Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

na pewno warto, będziesz miała porównanie :D

nasze schody w innych salonach kosztowałyby nawet 60 - 70 % (!) więcej tylko przez to, że są z drewna egzotycznego - mieliśmy wycenę choćby z Centrum Schodów na Plewiskach :-?

a jeśli myślisz o stolarzu, to nie każdy podejmie się malowania drewna na biało - Kornik robi białe tralki i nie wybrzydza :wink:

robi też schody z metalowymi elementami :D

nic, tylko wyceniać! :lol:

Czyli tak, przeprowadzić u męża kampanię p.t. białe tralki i uderzać do Kornika :D A oni na obmiar przyjeżdżają ?

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tez za białymi podstopnicami i tralkami. Wydaje mi się, że schody nabiorą lekkości a do białych drzwi i listew (chyba takie planujesz) będą wyglądały świetnie!

Tylko jak z praktycznościa tych białych podstopnic? Z czego zrobić, żeby się nie brudziły za mocno, albo łatwe do czyszczenia były?

Ja z racji tego, że w trochę nowocześniejszym stylu planuje wnętrze zastanawiam sie nad blachą szczotkowaną, taka jasną, no ale myślę jeszcze:)

Pewnie zgłoszę się po namiar na ten Kórnik w swoim czasie:)

Ja tez za białymi podstopnicami i tralkami. Wydaje mi się, że schody nabiorą lekkości a do białych drzwi i listew (chyba takie planujesz) będą wyglądały świetnie!

Tylko jak z praktycznościa tych białych podstopnic? Z czego zrobić, żeby się nie brudziły za mocno, albo łatwe do czyszczenia były?

Ja z racji tego, że w trochę nowocześniejszym stylu planuje wnętrze zastanawiam sie nad blachą szczotkowaną, taka jasną, no ale myślę jeszcze:)

Pewnie zgłoszę się po namiar na ten Kórnik w swoim czasie:)

Najpraktyczniej chyba byłoby zrobić te podstopnice z mdf-u, bo tylkowane i malowane to pewnie zbyt długo nie będą czyste :-? ...

Blacha szczotkowana w nowoczesnym wnętrzu będzie super, ale tez musisz znaleźć sprytnego stolarza :wink:

żeby tylko tego gazu do rurek starczyło :roll:

Korniki na obmiar przyjeżdżają, a jakże :D

i damimax, Kornik, KOrnik, nie Kórnik :lol:

gazu... wczoraj 2 godziny w domu (starym) nie było prądu :evil: To dopiero wszystko stoi - piec gazowy nie odpala, kuchenka elektryczna, czajnik bezprzewodowy... a w domu chore dziecko... dobrze że chociaż koza grzeje :D

żeby tylko tego gazu do rurek starczyło :roll:

Korniki na obmiar przyjeżdżają, a jakże :D

i damimax, Kornik, KOrnik, nie Kórnik :lol:

gazu... wczoraj 2 godziny w domu (starym) nie było prądu :evil: To dopiero wszystko stoi - piec gazowy nie odpala, kuchenka elektryczna, czajnik bezprzewodowy... a w domu chore dziecko... dobrze że chociaż koza grzeje :D

właśnie z tego powodu u nas kominek jest kominkiem po prostu kominkiem. bez żadnych dodatkowych układów bo to wszystko na prąd.

właśnie z tego powodu u nas kominek jest kominkiem po prostu kominkiem. bez żadnych dodatkowych układów bo to wszystko na prąd.

u mnie tak samo, ostatnio właśnie przekonywalam koleżankę, że kominek z płaszczem jako alternatywne ogrzewanie mieszkania to tak sobie jak zabraknie prądu...

zresztą u nas koza, więc nie ma mowy o żadnych hi-techach :wink:

Gość Gosc_gość

u mnie tak samo, ostatnio właśnie przekonywalam koleżankę, że kominek z płaszczem jako alternatywne ogrzewanie mieszkania to tak sobie jak zabraknie prądu...

zresztą u nas koza, więc nie ma mowy o żadnych hi-techach :wink:

U mnie też kominek bez żadnych ekstrasów, będzie używany do celów rekreacyjnych :p

a jakby co w razie braku gazu i prądu tudzież innych kataklizmów zawsze można wszystkich w jednej "izbie" - salonie położyć

i hajcować w kominku, żeby było ciepło, a do lasu blisko jakby drzewa nie można było kupić :wink:

U mnie też kominek bez żadnych ekstrasów, będzie używany do celów rekreacyjnych :p

a jakby co w razie braku gazu i prądu tudzież innych kataklizmów zawsze można wszystkich w jednej "izbie" - salonie położyć

i hajcować w kominku, żeby było ciepło, a do lasu blisko jakby drzewa nie można było kupić :wink:

dokładnie :D u nas teraz w kozie napalone, raz na 3 dni wygaszamy tylko, żeby popiół wybrac i szybę wyczyścić. A gdzie Ty masz tam las blisko?

Gość Gosc_gość

dokładnie :D u nas teraz w kozie napalone, raz na 3 dni wygaszamy tylko, żeby popiół wybrac i szybę wyczyścić. A gdzie Ty masz tam las blisko?

:D między Tulcami a Szczepankowem jest kawałek lasu i to całkiem ładny, rowerkiem przez te lasy można dojechać aż na Maltę :D

Gość Gosc_gość

:D między Tulcami a Szczepankowem jest kawałek lasu i to całkiem ładny, rowerkiem przez te lasy można dojechać aż na Maltę :D

no tak, ale jak wytniesz ten las do kominka :wink: ....

:lol: No to by musiało długo nie być prądu i gazu :lol: