joan 13.11.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 się zacięłam: media nie są wolne my jesteśmy tu tylko gośćmi moderator ma misję jak nie akceptujecie tych prawd to WYP....z tego Forum tak to widzę. mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Rrmi, może i przesadzam, ale zaczyna to być trochę wkurzające, że usuwane są jakieś wątki gdzie ludzie się wpisywali. Nawet jeśli toczyła się dosyć ostra dyskusja. Wiadomo, że każdy z nas (miejmy nadzieję ) ma jakś kulturę i w odpowiednim momencie się wycofa albo ugryzie w język. Ostatni usunięto mój wątek "dostałam, podaję dalej...", bo była cisza wyborcza a tam temat polityczny. Komuś się nie spodobało, ok, rozumiem. Tylko dlaczego redakcja podpierała się ciszą wyborczą, a wątek w "doświadczeniach" z ankietą wyborczą został i miał się dobrze? Z czysto budowlanych tematów? Usunięty wątek we "wnętrzach" o kuchniach Rust. Nie spodobał się on podobno producentowi. Wszystko fajnie, ale mamy prawo jako forumowicze pozytywnie jak również negatywnie wypowiadać się na temat jakiś producentów. Sama polecałam wiele firm, odradzałam jedną... Ile wątków zostanie jeszcze usuniętych? Wygląda to trochę dziwnie. Tak jakby do redakcji w ostatnim czasie przyszedł nowy pracownik i za bardzo przejął się rolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Po co się dżażnisz myślisz ,że przeczytają i dojdą do wniosku ,że zrobili Ci krzywdę?Wypierdzielili bo im się nie podobało...... nie zdziwię się jak przemilcza i będą robić swoje.To ich forum my jesteśmy tylko kukiełkami w ich teatrzyku. Jeżeli wątek jest usuwany znaczy się ,że jest nie na rękę redakcji i tym ,którym redakcja jest podporządkowana.Regulamin regulaminem a redakcja tooooo.... inny regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no tak, my nędzne marionetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A mnie drażni do żywego traktowanie nas jak półgłówków, którzy nie potrafią wypowiadać się na obowiązujące tematy i w obowiązującym tonie. Czy redakcja nie zauważyła jeszcze, że w Polsce obowiązuje wolność słowa? Komuś się PRL przypomniał? Nawet jeśli jakieś obrażania w nocy w wątku o Cimoszewiczu się zaczęły, to można usunąć poszczególne posty, a nie cały wątek. Nie chcą polityki, to niech powiedzą to głośno i będzie jasność, wywali się wątki polityczne jak leci i o polityce będziemy dyskutować gdzie indziej. A taki sposób postępowania to łamanie regulaminu, nieprzestrzeganie zasad i lekceważenie nas - użytkowników forum. Wstyd jak jasny gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 .......e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM,....... W regulaminie tego zacnego forum w punkcie j/w jest toto dokładnie napisane. Skoro łapiesz sie do tego punktu,niestety dalsze dyskusje nie przynoszą chluby forum więc redakcja je po cichu wycina ot i wsio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 OK. To niech tego przestrzegają i wycinają wszystkie wątki polityczne, nie tylko niektóre. W końcu WKOŁO JEST WESOŁO trudno nazwać wątkiem budowlanym. Jeśli przestrzegać, to konsekwentnie i jednakowo w stosunku do wszystkich. A kuchnie RUST też były agitką? Zapomniałam dodać jeszcze jedno - w wątku o Cimoszewiczu nie napisałam ani jednego postu. I nie w Cimoszewiczu rzecz, ale w sposobie administrowania forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 dompodsosnami wiesz co ,żeby to wszystko zgłębić do końca musisz niestety założyć swoje forum by na własnym przekonać się jak to jest jak ktoś narusza regulamin nałożony przez np. Ciebie jako właściciela w/w forum.Wydaje mi sie ,że wtedy zrozumiesz sens słów,które tu przytaczasz: traktowanie nas jak półgłówków,lekceważenie nas itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie muszę niczego zakładać. CHODZI MI O JEDNAKOWE KRYTERIA DLA WSZYSTKICH EWENTUALNYCH PRZEKROCZEŃ. Jeśli część postów i wątków się usuwa, a część nie, choć też są o polityce, to to jest gra nie fair. I o to mam pretensje do redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Usuwanie wątków leży w gestii Redakcji na mocy Regulaminu - okey, zgoda! Ale jak zwykle w naszym kraju każdy regulamin ma miliony możliwych interpretacji, gdyż nie jest sformułowany w sposób jednoznaczny, to dotyczy również regulaminu tego Forum. Redakcja Muratora stworzyła jedyne chyba w swoim rodzaju Forum, na którym ludzie wypowiadają się, dyskutują i polemizują w różnych tematach i dziedzinach, nie tylko budowlanych. Chwała za to Redakcji!!! Ale!!!!!... no właśnie ... usunięcie wątku o kuchniach Rusta na życznie kierownictwa tych kuchni to było zwykłe przegięcie!!!!! Użyję nawet mocniejszego sformułowania - zwykłe tchórzostwo i w...włastwo ze względu na szmal z reklam!!!! Usuwanie jednego wątku "politycznego" i pozostawianie kilku innych też "politycznych" - to też jest przegięcie!!!! No bo komu przeszkadza, że ja też mam ochotę głosowac na Cimoszewicza Ale kolejne milczenie Redakcji, pozostawianie bez echa wypowiedzi Forumowiczów, podejście typu "Nie będziemy się zniżać do dyskusji z nimi" jest już niesmaczne i niegodne!!!! Wypowiedzi Forumowiczów nie powinny pozostawać bez echa. Odnoszę wrażenie, że Redakcja bierze na "przetrzymanie" - ot, pogadają, popyszczą i w końcu im się znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 CHODZI MI O JEDNAKOWE KRYTERIA DLA WSZYSTKICH EWENTUALNYCH PRZEKROCZEŃ. Jeśli część postów i wątków się usuwa, a część nie, choć też są o polityce, to to jest gra nie fair. I o to mam pretensje do redakcji. nic dodać, nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Z całym szacunkiem.Zrozum to ,że nie Ty ustalasz tu warunki.To są Twoje wolne wnioski ,które idą w niebyt i koniec.Traktowanie takie czy "śmakie" ich nie interesuje.Robią to co im każą.Kumasz czaczę?Twoja rola kończy się na VETO i finito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 13.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A kto powiedział, że na tym FORUM jest demokracja i gra się fair?Ktoś tu rządzi i ustala reguły. Nie wiem co było w wątku o Cimoszce, sam z początku spłodziłem sporo w nim postów - całość była jednak bardzo niewinna i mało agitująca. Chyba, że w nocy ktoś się "postarał" i zababrał topik.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Usuwanie wątków leży w gestii Redakcji na mocy Regulaminu - okey, zgoda! Ale jak zwykle w naszym kraju każdy regulamin ma miliony możliwych interpretacji, gdyż nie jest sformułowany w sposób jednoznaczny, to dotyczy również regulaminu tego Forum. Redakcja Muratora stworzyła jedyne chyba w swoim rodzaju Forum, na którym ludzie wypowiadają się, dyskutują i polemizują w różnych tematach i dziedzinach, nie tylko budowlanych. Chwała za to Redakcji!!! Ale!!!!!... no właśnie ... usunięcie wątku o kuchniach Rusta na życznie kierownictwa tych kuchni to było zwykłe przegięcie!!!!! Użyję nawet mocniejszego sformułowania - zwykłe tchórzostwo i w...włastwo ze względu na szmal z reklam!!!! Usuwanie jednego wątku "politycznego" i pozostawianie kilku innych też "politycznych" - to też jest przegięcie!!!! No bo komu przeszkadza, że ja też mam ochotę głosowac na Cimoszewicza Ale kolejne milczenie Redakcji, pozostawianie bez echa wypowiedzi Forumowiczów, podejście typu "Nie będziemy się zniżać do dyskusji z nimi" jest już niesmaczne i niegodne!!!! Wypowiedzi Forumowiczów nie powinny pozostawać bez echa. Odnoszę wrażenie, że Redakcja bierze na "przetrzymanie" - ot, pogadają, popyszczą i w końcu im się znudzi Kurna!!! Więc skoro ktoś sobie stworzył swój regulamin więc tylko on może w niego ingerować,Ty chcąc nie chcąc musisz sie do niego podporządkować ,choćby był nawet niezgodny z twoim tokiem rozumowania.Ale kolejne milczenie Redakcji, pozostawianie bez echa wypowiedzi Forumowiczów, podejście typu "Nie będziemy się zniżać do dyskusji z nimi" jest już niesmaczne i niegodne!!!! Wypowiedzi Forumowiczów nie powinny pozostawać bez echa. Odnoszę wrażenie, że Redakcja bierze na "przetrzymanie" - ot, pogadają, popyszczą i w końcu im się znudzi :-..To pogrubione jest najtrafniejsza z trafionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Może i tak mają się sprawy, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju regulaminy!!! Może faktycznie ten, kto sobie go stworzył ma prawo do różnych rzeczy - ale czy ma prawo do łamania go i traktowania jak broni przeciwko ... no właśnie komu??? W końcy, skoro jeden "łamie" punkt regulaminu i dostaje za to po łapach, a drugi "łamie" punkt regulaminu i ... nie dostaje po łapach, to o co tutaj chodzi????? Są "równi" i "równiejsi"??? Jeśli tak, to co ja tu k...rwa robię????? A z tym pyszczeniem i nudzeniem się - to pewnie masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jeśli tak, to co ja tu k...rwa robię????? .Nie trzeba dużo ,żeby dojść do takiego wniosku.Pamiętaj ,że redakcja nie może łamać regulaminu,ona może się tylko do niego nie stosować.A to już jest co innego.Dużo się mówi w tym wątku o drażniących spostrzeżeniach samych Formowiczów ale nic nie robi sie w kierunku by to zwalczyć.Biadolić to sobie można.........w domciu.Tu panują zasady twarde zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Mnie się już znudziło. Wychodzę z tego zakładu. Pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Regulamin - powiadacie. No cóż, REDAKCJA jak BÓG ma prawo dowolnej interpretacji - co wynika z obserwacji Bo jak nazwac ostatni przypadek (? ). Pisanie o Cimoszewiczu jest naruszeniem regulaminu, a pisanie o Tusku, czy Kaczyńskim - już nie (? ) Cytowanie otrzymanych żartów jest naruszeniem ciszy wyborczej, a publikowanie sadażu - nie jest. PARANOJA Jesli REDAKCJA taka "uważajaca" i "regulaminowa" to jak mam zinterpretowac fakt, że od jakiegoś czasu na "prywatny adres poczty" otrzymuję "reklamówki" z firm budowlanych. Jakoś nie przypominam sobie, abym upoważniał szanowną REDAKCJĘ do udostepniania takowych. Ps. Mam gdzieś ewentualnego "banana" - wszak to pozywienie naczelnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 od "bananów" to ja tu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 od "bananów" to ja tu jestem O kochana, teraz to już sobie "uzurpujesz" Tak sobie myślę, że więcej by się takich znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts