agnieszkakusi 22.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 to jest po prostu żałosne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Mam nadzieję, że takie wypowiedzi to będzie folklor i margines, a nie norma. Nie czekam na cuda, tylko normalność. I parę bardzo ciekawych informacji z ostatnich dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 22.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 A u mnie od rana słoneczko pięęęęknie świeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18636/mysliweczek_krynicki_popr400.jpeg No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Myślę jak przedpiszący, że większość świadomego elektoratu PO nie oczekuje cudów.Kiełbasa przedwyborcza była konieczna, choćby po to, żeby odsunąć od władzy partię oszołomów.Zresztą, Kaczyński ze swoich obietnic zrobił sobie papier do d.py i na oczach wszystkich podtarł sobie nimi tyłek, wmawiająvc wszystkim dalej, że "zasady obowiązują" -tym samym wspiął się na szczyty hipokryzji.W tej sytuacji wystarczy, że PO, będzie powoli, acz konsekwentnie realizować swoje obietnice, aby choć w częsci nie były to słowa bez pokrycia. Mam nadzieję, że od dziś przestanę z przerażeniem i wstydem patrzeć na polski rząd, że z telewizora będą mówić do mnie ludzie NORMALNI bez obłędu i nienawiści w oczach, że przestaną się z nas nabijać cywilizowane kraje,że stanowiska będą obsadzane profesjonalistami, a nie wedle interresu partii i utrzymania władzy za wszelką cenęi na koniec wierzę, że moja firma nie będzie wiecznie prześwietlana i kontrolowana, że dadzą nam w końcu spokojnie robić swoje i normalnie żyć.over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Z punktu widzenia chińskiego kalendarza to w zasadzie nic się nie zmieniło. Był rok kaczek, jest rok kaczek. Przecież to taka oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 kuleczka jesteś w błędzie. Jeszcze Jarek u władzy, a do 13 grudnia coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Tiaaa. I tylko żebyśmy za dwa lata nie obudzili się z ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 kuleczka jesteś w błędzie. Jeszcze Jarek u władzy, a do 13 grudnia coraz bliżej. oczywiście masz rację, zagalopowałam się z tym "od dziś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 3 minuty szczerości posła Kurskiego . Niepowtarzalna okazja http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,4599432.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 babolkuTragedia posła Kusrkiego jest prawdziwą prwdziwością. Chłopak jest 3 ci na liście w Gdańsku chyba, a tam mogli jeszcze wszystkich głosów nie policzyć, a tylko 2 pierwsze PiSanki mają fotele. A co jak chłopak nie dostanie immunitatu? Łon wie, że Jarek się za nim nie odglądnie jak odpadnie. A jest taka możliwa możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 22.10.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 A może więcej niż Nowy Rok. Bo Nowy Rok jest co roku, a ten ... nastał po dwóch latach. Więc tutaj już nie świętujemy zwycięstwa Ligi Antykaczej (no, tylko troszeczkę), za to można komentować noworoczną rzeczywistość. Co się zmieni??? nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Pozyjemy, zobaczymy. Lepiej na pewno nie bedzie ale może troche normalniej chociaż. Taką mam nadzieję. Moze powyborczy bałagan bedzie teraz nieco krótszy niz ostatnio? Przy czym budzet bedzie pewnie ten Gilowskiej - PO ma juz zgrabna wymówke- brak czasu. Ciesze się że rzad /no chyba ze się jednak dogadaja - w polityce wszak wszystko mozliwe/ i prezio nie będą z tej samej opcji - to daje większą przejrzystość wg mnie. ps. najbardziej śmieszy mnie możliwość wspólnej opozycyjności PiSu i Lidu.Jakze Jaro podniesie rączkę razem z Kaliszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jak do Leppera powiedział "wicepremier" to takie drobiazgi nic nie znaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4603704.html JK w lipcu ogłosił, że jak w wyborach PiS nie weźmie 280 głosów, to kierownictwo się samokatapultuje. Czekać czy raczej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 22.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 ...KRUS - do likwidacji !? moja teściowa pracuje ciężko na roli i opłaca krus no tą instytucję zaraz bym rozgonił widzisz Beti, ja teściową nie jestem, ale też ciężko pracuję ( np .kilka tygodni pod rząd po 7 dni po 12h ), nikt mi jakiś tam subwencji nie daje, kredytów ( w części umarzanych ), dopłat z unii tylko za to, że sie ma kawałek ziemi, etc. a zmuszony jestem płacić ZUS. dlatego uważam, że KRUS to okradanie reszty społeczeństwa.I mnie. niestety, jak PO wlezie w koalicje z PSL, to przypuszczam, że wątpię w likwidację KRUS. pozdro PS przepraszam za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4603704.html JK w lipcu ogłosił, że jak w wyborach PiS nie weźmie 280 głosów, to kierownictwo się samokatapultuje. Czekać czy raczej nie? Ja bym nie czekała To kokieteria taka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 23.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Zeby nie bylo, ze powodem do zartow sa tylko nielubiani przegrani. Tak bedzie: - Poniedziałek Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju. - Wtorek Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe. - Środa Donald Tusk obniżył podatki – od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia – pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach. - Czwartek W czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie – UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji. - Piątek W piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz – nowa minister infrastruktury - przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin - Sobota Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko – bez kozery - pińcet tysięcy. - Niedziela Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął. P.S. Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 23.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4603704.html JK w lipcu ogłosił, że jak w wyborach PiS nie weźmie 280 głosów, to kierownictwo się samokatapultuje. Czekać czy raczej nie? obiecanki- cacanki, a głu.....mu radość. powiedzenie to pamiętam z dzieciństwa, ale aktualne jest do dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A ja mam nadzieje, ze styl sie zmieni i kultury przybedzie i skonczy sie juz Oni i My - bo przeciez Polska to jedno panstwo i Polacy to jeden narod. A jak wojny nie bedzie to i problemami bedzie mozna sie zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts