MARKOG 11.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a co myslicie o lodowce podzielonej na 2 czesci (ale w pionie) i otwieranej jak szafa - dwuskrzydłowo ? Jak otwieram prawa strone to lewa czesc jest zamknieta i na odwrot Jeśli to lodówka z zamrażalką po jednej stronie to pomyślę to samo co o lodówce podzielonej w poziomie tj: ak otwieram dół to góra jest zamknieta i na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 11.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a co myslicie o lodowce podzielonej na 2 czesci (ale w pionie) i otwieranej jak szafa - dwuskrzydłowo ? Jak otwieram prawa strone to lewa czesc jest zamknieta i na odwrot Dobry pomysł Takie lodówki juz dawno są tylko podstawowa bariera -KASA! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ja mam pytanko: czy ktoś spotkał się z narożną szafką typu cargo, bo taka mi jakoś pasuje w jedno miejsce. Szukam szukam i nie mogę znależć - chyba sama cos sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.08.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Ja mam taką, bardzo jest funkcjonalna, ale nie powiem ile kosztuje i gdzie ją kupić, bo pan meblarz ją zamontował i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly 13.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 DZIÓBEK- ja gdzies chyba w szczecinie widzialem takie cargo, bym musial sobie przypomniec...Podpatrzone w Stanach - mikrofalowka i okap w jednym, tzn, mikrofalowka nad okapem.Drugie to zestaw nozy wpuszczany w blat kuchenny przy zlewie, tak ze tylko uchwyty nozy wystaja ponad blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 EhhhTakie skromne macie wymagania Proponuje: 1.dla dbajacych o zdrowie ,linie oraz walczacych z lustrzyca - kuchenka zabudowana do gotowania na parze, najlepiej z Miele albo GE - cena od 5tys. 2.dla zapominalskich - lodowka z pamiecia i intneligentna funkcja mrozenia i chlodzenia - przypomni o zapasach, schlodzi szampana i wino oraz wodeczke w 1,5 min., poinformuje o uplywie daty do spozycia, zrobi lod,mozna poogladac przy okazji na niej tv, posluchac radia itp, - od 18tys. 3.dla funkcjonalistow - piekarnik z funkcja mikrofali , dwiema strefami pieczenia jednoczesnego oraz min 3 funkcjami pieczenia i kontrolowania procesu . Oczywiscie w slupku i na sankach - od 6tys. 4.dla minimalistow - szuflady bez uchwytow - dobre od 150zl/szt. 5.dla oszczedzajacych miejsce - oswietlenie relingowe.-ok 1tys za mb 6.dla kochajacych cisze i swiezy zapach - pochlaniacz panelowy z jonizatorem - od 9tys 7.dla milosnikow dobrej kawy pod kazda postacia - ekspres do zbudowy, z mlynkiem i podgrzewaczem - od 4,5tys 8.dla porzadnickich i oszczedzajacych miejsce - cargo teleskopowe do szafek naroznych - cena od 1tys. 9.gnizda blatowe-wysuwane, hermetyczne - ok 1,5tys/szt 10.szybki sortownik odpadkow pod blat roboczy - z mlynkiem 2tys bez ok 1 tys sam blat ok 500-800/mb 12. mlynek pod zlew - juz bylo 13.odkurzacz i dozownik plynu do zmywania, tez bylo - 14. chowana na prowadnicy maszynka do krojenia - to juz pikus 500-1000zl 15.wysuwany dodatkowy, teleskopowy blat roboczy lub stolik - od 2tys. 16.Aha doskonaly kucharz - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 13.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 hihi pytanko : - jak sie otwieraja te szuflady bez uchwytów? ps. ja jestem swietnym kucharzem - wiec bezcenny koszt m,i juz odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.08.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 hihi pytanko : - jak sie otwieraja te szuflady bez uchwytów? : szuflady bez uchwytow otwiera sie dociskajac powierzchnie szuflady lub szafki, po czym ta odskakuje i wysuwa sie lekujchno na zadana glebokosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 14.08.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Kuchnia powinna być wyposażona w Żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Kuchnia powinna być wyposażona w Żonę. Oj faceci... Bez żony ani rusz (zaraz pewni się rozwinie jakaś seksistowsko-feministyczna polemika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.08.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 7.dla milosnikow dobrej kawy pod kazda postacia - ekspres do zbudowy, z mlynkiem i podgrzewaczem - od 4,5tys od dawna taki ekspresik mi się marzy 16.Aha doskonaly kucharz - bezcenne u mnie chyba obowiązkowo jako dodatkowe wyposażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Może ktoś mółby podrzucić jakichś producentów dodatków łazienkowych (wieszaczki, lustro, półeczki) z drewnem wenge. Widziałam już serię pomdor K2, owszem ładne ale cena nie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dancer 15.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Firma Kuchinox http://www.kuchinox.pl jest dystrybutorem bardzo ladnych dodatków do łazienki w kolorze wenge. Akcesoria te dostarczane są do marketów (ja widziałem w Leroy Merlin). Cena to okolo 80pln za każdy z elementów (mydelniczki, pojemniczki). Troche drogie, ale bardzo ładne i eleganckie. PozdrawiamDancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki Dancer za info, szkoda tylko że ta strona kuchinoxu jakaś marna i właściwie nic w niej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.01.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ponawiam prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 09.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Chciałabym się zapytać o urządzenia typu "magic corner" ?Wygląda świetnie a jak sprawdza się w praktyce? Wiem, ze jest kilka rodzajów tych urządzeń? Może możecie jakieś polecić. Jestem w trakcie projektowania kuchni i bardzo chciałabym zastosować to urządzenie. A może możecie polecić wykonawcę mebli do kuchni w okolicach Bielska-Białej ? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 09.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 też nad tym myślałam, ale takie porządne to ok.1800 zł, a te tańsze, no cóż, już tak płynnie nie chodziły. W końcu zrezygnowałam z tego (choć kuchnia jeszcze ciągle tylko w planach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 09.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 http://www.stolarze.com.pl/?product_id=13861&category_id=448&PHPSESSID=790dfe398ceef83df985e3478d154520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 09.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja mam propozycję ok. 950 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Osobiście uważam, że nie warto płacić tyle kasy. Prędzej czy póżniej urządzenie przestanie poprawnie funkcjonować, a że to dość skolmplikowane urządzenie to przypuszczam, że wcześniej. Magia to tylko jest w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts