retrofood 24.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu i podaje dalej? tylko tak zeby nic po drodze nie zgubić jak siądzie na wiaderku, to się nic nie zgubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nipiesniwydra 25.10.2007 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Szanowna Pani Prosiła Pani na forum o wyjaśnienie, dlaczego usunęliśmy watek wyborczy. Napisaliśmy do Pani list. Mimo naszej prośby, by tego nie czynić, upubliczniła Pani ten list. Gdybyśmy chcieli, sami powiadomilibyśmy forumowiczów o groźbach donosu w związku z domniemanym łamaniem ciszy wyborczej. Wybory za nami i temat też. Za to łamanie przez Panią zasad prywatnej korespondencji jest o wiele bardziej oburzające niż watek wyborczy całej sprawy. Szanowny Panie Dziwie sie osobiscie Panskiemu oburzeniu . Wiedzial Pan , sledzac ten wontek ,ze ma Pan do czynienia z wyborcami pewnej opcji POlitycznej , ktorym obce sa zasady dobrego wychowania, poszanowania blizniego, o honorze nawet nie wspomne, bo to slowo dla nich nieznane . Z powazaniem mozepiesamozewydra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nipiesniwydra 25.10.2007 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Oj bedzie sie dzialo 1.Płatne studia - kontrowersyjny pomysł rektorów 2.Zamiast CBA powstanie Policja Finansowa - Policja Finansowa ma mieć znacznie szersze uprawnienia niż CBA. Tak jak dotychczas biuro antykorupcyjne będzie zakładać podsłuchy, stosować prowokacje i używać agentów pod przykryciem. Oprócz tego uzyska nowe możliwości. Chodzi o stały i bezpośredni dostęp do wszelkich informacji podatkowych, finansowych i celnych o obywatelach i firmach. Na przykład będzie bezpośrednio powiadamiana o każdym przelewie bankowym powyżej 10 tysięcy euro. to na razie tyle moje sloneczka,Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 25.10.2007 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dziwie sie osobiscie Panskiemu oburzeniu . Wiedzial Pan , sledzac ten wontek ,ze ma Pan do czynienia z wyborcami pewnej opcji POlitycznej , ktorym obce sa zasady dobrego wychowania, poszanowania blizniego, o honorze nawet nie wspomne, bo to slowo dla nich nieznane . Lewuś, a ty wiesz może, kto jest tym oszołomiastym "takim synem", który groził doniesieniem o naruszeniu ciszy wyborczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 opowiedziałam wczoraj sprawę mojemu mężowi. Nie mógł uwierzyć, że do czegoś takiego doszło tu, na forum, że tak bardzo polityczne się to wszystko zrobiło Trochę tez nad tym rozmyślałam pomiędzy sprzątaniem, a gotowaniem i w sumie to w głowie mi się nie mieści, że redakcja mogła zrobić coś tak żenującego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu i podaje dalej? Moi drodzy nie znałam pierwotnego tytułu wątku! A ten obecny ma tytuł: "Gdzie jest wątek "dostałam..." -i stąd właśnie było moje pytanie. Aż taka głupia nie jestem jak wam się wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.10.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu i podaje dalej? Moi drodzy nie znałam pierwotnego tytułu wątku! A ten obecny ma tytuł: "Gdzie jest wątek "dostałam..." -i stąd właśnie było moje pytanie. Aż taka głupia nie jestem jak wam się wydawało kachno, ta krotochwila to nie był przytyk ! Po prostu surrealistyczne skojarzenia. Podobał mi się Twój żart - podbiłam wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To ja napisze, bo jeszcze zdazylem przeczytac. A ostatni byl retrofood... (..) No, może byłem. i się żegnałem, bo jechałem pilnować. Ale już wróciłem. To przeze mnie? Nie, Ty po prostu byles Tym Ktory Tam Sie Jeszcze Zdazyl Wpisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 opowiedziałam wczoraj sprawę mojemu mężowi. Nie mógł uwierzyć, że do czegoś takiego