braza 24.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Znowu zamknięte na głucho ... dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.12.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry, Anirac Nie ma w dzienniku żadnego wpisu od pół roku Nieładnie Święta tuż, tuż, więc może choć pod chonkę coś skrobniesz? Co u Ciebie? Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img695.imageshack.us/img695/8320/crechenoel05ve8.gif Anirac, życzę Ci, aby nadchodzące Święta Bożego Narodzenia były pełne ciepła, radości i refleksji, a także niezapomnianych chwil, spędzonych w rodzinnym gronie. Na te dni oraz na każde kolejne życzę wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, szczęscia i pogody ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/08/kerstbal3208.gif Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieniech Cię aniołek ode mnie uściśnie i złoży Ci najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Wesołych Świąt ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia!http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/59/5/d/5415.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesolych! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/christmas-tree-clr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 23.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://images48.fotosik.pl/240/73cd93655a709977.gif Niechaj zbliżające się świąteczne dni pełne będą radosnych chwil i szczęśliwych, ciepłych wspomnień. Nadchodzi ten szczególny czas…. czas ciepłych słów…. Niechaj się spełniają świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia Niechaj się spełniają te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełniają marzenia i nadzieje, które niosą ze sobą Święta Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hej, nie czas już przewietrzyć Twoją wieżę i odgarnąć pajęczyny z klawiatury? Wiosna na dworze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Anirac, mam nadzieję, że i u siebie skrobniesz co nieco? Baaaardzo Cię brakowało w czasie niebytu Kominek pooglądałam, pozachwycałam się (mam słabość do kafli, a o łaczeniu drutem kafli, układaniu szamotki też wiem już co nieco, bo i ja pomocnikiem byłam ). Jestem pełna podziwu dla fachu zduna - to piękna, ciekawa praca, po prostu trzeba być artystą i już Przyjemne jest ciepełko z kafli, prawda? Zupełnie inne niż z samej szyby w zwykłym kominku. My dzisiaj swój uruchomiliśmy, bo było tak zimno, że skóra cierpła. Paliliśmy resztkami salonowego parkietu Jak Ci się mieszka? Jak tam sąsiedzi? Edytowane 3 Lipca 2011 przez monia i marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 03.07.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Oj, ta budowa to bardzo doszkalające zajęcie Mieszka mi się coraz lepiej, stopniowo spróbuję pouzupełniać dziennik, a reszta... no cóż - dalej rozsypka, ale czasu nie mam żeby się nad tym rozczulać M.in. sąsiedzi są zawsze na tyle niezawodni, że ciśnienie regularnie podnoszą... Niestety A co do palenia - to przynajmniej wysuszone i szlachetne drewno miałaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No czeeeeee Zniknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A takie jeszcze mi się nasunęło pytanie - gdzie Twoja piękna, długowłosa czupryna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Dopiero wczoraj wieczorem wpadł mi w oczy Twoj dziennik. Przeczytałam cały, na głos i jestem pełna podziwu. Wielka siła w Tobie drzemie. Edytowane 4 Lipca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 04.07.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Hi, hi - Monia - moja czupryna odrasta, a drastyczne ścięcie miało ukrócić moje inne głupie pomysły w tamtym okresie MusiSieUdac - dzięki za miłe słowa, ale wiesz... przy budowie to w pewnym momencie każdy musi się stać siłacze uzbrojonym w żelazne nerwy, bo inaczej na eRce by odjechał z piskiem opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 każdy musi się stać siłacze uzbrojonym w żelazne nerwy, bo inaczej na eRce by odjechał z piskiem opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.07.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Zgadza się. Czupryny szkoda, bo pięękniasta była, ale jak sama piszesz, odrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts