Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Heath, bo pewnie ilość trunków zmąciła Ci wzrok i nie dostrzegłeś mojej posiadłości :) A pozdrowienia - również odmachuję ;)

Agduś, Twoje propozycje są świetne. Też już myślałam, że przy następnym razie jak usłyszę o krociach jakie ktoś chce płacić, to stwierdzę, że faktycznie - na burdelu można trochę zarobić

A kciukasy - trzymajcie!

... obawiam się tylko, że pomysł z nasłaniem stręczyciela w celu zakupu lokalu były gwoździem do trumny anirac, niechcący mógł by się odnaleźć w tym wspólnotowym burdelu a panie z dołu mogłyby przyklasnąć charakterowi działalności gospodarczej ;) ... być może to za daleko idące skojarzenia ale słowo na k.... i burdel doskonale się uzupełniają. to tyle jeśli chodzi o komentarz chciwości wspólnoty.

ja jak się okazuję też tak szybko budowy nie rozpocznę. okazało się, że członkowie wspólnoty wywęszyli w tym interes życia i sami będą kręcić lody - pewnie do momentu gdy się zorientują jakie są koszty notariusza, no ale nie moja to już sprawa, niech im dalej gołębie na głowy s.... . może się odezwą jakim grzyb zapuka do sypialni, ale wtedy mam nadzieję, że będzie za póżno.

a ty się trzymaj anirac - przeżyjesz te france

(za wulgaryzmy przepraszam ;)

Anirac, namiastka tarasowego ogródka b. sympatyczna :lol: , no i te płytki tarasowe - b. ładne. Podobnie okno - super!

A w kuchni ... no cóż... myślałam, że u mnie jest zagracone, ale jednak myliłam się :wink: - u Ciebie po prostu widać, że przeprowadzka coraz bliżej. Enionem się nie martw - dla pocieszenia powiem Ci, że ja też idę we wtorek załatawiać do Enionu jakieś papiery i aż mi gęsia skórka wychodzi na samą myśl.

No i podziwiam Cię za te akrobacje na belkach :o - nikt by mnie do takich czynów nie namówił. Mogę kosić, kopać, nosić pustaki i nawet zaprawę mogłabym zrobić, ale nigdy prace na wysokościach :roll:

A teraz idę wić wianki i rzucić się do falującej wody ;)

Przecież zimna :o

Mając na uwadze takich emerytów, co to w mnogości występują w tej Wspólnocie Zasrańców (bingo, Małgos :D ) zaczynam poważnie myśleć, że eutanazja to nie jest chyba taki głupi pomysł :-? :oops:

Propozycje Agduś są ze wszechmiar trafne (jak zwykle, zresztą, co nawet zaczyna mnie lekko wkurzać :wink: ) więc ... do roboty. Ja mogę nawet od siebie zadzwonić do największego pyskacza z którąś z tych propozycji, daj mi tylko numer :D :D

I gratuluję!!!! Baaardzoooo ciekawie się robi -szczególnie kuchnia niezwykle dizajnerska :wink: :D

Monia - mi płytki też sie podobają, ale co do ogródka, to przy Tobie mogę się tylko schować do mysiej dziurki. Te moje parę doniczek to akt desperacji na widok niekończącej się budowy. Sama zresztą widzisz jak to u mnie wygląda :)

Braza - dziękuję za nowe spojrzenie na moją kuchnię i wielgachną dawkę śmiechu od rana :lol:

O ile ja sie znam na prawie, emeryci moga Ci podskoczyc. Zatem nalezy im dac do zrozumienia, ze jestes wlascicielka tak sam samo jak oni sa wlascicielami swoich wlasnych mieszkan. Tylko tyle i az tyle. Ja bym sie w ogole w zadne pyskowki nie wdawala. Powiedz im, ze jak maja jakies problemy, to prosze listem poleconym na taki i taki adres przyslac, to sie do nich ewentualnie odniesiesz. Tez mialam takiego sasiada krzykacza i tak go wlasnie zalatwilam. Zasrancy niech ida sluchac ojca dyrektora, ktory ich naucza o milosci blizniego i niech dadza Ci spokoj. A Ty im odkrec czasami jakas muzyczke na full, skoro prad juz masz. Tak, zeby poczuli, ze moga miec jeszcze gorzej. :evil:

• 2 weeks później...

Nooo, w końcu pojawiły się jakieś nowinki :lol: i to jakie na dodatek :o

Gratuluję przeprowadzki !!!!!!!!!!!!

http://img45.imageshack.us/img45/7784/szampan1lp0.png

Nawet w tych spartańskich warunkach, ale zawsze to na swoim :wink:

Super!!! Ciesz się swoim kątkiem, wyporządzaj go w luksusy, bądź tam szczęśliwa i ... wrzuć jakieś fotki :lol:

Jest za to pierwsze własne mieszkanie, utytłane w gipsie, trocinach, gładziach, skrawkach płyt, z równie utyłanymi w tym wszystkim kotem i mną.

I to się liczy!!!!!

Gratuluję, a na dobry początek czysty kot

http://www.faunaflora.com.pl/archiwum/2007/lipiec/kot_1.jpg

Ty doprowadzisz się do porządku po wszystkim :D