doszło tu, na forum, że tak bardzo polityczne się to wszystko zrobiło Trochę tez nad tym rozmyślałam pomiędzy sprzątaniem, a gotowaniem i w sumie to w głowie mi się nie mieści, że redakcja mogła zrobić coś tak żenującego.... ... i w dodatku nie na RW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A co ma mówić ten pułkownik, co jak wyszedł z pierdla, to się dowiedział, że minister własnie przyznał mu medal "za zasługi dla obronności kraju"?To u nas mały pikuś. Redachtory nas nie lubią i już!!!!Albo mieli smaka, a nikt im nie polał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 niestety...zaczyna się tu robić baaardzo nieciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Oj bedzie sie dzialo 1.Płatne studia - kontrowersyjny pomysł rektorów 2.Zamiast CBA powstanie Policja Finansowa - Policja Finansowa ma mieć znacznie szersze uprawnienia niż CBA. Tak jak dotychczas biuro antykorupcyjne będzie zakładać podsłuchy, stosować prowokacje i używać agentów pod przykryciem. Oprócz tego uzyska nowe możliwości. Chodzi o stały i bezpośredni dostęp do wszelkich informacji podatkowych, finansowych i celnych o obywatelach i firmach. Na przykład będzie bezpośrednio powiadamiana o każdym przelewie bankowym powyżej 10 tysięcy euro. to na razie tyle moje sloneczka,Pa Klapki zawężają zdolność widzenia, ale nie wiedziałem, że także zdolność myślenia , a może poczucia czasu. To o czym piszesz jest autorstwa PiS -u i to kilka miesiecy temu "wypłodzono". I nie "zamiast", tylko PiS stworzył takie drugie CBA, tyle ze fiskalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a ja tak sobie wczoraj pomyślałam, że ta cała sprawa przypomina trochę sprawę Tomasza Lisa dot. wyrzucenia go z "Wydarzeń" Polsatu. Oczywiście to nie ten kaliber, ale tam Solorz, teczki...w podtekście ktoś z góry dał prikaz...a tu...ktoś napisał, pogroził palcem i redkacja po cichu usunęła wątek. Och, stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Co do ciszy przedwyborczej to pewien wąteczek o niezobowiązującym tytule na wymianie doświadczeń woła o pomstę do Nieba. Kto chce może sobie zagwarantować alibii za pomocą przycisków dwu: fn & PrtSc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 bo są równi i równiejsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aga ty chyba masz wypukłości co nie? I chciałabyś być równiejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 i to dosyć znaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 opowiedziałam wczoraj sprawę mojemu mężowi. Nie mógł uwierzyć, że do czegoś takiego doszło tu, na forum, że tak bardzo polityczne się to wszystko zrobiło Trochę tez nad tym rozmyślałam pomiędzy sprzątaniem, a gotowaniem i w sumie to w głowie mi się nie mieści, że redakcja mogła zrobić coś tak żenującego.... Widocznie Twoj maz ma mniejsza moc sprawcza, niz tutejsze e-nitolewakinibobki. Ja darowalem sobie czytanie ich wypowiedzi i zaczynam omijac watki, w ktorych publikuja. Zwrocilem sie kiedys do Redakcji o filtr, ktory ostrzegalby mnie przed watkami, w ktorych publikuja okreslone pseudonimy, ale moja prosba zostala zignorowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 bo redakcja używa u siebie filtr: tego wysłuchamy, tego olejemy, temu pomożemy, temu dokopiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu i podaje dalej? Moi drodzy nie znałam pierwotnego tytułu wątku! A ten obecny ma tytuł: "Gdzie jest wątek "dostałam..." -i stąd właśnie było moje pytanie. Aż taka głupia nie jestem jak wam się wydawało kachno, ta krotochwila to nie był przytyk ! Po prostu surrealistyczne skojarzenia. Podobał mi się Twój żart - podbiłam wyżej. dokładnie, tylko gra słów , jak się poczułas urazona to sorki , nie chciałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts