie do palenia to mnie aż tak nie ciągnie, ale jak mowa o używkach to na grzańca nabrałam ochoty. Chyba idę go uwarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobra, ja sobie zrobię kawę i ... pogrzejemy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.11.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to zdrówko! I za wirtualną przyjaźń od Tatr do Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to zdrówko! I za wirtualną przyjaźń od Tatr do Bałtyku Zdrówko!!! I za odwirtualizowanie przyjaźni też Kiedyś ... na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to zdrówko! I za wirtualną przyjaźń od Tatr do Bałtyku Zdrówko!!! I za odwirtualizowanie przyjaźni też Kiedyś ... na pewno O to, to, to... Mam nadzieje, ze kiedys Braza przysmiga pod Wawel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja Ją przeca molestuję już od wakacji, żeby przyśmigała, ale nie chce! Zaparła się zadnimi łapami i NIE! A z tym grzańcem, to mi narobiłaś smaka! Mam takie nędzne winko - w sam raz n agrzańca. Przyprawy też mam! Tylko późnawo trochę. Chyba dzisiaj odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Oj, Braza, Braza i co my mamy z Toba zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Uciekła na wszelki wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Zza krzaka wyglądam, jak tam sytuacja Za Krakowem mi z lekka tęskno, ale zobaczymy Kto wie, kto wie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 25.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 O, kolejny zlot się szykuje? Czeeeść Anirac, brakowało mi Twoich strychowych opowieści, fajnie że już jesteś! Ale gdzie zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 O, kolejny zlot się szykuje? Czeeeść Anirac, brakowało mi Twoich strychowych opowieści, fajnie że już jesteś! Ale gdzie zdjęcia??? Potwierdzam - też odczuwałam duży brak Pozdrawiam Cię serdecznie, Anirac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień dobry Dopiero trafiłam do Ciebie a tu widzę, same znane osoby No i jeszcze jedna kociara z Ciebie Ale do rzeczy: Jestem...nie wiem..pod wrażeniem?? Tego co przeszliście, nie umiem zrozumieć, nie mogę pojąć...Ale podziwiam całym sercem za wytrwałość, za odwagę, za cierpliwość...łazienka piękna, to zdjęcie z oknem i parapetem pokazuje chyba inne mieszkanko. Na początku dziennika byłam przerażona, bo wyglądało jak rudera, dosłownie. Teraz? Cudnie!!!! po trzykroć cudnie...I te widoki, za które powinno pobierać sie opłaty. Czekam jeszcze na kuchnię, bo zapowiada sie ciekawie. pozdrawiam serdecznie wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 28.11.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Czesc dziewczyny! No prosze, jak to milo byc tak witanym i oczekiwanym A Wy sroczki - tylko o zdjecia sie domagacie. No cierpliwosci - wyobraznie prosze uruchamiac Wiola - milo, ze i Ty zagoscilas w moich skromnych progach. Zapraszam czesciej! No i ja sama jak czasami spogladam na zdjecia "sprzed" to nie moge uwierzyc, ze sie na to porwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dawaj foty, nie sciemniaj. A ile w ogole to Twoje niebo ma m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No będę bedę No właśnie, ile tam masz m2? a wogle to jakieś plany bym chętnie zobaczyła bo chyba mi umknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dawaj foty !!! Po tym, jak kafelkarz poległ pod groźnym wzrokiem mamusi, po tym jak się nawdychałaś mądrości sama wyobraźnia już nie wystarczy!!!! No, to czekam i .... do cierpliwych nie należę... I jeszcze jedno, tak na marginesie: w życiu nie kupię Pedigree dla mojej psuki, wystarczająco mnie już wkurza ta wiecznie spływająca w dół reklama tego czegoś Czy Wy też tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts