arcobaleno 22.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Nie chodzi tu jednak o dekoracje wnętrz, ale o dekoracje ślubne i okolicznościowe - lokale, kościoły, pojazdy itp, itd Chciałabym spróbować zająć się czymś takim i mysle właśnie nad nazwą..Jak nic nie wymysle, to wykorzystam własny nick i też będzie dobrze Wynalazłam go przecież kilka lat temu we włoskim słowniku, bo zastanawiałam się nad nazwą własnej wtedy nie za bardzo sprecyzowanej działalnosci To co - macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 22.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 pozew o rozwód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.10.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Nick jest super na nazwę. Nie szukałabym innej. P.S. Ucałuj waszą Stokrotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.10.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 pozew o rozwód. Super - chyba skorzystam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 22.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 nie wiem, czy nick nie za trudny. ja cię czytam w myślach zawsze jako "akrobaleno" A co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Pamietam jak na studiach w ramach zajęć z namingu robiliśmy projekt kampanii reklamowej dla firmy organizującej śluby, wesela Nie pamiętam jak w końcu naszą w firmę nazwaliśmy, ale najbardziej uśmialiśmy się z propozycji ŚLUBEX czyż nie brzmi pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 arcobaleno /tęcza, zdaje się / - wg mnie za długie i dość trudne do wymówienia i w ogóle nie kojarzy mi się ze ślubem... ale może właśnie dlatego się przyjmie? teraz nic mi do głowy nie przychodzi, ale rano... rano to ja mam wenę, że ho ho może wymyślę coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 22.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jest w jednym z podłódzkich miast firma zajmująca się taką działalnością, nosi nazwę "Marzenia do spełnienia". Fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 znowu troll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.10.2007 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Arcobaleno - czyli tęcza, jak już elutek napisała Wiem, ze trochę długi i trudny wyraz, ale tak mi się podoba.. Kulka - no ŚLUBEX jest najlepszy - w ogóle wszelkie nazwy tego typu Myslałam już też nad dwuczłonowym, w stylu Ślub Marzeń itp, itd, ale w sumie nie chcę się ograniczac tylko do "branży slubnej".. No piszcie, piszcie, co Wam do głowy przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.10.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Mnie się też nick podoba. intrygujący. Jeśli to znaczy tęcza, jak pisała elutek to możesz wykorzystać ją do logo firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 23.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Mnie się też nick podoba. intrygujący. Jeśli to znaczy tęcza, jak pisała elutek to możesz wykorzystać ją do logo firmy. Tylko żeby ludzie z Beckersem nie mylili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Tylko żeby ludzie z Beckersem nie mylili. Ups, o tym nie pomyślałam. Ale Beckers to kolejny etap. Najpierw ślub, potem malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 23.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 czytałam ostatnio książkę,w której bohaterka prowadziła taką właśnie działalnosc. jej firma nazywała się MOZAIKA (jako przenośnia zarówno do tworzenia kompozycji kwiatowych jak i do życia ogólnie ). podbiła Nowy Jork, może to dobry znak Zdecydowanie nie ograniczaj sie nazwą do ślubów - teraz jest tyle innych okazji, imprez i możliwości że nastawianie sie tylko na pary młode nie miałoby sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Arcobaleno Wiem, ze trochę długi i trudny wyraz, ale tak mi się podoba.. arco, skoro tak Ci się podoba, to nie ma co wymyślać bardzo ważne jest, aby właśnie na początku rozkręcania działalności mieć jakiś mocny punkt - coś w co się wierzy, co się podoba... chociaż to "tylko" nazwa, ale Tobie się podoba i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 23.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Najpierw ślub, potem malowanie Coś ty, kofi, tak było w czasach "przed ulgą remontową". P.S. A może "Delavida" - "z życia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Szczerze mówiąc, to mnie się arcobaleno bardzo podoba. Jest takie intrugujące i ładnie brzmiące, delikatne, śpiewne pasuje do tego typu działalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 WSZELKIE ARANŻACJE TYLKO Z ARCOBALENO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1630340,69,item.html może najpiękniejsze słowo świata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 acrobaleno - nick kojarzy mi sie z akrobacjami, cyrkiem , ew. grupa taneczna nie jestem przekonana moja propozycja - troche abstrakcyjna i nie nawiazujaca tak bardzo wyraznie akurat do dekoracji wnetrz - ale kojarzaca sie z luksusem, komfortem, ekskluzywnoscia , a przede wszytskim ze szczesciem to : DOLCE VITA ( o ile juz nie ma takiej firmy w tej branzy o takiej nazwie na rynku - tego nie sprawdzalam ) ps. jesli wezmiesz moja propozycje pod uwage licze na duzy rabat z twojej strony gdyby mi wpadlo do glowy brac slub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts