Elfir 19.07.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) To zdjęcie jest rzeczywiście z domu w Kalifornii, ale widywałam takie aranżacje we wnętrzach Brytyjskich, gdzie akurat może nie śnieg, ale błoto zdarza się dośc często.Mieszkam na drugim piętrze kamienicy. Przed kamienicą jest chodnik. Przed drzwiami wejściowymi jest wycieraczka. A przez pół roku ilośc piachu jaką nanosza dwie osoby jest ogromna (w zasadzie po każdym wejściu trzeba przecierac podłogę na mokro) - z tym, że chodzimy w trekingach na grubych traktorach i buty zdjemujemy z domu a nie na klatce schodowej. Edytowane 19 Lipca 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 31.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Proszę doradźcie czy do tej czarnej lampy bardziej będzie pasowała: czarna pufa czy ta pstrokata kolorowa. Dodam,że w wiatrołapie jest biało-szara szafa a ściany są jaśniutko szare,a może dla przełamania tej szaro-czarnej monotonii ... fiolet lub zielona Edytowane 2 Grudnia 2015 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wg mnie zdecydowanie kolorowa - będzie mniej widać jakiekolwiek zabrudzenia no i wniesie trochę życia ja kocham kolory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 31.01.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wg mnie zdecydowanie kolorowa - będzie mniej widać jakiekolwiek zabrudzenia no i wniesie trochę życia ja kocham kolory :) właśnie ta kolorowa ma coś takiego w sobie,ze mi się strasznie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.05.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Gdyby ktoś planował loftowy wiatrołap to propozycja z wieszakami szatniowymi:http://techmark.com.pl/upload/gallery/content_page/54/346/variants/1800_1000_0__imageFull_fit_data_346.jpg?fmt=1391520189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.02.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mam pytanie, mam nadzieję, że może być w tym temacie Chciałabym aby w wiatrołapie były też panele, nie chcę płytek, ale czy takie panele nie będą się niszczyły za szybko ? Może ktoś ma tak urządzony wiatrołap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 wszystko zależy od tego jak bardzo porządnicka z was rodzina.Wycieranie butów i zdejmowanie ich zaraz za drzwiami, każdorazowe wycieranie błota i zamiatanie piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 18.02.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 mycha, ja mam panele w korytarzu i kuchni. Już koło 20 lat te same i wcale nie były jakieś wybitne, bo na drogie mnie zwyczajnie nie było stać. Ponadto kiedyś nie było u nas czegoś takiego jak AC5. Panele są w lepszej kondycji niż w kuchni, w której spadło mi coś kilka razy i pozostały niewielkie odpryski. Tak więc z moich doświadczeń wynika, że nie ma co się bać paneli w korytarzu/wiatrołapie. Mam przy drzwiach mały dywanik pełniący funkcję ochronną, na którym zostaje cały brud z butów. Niestety młodzież nosi obuwie sportowe z bogatymi podeszwami i zawsze się coś wniesie, mimo pierwszego piętra. Trzepię go bo jest niewielki (taka większa wycieraczka, obszyty kawałek chodnika z Komfortu), odkurzam, co kilka lat wywalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 18.02.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam pytanie, mam nadzieję, że może być w tym temacie Chciałabym aby w wiatrołapie były też panele, nie chcę płytek, ale czy takie panele nie będą się niszczyły za szybko ? Może ktoś ma tak urządzony wiatrołap? Mam w przedpokoju (mieszkanie na parterze blisko wejścia z zewnątrz), pas 90 cm płytek, to jest miejsc do zdejmowania butów. Na parkiet tez się nosi. widać zarysowania. Nie zdecydowałam się na sam parkiet i dobrze, bo widzę ile błota i piachu na płytkach zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 18.02.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mieszkam obecnie w nowym domu, który zbudowaliśmy 6 lat temu, ale budujemy niedaleko drugi dom , no i dlatego pytam o te panele, bo nienawidzę płytek, nie chcę mieć, jedynie akceptuję w łazienkach. Tak sobie pomyślałam teraz , że rzeczywiście z tym chodniczkiem dobry pomysł, a panele też będziemy mieć raczej ze średniej półki , no i jakby się coś zniszczyło zawsze można wymienić. Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 26.02.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nasz wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.02.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 no, no, ale elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 26.02.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 14.10.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Moj wiatrolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.12.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Proszę doradźcie: nie mogę zdecydować się na tapetę do wiatrołapu.Przedpokój pomalowany na jasny szary,meble jak widać (kolor dąb rustykalny) po prawej stronie robi się jeszcze siedzisko z tego samego materiału co szafa. Chcę położyć tapetę na prawą ścianę ,baardzo podoba mi się krata,ale czy będzie pasowała,czy nie przytłoczy za bardzo,czy będzie współgrała np.z żyrandolem?Czy iść w coś bardziej delikatnego np.jasno -szare pasy? MOŻE COŚ ZAPROPONUJECIE? Poniżej jeszcze tapety,które brałabym ewentualnie jeszcze pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.12.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Cd. dalszy ... Edytowane 2 Grudnia 2015 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 02.12.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 IZA30W nawiązaniu do żyrandola i takiego stylu 'ala glamour' http://www.tapety-sklep.com/userdata/gfx/31777e5e43db52c5da03ff3d7e096f92.jpg Przy ciemnej stolarce polecam wyraziste kolory- krata nadaje się jak najbardziej, tak samo jak ciemno- szare/ czarne tapety. Zbyt jasne sprawią, że przedpokój stanie się mdły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.12.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 IZA30 W nawiązaniu do żyrandola i takiego stylu 'ala glamour' http://www.tapety-sklep.com/userdata/gfx/31777e5e43db52c5da03ff3d7e096f92.jpg Przy ciemnej stolarce polecam wyraziste kolory- krata nadaje się jak najbardziej, tak samo jak ciemno- szare/ czarne tapety. Zbyt jasne sprawią, że przedpokój stanie się mdły. bardzo ładna,a podasz konkretnego linka do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 08.12.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 proszę:http://www.tapety-sklep.com/pl/p/Tapeta-scienna-Decorline-Accents-30448/14941 niestety cena zatrważająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 09.12.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Iza30, bardzo ładne płytki Nie wiem, czy krata nie będzie za mocna. Bardziej widzę pasy pionowe, ale w pastelu, nie wprowadzałabym ostrych kontrastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts