Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nazwijcie to wreszcie po imieniu i powiedzcie ,że chcecie zrobić redakcji koło pióra za lekceważenie,nie stosowne postępowanie w/w sprawach i w ogóle nie słuchanie tej większej rzeszy zbuntowanych forumowiczów.

Koleś - wyluzuj i zastanów sie co piszesz :oops:

Nazwijcie to wreszcie po imieniu i powiedzcie ,że chcecie zrobić redakcji koło pióra za lekceważenie,nie stosowne postępowanie w/w sprawach i w ogóle nie słuchanie tej większej rzeszy zbuntowanych forumowiczów.

Koleś - wyluzuj i zastanów sie co piszesz :oops:

koleś to co ty k..rwa chcesz?No powiedz.Nio?

jesli REDAKCJA taka "uważajaca" i "regulaminowa" to jak mam zinterpretowac fakt, że od jakiegoś czasu na "prywatny adres poczty" otrzymuję "reklamówki" z firm budowlanych. Jakoś nie przypominam sobie, abym upoważniał szanowną REDAKCJĘ do udostepniania takowych.

Jesteś na tym forumie jak pupka od sr....,żeby na to patrzeć.Dotarło koleś.Co ty chcesz zmieniać?Czy tylko gadać?

:evil: Zostaw mnie a zajmij sie redakcja :evil: skoro ci przeszkadza.

chodzi mi o to w jaki sposób się wyrażasz, a nie czy masz rację. Można się wkurzać,ale bez przesady. Mi też dziś podniosło się ostro ciśnienie jak przeczytałam o kolejnym usuniętym wątku i w sumie to ja zaczęłam "nagonkę". Uważam jednak, że redakcja nie jest fair i mówię to głośno. Staram się nikogo nie obrażać, chociaż czasami muszę ostro ugryźć się w język.

i nastepnie

Jesteś na tym forumie jak pupka od sr....,żeby na to patrzeć.Dotarło koleś.Co ty chcesz zmieniać?Czy tylko gadać?

Zostaw mnie a zajmij sie redakcja skoro ci przeszkadza.

pogrubienie moje.

Jak czytam takie wypowiedzi, to może i prawda, że REDAKCJA powinna ściśle przestrzegać zasady Regulaminu :lol:

Ale co mi tam. Bede udawał, że Go nie ma :oops:

Cały czas solidaryzuje się z Wami i nie mam zamiaru nikogo obrażać.Wypowiadam się w wiadomym celu by .....wreszcie REDAKCJA...... 8) 8) 8) 8) zajęła jakieś stanowisko.Z drugiej strony może w sposób zbyt pikantny chciałem dowiedzieć się jak forumowicze chcą sobie z tym radzić i tyle.Zamiast nakręcić redakcje do rychłej odpowiedzi cos zaczyna iść w innym kierunku.

i nastepnie

Zostaw mnie a zajmij sie redakcja skoro ci przeszkadza.

pogrubienie moje.

Jak czytam takie wypowiedzi, to może i prawda, że REDAKCJA powinna ściśle przestrzegać zasady Regulaminu :lol:

Ale co mi tam. Bede udawał, że Go nie ma :oops:

Jak Cię uraziłem to przepraszam.Tylko na przyszłość proszę zwracaj mi uwagę tak by dotyczyła ona tematu wątku .A-ha i proszę nie mów nigdy do mnie koleś :evil:

No widzisz NS, znowu w pokrętny sposób dałeś nam do zrozumienia, że jesteś z nami.

Ja cały czas myślałam, że przeciwko nam :oops:

Aguś ja zawsze z Wami nigdy przeciwko.Czasami moja interpretacja może tak wygląda ale końkret zostaje. Troszku mnie sSiwy12 zaskoczył ale już zapomniałem.Było minęło.

.A-ha i proszę nie mów nigdy do mnie koleś :evil:

czesc koleś :D

założyłem sie z córcią ,że zaraz z jakiegoś innego foruma jakiś gościu (nieznajomy-cichy wielbiciel) doda kolorów wyrazowi koleś :D :D :D

To bardzo fajne drogi manekinku

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...