Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

Acha!!! Już pamiętam! :) A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" :oops: :lol: -no i że autorka się cieszy z tego powodu :wink:

i podaje dalej? :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko tak zeby nic po drodze nie zgubić :wink:

jak siądzie na wiaderku, to się nic nie zgubi :wink:

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowna Pani

Prosiła Pani na forum o wyjaśnienie, dlaczego usunęliśmy watek wyborczy. Napisaliśmy do Pani list. Mimo naszej prośby, by tego nie czynić, upubliczniła Pani ten list. Gdybyśmy chcieli, sami powiadomilibyśmy forumowiczów o groźbach donosu w związku z domniemanym łamaniem ciszy wyborczej. Wybory za nami i temat też. Za to łamanie przez Panią zasad prywatnej korespondencji jest o wiele bardziej oburzające niż watek wyborczy całej sprawy.

Szanowny Panie

Dziwie sie osobiscie Panskiemu oburzeniu . Wiedzial Pan , sledzac ten wontek ,ze ma Pan do czynienia z wyborcami pewnej opcji POlitycznej , ktorym obce sa zasady dobrego wychowania, poszanowania blizniego, o honorze nawet nie wspomne, bo to slowo dla nich nieznane .

Z powazaniem mozepiesamozewydra

Oj bedzie sie dzialo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1.Płatne studia - kontrowersyjny pomysł rektorów

2.Zamiast CBA powstanie Policja Finansowa -

Policja Finansowa ma mieć znacznie szersze uprawnienia niż CBA. Tak jak dotychczas biuro antykorupcyjne będzie zakładać podsłuchy, stosować prowokacje i używać agentów pod przykryciem. Oprócz tego uzyska nowe możliwości. Chodzi o stały i bezpośredni dostęp do wszelkich informacji podatkowych, finansowych i celnych o obywatelach i firmach. Na przykład będzie bezpośrednio powiadamiana o każdym przelewie bankowym powyżej 10 tysięcy euro.

to na razie tyle moje sloneczka,Pa :wink:

Dziwie sie osobiscie Panskiemu oburzeniu . Wiedzial Pan , sledzac ten wontek ,ze ma Pan do czynienia z wyborcami pewnej opcji POlitycznej , ktorym obce sa zasady dobrego wychowania, poszanowania blizniego, o honorze nawet nie wspomne, bo to slowo dla nich nieznane .

Lewuś, a ty wiesz może, kto jest tym oszołomiastym "takim synem", który groził doniesieniem o naruszeniu ciszy wyborczej ?

opowiedziałam wczoraj sprawę mojemu mężowi. Nie mógł uwierzyć, że do czegoś takiego doszło tu, na forum, że tak bardzo polityczne się to wszystko zrobiło :roll:

Trochę tez nad tym rozmyślałam pomiędzy sprzątaniem, a gotowaniem :wink: i w sumie to w głowie mi się nie mieści, że redakcja mogła zrobić coś tak żenującego....

Acha!!! Już pamiętam! :) A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" :oops: :lol: -no i że autorka się cieszy z tego powodu :wink:

Moi drodzy nie znałam pierwotnego tytułu wątku! A ten obecny ma tytuł: "Gdzie jest wątek "dostałam..." -i stąd właśnie było moje pytanie. Aż taka głupia nie jestem jak wam się wydawało :wink:

Moi drodzy nie znałam pierwotnego tytułu wątku! A ten obecny ma tytuł: "Gdzie jest wątek "dostałam..." -i stąd właśnie było moje pytanie. Aż taka głupia nie jestem jak wam się wydawało :wink:

kachno, ta krotochwila to nie był przytyk ! :) Po prostu surrealistyczne skojarzenia. Podobał mi się Twój żart - podbiłam wyżej.

opowiedziałam wczoraj sprawę mojemu mężowi. Nie mógł uwierzyć, że do czegoś takiego doszło tu, na forum, że tak bardzo polityczne się to wszystko zrobiło :roll:

Trochę tez nad tym rozmyślałam pomiędzy sprzątaniem, a gotowaniem :wink: i w sumie to w głowie mi się nie mieści, że redakcja mogła zrobić coś tak żenującego....

... i w dodatku nie na RW 8)

A co ma mówić ten pułkownik, co jak wyszedł z pierdla, to się dowiedział, że minister własnie przyznał mu medal "za zasługi dla obronności kraju"?

To u nas mały pikuś. Redachtory nas nie lubią i już!!!!

Albo mieli smaka, a nikt im nie polał ...

Oj bedzie sie dzialo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1.Płatne studia - kontrowersyjny pomysł rektorów

2.Zamiast CBA powstanie Policja Finansowa -

Policja Finansowa ma mieć znacznie szersze uprawnienia niż CBA. Tak jak dotychczas biuro antykorupcyjne będzie zakładać podsłuchy, stosować prowokacje i używać agentów pod przykryciem. Oprócz tego uzyska nowe możliwości. Chodzi o stały i bezpośredni dostęp do wszelkich informacji podatkowych, finansowych i celnych o obywatelach i firmach. Na przykład będzie bezpośrednio powiadamiana o każdym przelewie bankowym powyżej 10 tysięcy euro.

to na razie tyle moje sloneczka,Pa :wink:

Klapki zawężają zdolność widzenia, ale nie wiedziałem, że także zdolność myślenia :oops: , a może poczucia czasu.

To o czym piszesz jest autorstwa PiS -u i to kilka miesiecy temu "wypłodzono".

I nie "zamiast", tylko PiS stworzył takie drugie CBA, tyle ze fiskalne.

a ja tak sobie wczoraj pomyślałam, że ta cała sprawa przypomina trochę sprawę Tomasza Lisa dot. wyrzucenia go z "Wydarzeń" Polsatu. Oczywiście to nie ten kaliber, ale tam Solorz, teczki...w podtekście ktoś z góry dał prikaz...a tu...ktoś napisał, pogroził palcem i redkacja po cichu usunęła wątek. Och, stare czasy :wink:

Widocznie Twoj maz ma mniejsza moc sprawcza, niz tutejsze e-nitolewakinibobki. Ja darowalem sobie czytanie ich wypowiedzi i zaczynam omijac watki, w ktorych publikuja.

Zwrocilem sie kiedys do Redakcji o filtr, ktory ostrzegalby mnie przed watkami, w ktorych publikuja okreslone pseudonimy, ale moja prosba zostala zignorowana.

kachno, ta krotochwila to nie był przytyk ! :) Po prostu surrealistyczne skojarzenia. Podobał mi się Twój żart - podbiłam wyżej.

dokładnie, tylko gra słów :wink: , jak się poczułas urazona to sorki :oops: , nie chciałam

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...