Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rodzice Sereny Wiliams, ktorzy wpakowali ją na kort w wieku niecałych pięciu lat byli zbrodniarzami?

Pie...ękna demagogia, szukanie usprawiedliwienia za wszelką cenę.

Czy rodzice pięcioletniej Sereny Williams kazali jej biegać za piłką tenisową z 15-kilowym plecakiem ?

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Koń jaki jest każdy widzi - ma cztery nogi i waży około 400 kg

Definicja "zajeżdżania"! Oraz jego etapy..

"

Komplet wyników w MPMK 2007 koni, które wyrosły w ............, a przygotowane zostały w .........:

Konie 6 letnie:

klacz With You - 1 miejsce

Konie 5 letnie

ogier Bethoven - 1 miejsce

klacz Rever Side - 2 miejsce

Konie 4 letnie

klacz Mystery - 3 miejsce

klacz With Me - 5 miejsce

klacz Why Not - 7 miejsce "

W jakim wieku te czterolatki byly wzięte "do roboty"?

Podana przeze mnie definicja "podwyższonej temperatury" była wystarczająco precyzyjna.

Przeanalizuj ją ponownie.

Przytoczona moja definicja jest tez tak samo precyzyjna i poprawna. Też ja sobie przeanalizuj.

Ale ani Twoja, ani moja nie odpowiada wprost na zadane pytanie - właśnie w tym tkwi problem 8)

Definicja. Co się kryje pod pojęciem "zajeżdżanie konia" w nowoczesnej współczesnej hodowli?

I jeszcze a propos powyższego: zajeżdżanie i hodowla nei ma ze sobą absolutnie nic wspólnego. Rozróżnij, siło fachowa, pojęcia: chów, hodowla i użytkowanie.

wystarczającym, optymalnym by punktować w wyczynie przez wiele, wiele lat.

Zajeżdżanie konia powinno się przeprowadzać wtedy, gdy koń osiagnie dojrzałość fizyczną i psychiczną.

Definicja "zajeżdżania"! Oraz jego etapy..

Czekam.

Jako założycielka wątku mam prośbę: proszę, aby już nie wypowiadać się w wątku. Każdy już tutaj powiedział, co miał powiedzieć na temat (taki, jak tytuł wątku), redakcja również i dalsze dyskusje są bezprzedmiotowe. Poproszę redakcję, aby wątek usunęła, bo stał się kolejną okazją do obrzucania się inwektywami. Wstydźcie się, Panowie. :-?
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...