Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a co myslicie o lodowce podzielonej na 2 czesci (ale w pionie) i otwieranej jak szafa - dwuskrzydłowo ?

Jak otwieram prawa strone to lewa czesc jest zamknieta i na odwrot :)

Jeśli to lodówka z zamrażalką po jednej stronie to pomyślę to samo co o lodówce podzielonej w poziomie tj: ak otwieram dół to góra jest zamknieta i na odwrot

• Odpowiedzi 663
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DZIÓBEK- ja gdzies chyba w szczecinie widzialem takie cargo, bym musial sobie przypomniec...

Podpatrzone w Stanach - mikrofalowka i okap w jednym, tzn, mikrofalowka nad okapem.

Drugie to zestaw nozy wpuszczany w blat kuchenny przy zlewie, tak ze tylko uchwyty nozy wystaja ponad blat.

EhhhTakie skromne macie wymagania :p

Proponuje:

1.dla dbajacych o zdrowie ,linie oraz walczacych z lustrzyca - kuchenka zabudowana do gotowania na parze, najlepiej z Miele albo GE - cena od 5tys.

2.dla zapominalskich - lodowka z pamiecia i intneligentna funkcja mrozenia i chlodzenia - przypomni o zapasach, schlodzi szampana i wino oraz wodeczke w 1,5 min., poinformuje o uplywie daty do spozycia, zrobi lod,mozna poogladac przy okazji na niej tv, posluchac radia itp, - od 18tys.

3.dla funkcjonalistow - piekarnik z funkcja mikrofali , dwiema strefami pieczenia jednoczesnego oraz min 3 funkcjami pieczenia i kontrolowania procesu . Oczywiscie w slupku i na sankach - od 6tys.

4.dla minimalistow - szuflady bez uchwytow - dobre od 150zl/szt.

5.dla oszczedzajacych miejsce - oswietlenie relingowe.-ok 1tys za mb

6.dla kochajacych cisze i swiezy zapach - pochlaniacz panelowy z jonizatorem - od 9tys

7.dla milosnikow dobrej kawy pod kazda postacia - ekspres do zbudowy, z mlynkiem i podgrzewaczem - od 4,5tys

8.dla porzadnickich i oszczedzajacych miejsce - cargo teleskopowe do szafek naroznych - cena od 1tys.

9.gnizda blatowe-wysuwane, hermetyczne - ok 1,5tys/szt

10.szybki sortownik odpadkow pod blat roboczy - z mlynkiem 2tys bez ok 1 tys sam blat ok 500-800/mb

12. mlynek pod zlew - juz bylo :D

13.odkurzacz i dozownik plynu do zmywania, tez bylo - :D

14. chowana na prowadnicy maszynka do krojenia - to juz pikus 500-1000zl

15.wysuwany dodatkowy, teleskopowy blat roboczy lub stolik - od 2tys.

16.Aha doskonaly kucharz - bezcenne :p

• 5 months później...

Firma Kuchinox http://www.kuchinox.pl jest dystrybutorem bardzo ladnych dodatków do łazienki w kolorze wenge. Akcesoria te dostarczane są do marketów (ja widziałem w Leroy Merlin). Cena to okolo 80pln za każdy z elementów (mydelniczki, pojemniczki). Troche drogie, ale bardzo ładne i eleganckie.

Pozdrawiam

Dancer

• 4 weeks później...

Chciałabym się zapytać o urządzenia typu "magic corner" ?

Wygląda świetnie a jak sprawdza się w praktyce? Wiem, ze jest kilka rodzajów tych urządzeń? Może możecie jakieś polecić.

Jestem w trakcie projektowania kuchni i bardzo chciałabym zastosować to urządzenie.

A może możecie polecić wykonawcę mebli do kuchni w okolicach

Bielska-Białej ?

Beata