agnieszkakusi 13.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 przynajmniej nie będzie mi smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nazwijcie to wreszcie po imieniu i powiedzcie ,że chcecie zrobić redakcji koło pióra za lekceważenie,nie stosowne postępowanie w/w sprawach i w ogóle nie słuchanie tej większej rzeszy zbuntowanych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nazwijcie to wreszcie po imieniu i powiedzcie ,że chcecie zrobić redakcji koło pióra za lekceważenie,nie stosowne postępowanie w/w sprawach i w ogóle nie słuchanie tej większej rzeszy zbuntowanych forumowiczów. Koleś - wyluzuj i zastanów sie co piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nazwijcie to wreszcie po imieniu i powiedzcie ,że chcecie zrobić redakcji koło pióra za lekceważenie,nie stosowne postępowanie w/w sprawach i w ogóle nie słuchanie tej większej rzeszy zbuntowanych forumowiczów. Koleś - wyluzuj i zastanów sie co piszesz koleś to co ty k..rwa chcesz?No powiedz.Nio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 jesli REDAKCJA taka "uważajaca" i "regulaminowa" to jak mam zinterpretowac fakt, że od jakiegoś czasu na "prywatny adres poczty" otrzymuję "reklamówki" z firm budowlanych. Jakoś nie przypominam sobie, abym upoważniał szanowną REDAKCJĘ do udostepniania takowych. Jesteś na tym forumie jak pupka od sr....,żeby na to patrzeć.Dotarło koleś.Co ty chcesz zmieniać?Czy tylko gadać? Zostaw mnie a zajmij sie redakcja skoro ci przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 a moze by tak olać(za przeproszeniem oczywiście) to forum i nowe swoje włane założyć ???(ktoś to już proponował w wątku o kuchniach) kto nas tu trzyma ? zaraz sie na bana załapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 NS wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 NS wyluzuj A co może pisze nieprawdę?Aga no proszę Cię powiedz.Jeżeli tak to już nigdy nie wypowiem się na tema redakcji.Słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.11.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 chodzi mi o to w jaki sposób się wyrażasz, a nie czy masz rację. Można się wkurzać,ale bez przesady. Mi też dziś podniosło się ostro ciśnienie jak przeczytałam o kolejnym usuniętym wątku i w sumie to ja zaczęłam "nagonkę". Uważam jednak, że redakcja nie jest fair i mówię to głośno. Staram się nikogo nie obrażać, chociaż czasami muszę ostro ugryźć się w język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 koleś to co ty k..rwa chcesz?No powiedz.Nio? i nastepnie Jesteś na tym forumie jak pupka od sr....,żeby na to patrzeć.Dotarło koleś.Co ty chcesz zmieniać?Czy tylko gadać? Zostaw mnie a zajmij sie redakcja skoro ci przeszkadza. pogrubienie moje. Jak czytam takie wypowiedzi, to może i prawda, że REDAKCJA powinna ściśle przestrzegać zasady Regulaminu Ale co mi tam. Bede udawał, że Go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cały czas solidaryzuje się z Wami i nie mam zamiaru nikogo obrażać.Wypowiadam się w wiadomym celu by .....wreszcie REDAKCJA...... zajęła jakieś stanowisko.Z drugiej strony może w sposób zbyt pikantny chciałem dowiedzieć się jak forumowicze chcą sobie z tym radzić i tyle.Zamiast nakręcić redakcje do rychłej odpowiedzi cos zaczyna iść w innym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No widzisz NS, znowu w pokrętny sposób dałeś nam do zrozumienia, że jesteś z nami. Ja cały czas myślałam, że przeciwko nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 koleś to co ty k..rwa chcesz?No powiedz.Nio? i nastepnie Jesteś na tym forumie jak pupka od sr....,żeby na to patrzeć.Dotarło koleś.Co ty chcesz zmieniać?Czy tylko gadać? Zostaw mnie a zajmij sie redakcja skoro ci przeszkadza. pogrubienie moje. Jak czytam takie wypowiedzi, to może i prawda, że REDAKCJA powinna ściśle przestrzegać zasady Regulaminu Ale co mi tam. Bede udawał, że Go nie ma Jak Cię uraziłem to przepraszam.Tylko na przyszłość proszę zwracaj mi uwagę tak by dotyczyła ona tematu wątku .A-ha i proszę nie mów nigdy do mnie koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.11.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 .A-ha i proszę nie mów nigdy do mnie koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No widzisz NS, znowu w pokrętny sposób dałeś nam do zrozumienia, że jesteś z nami. Ja cały czas myślałam, że przeciwko nam Aguś ja zawsze z Wami nigdy przeciwko.Czasami moja interpretacja może tak wygląda ale końkret zostaje. Troszku mnie sSiwy12 zaskoczył ale już zapomniałem.Było minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 .A-ha i proszę nie mów nigdy do mnie koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś czesc koleś założyłem sie z córcią ,że zaraz z jakiegoś innego foruma jakiś gościu (nieznajomy-cichy wielbiciel) doda kolorów wyrazowi koleś To bardzo fajne drogi manekinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no dobra, ale to nie zmienia faktu, że redakcji nadal "niet" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no dobra, ale to nie zmienia faktu, że redakcji nadal "niet" Może ta fuzja z super expressem tak ja absorbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 dostałam na priv propozycję od pewnej osoby, aby podać link na innych forach i pokazać jaka w Polsce jest wolność prasy. Na zasadzie takiej reklamy jaką zafundował sobie Rust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts