Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

sugeruję, że cenzura wróciła

Agnieszko.. a powiedz mi.. czy było już na forum lepiej? cenzura jest, była i będzie

możesz z nią walczyć, ale to walka z wiatrakami, na pewno dostaniesz odpowiedz od redakcji ze z jakiś ważnych powodów watek został usunięty, żadnych konkretów nie uzyskasz

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja napisze, bo jeszcze zdazylem przeczytac. A ostatni byl retrofood...

Generalnie od soboty byly tam pyskowki i oskarzenia o naruszenie ciszy wyborczej a pozniej to bylo tam chlansko ze szczescia, pare wtretow lewakka/nipiesniwydra/bobiczka. Jeden z nich notorycznie mylil nicka DPS nazywajac ja poddebina itp... za co zostal okrzykniety bobek - skrobek, czy cos w tym stylu.

Jedni pili na zdrowie, inni na smutno.

Mysle, ze redakcja przestraszyla sie tych oskarzen o naruszenie ciszy wyborczej albo pijackich ekscesow dziewczyn :D :roll: Bo kac mija, a forum zostaje...

I podejrzewam, ze za chwile ten wontek tez zniknie... za naruszanie regulaminu forum...

Mysle, ze redakcja przestraszyla sie tych oskarzen o naruszenie ciszy wyborczej albo pijackich ekscesow dziewczyn :D :roll: Bo kac mija, a forum zostaje...

Zaraz tam ekscesy. :lol: Popilim troszku i pokrzyczelim sobie. :D

A zabraniajo? :o

tez zauważylam rano ,że wontek sie ulotnił wraz z IV RP 8)

O właśnie, z końcem IV RP temat zniknął. Także dlatego, by uszanować ciszę wyborczą.

Trochę dziwne tłumaczenie "uszanować cisze wyborczą" zważywszy, że w kilku innych "bardziej" naruszono ową ciszę, że nie wspomnę już o ewidentnych ankietach z wynikami.

Tak swoją droga, to czy cisza trwa nadal? A moze tak ......?

tez zauważylam rano ,że wontek sie ulotnił wraz z IV RP 8)

O właśnie, z końcem IV RP temat zniknął. Także dlatego, by uszanować ciszę wyborczą.

Tiaaaaa... A jak zniknął wątek o kuchniach RUST, to o jaką ciszę chodziło?

Przypominam, że żyjemy w WOLNYM kraju i każdy ma prawo do wypowiedzi tego, co myśli.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od 21.10.2007 juz nie!!!!!!!!!!!

Przeciez sami tego chcieliscie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No dobra zdradze wam tejemnice poliszynela, otoz w tym wontku,ktory zdjela wasza cenzura napisalem ze wroce tam za 2 lata to pogadamy, no i Bronek wraz z Radkiem postanowili zatrzec slady aby nie bylo obciachu . I to tyle ,wiec dajcie sobie na luz i nie podniecajcie sie zbytnio.

Takie numery beda teraz na porzadku dziennym .

I jeszcze jedno znam takiego co to z Polski Japonie robil , a od niedawna znam takiego co to Irlandie bedzie klonowal z jakim skutkiem nie musze chyba pisac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I juz na sam koniec , znacie to... ale w kolo jest wesolo,czlowiek w pracy malpa w zoo itd.....dospiewajcie sobie sami to bedzie teraz wasz hymn.

Pa ,sloneczka wy moje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsanowna Redakcjo.

Rozumiem obawy Redakcji, co wiecej nie mam pretensji za takie właśnie zareagowanie na OSZOŁOMA który zarzuty przedsawił, co poskutkowało zlikwidowniem rzeczonego tematu.

Szanowny OSZOŁOMIE. :evil:

Do tej pory myslałem, że dyskutuje w gronie przyjaciół, nawet jesli mieli inne zdanie niż ja. Zawsze szanowałem zdanie innych, nawet to skrajne. Nigdy nikogo nie obrażałem świadomie. Ale Ty swoim postepowaniem, sprawiłeś, że musze pisać to, co pisze, wbrew sobie. I nie chodzi, tu o to, że akurat jesteś reprezentantem PiS. Dokładnie tak samo (no może ostrzej) zareagował bym, gdybś głosił "prawdy" PO, LiD, PSL, czy innej formacji. Dlaczego ostrzej - bo po nich bym sie tego nie spodziewał. Moj protest przeciwko temu coś uczynił OSZOŁOMIE jest tym bardziej ostry, że przeniosłeś na to Forum elementy stalinowskie. Myslałem, że dyskutując o swoich watpliwościach i sympatiach jestem w gronie przyjaciół. Była to przyjacielska pogawędka, a Ty OSZOŁOMIE zrobiłeś z tego agitacje wyborcza w czasie ciszy. Wypaczasz swoim postepowaniem ide, które przyświecają PiS. To dzieki takim "wybrykom" PiS nie wygrał tych wyborów. Przemyśl to OSZOŁOMIE.

Przez moment nie mogłam się zalogować. Próbne zbanowanie?

To umieściałm przed chwilą w psychologu i zostało to usunięte:

pisałam to przed chwilą...usunięto cały wątek z psychologa.

Dostałam wiadomość od redakcji (w końcu) dot. usunięcia wątku "dostałam...podaję dalej". Poinformowałam redakcję, że pokażę ten post na forum, bo nie dotyczy on tylko mnie, ale również osób, które w tym wątku się wypowiadały- w ten czy inny sposób. Tak też uczyniłam. Chwilę później dostałam pw od redkacji, żebym nie umieszczała tego na forum- bez podania powodu. Napisałam, że juz to zrobiłam. Zagrożono mi usunięciem z forum za złamanie korespondencji prywatnej. Sami usunęli mój post, który umieściłam w wątku "cenzura "dostałam..." Nie odpisuję na moje pw z prośbą o podanie powodu takiego usunięcia, bo w regulaminie tego nie ma.

Nawet redakcja jest "polityczna"...szok.

jakby co...żegnajcie.... :D :wink: :cry:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...