Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MOj pierwszy sex !!

waldibmw

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) :lol:

Zadaj to pytanie najpierw sobie.Odważysz się?.Ale skoro już zakładasz takiego posta to daj przykład jako numer jeden.Może wtedy dołączą inni. :D :D :D :wink:

Nie ma takiej możliwości, żebym publicznie o tym opowiadała. Nie jestem ekshibicjonistką.
.Do zboczenia w temacie tego postu chyba jeszcze daleko jak to sugeruje dompodsosnami no chyba ,że koleżance chodzi o ujawniania intymnych spraw tak ogólnie..To tak na marginesie.

Bądź prowodyrem

:wink: :wink: :wink:

...Do zboczenia w temacie tego postu chyba jeszcze daleko jak to sugeruje dompodsosnami no chyba ,że koleżance chodzi o ujawniania intymnych spraw tak ogólnie..To tak na marginesie...

Koleżance chodzi wyłącznie o siebie i nie ocenia niczyich postów ani nie ma takiego zamiaru. Nikogo. W moim odczuciu opowiadanie o swoich intymnych sprawach (nie wiem dlaczego został od nich oddzielony pierwszy seks, jakby nie był intymny) ma cechy ekshibicjonizmu. Ale czyjeś odczucie może być inne i nic mi do tego. Mówię o sobie. I nie wkładaj mi w usta żadnych sugestii o zboczeniach. Potrafię mówić sama za siebie.

...Do zboczenia w temacie tego postu chyba jeszcze daleko jak to sugeruje dompodsosnami no chyba ,że koleżance chodzi o ujawniania intymnych spraw tak ogólnie..To tak na marginesie...

Koleżance chodzi wyłącznie o siebie i nie ocenia niczyich postów ani nie ma takiego zamiaru. Nikogo. W moim odczuciu opowiadanie o swoich intymnych sprawach (nie wiem dlaczego został od nich oddzielony pierwszy seks, jakby nie był intymny) ma cechy ekshibicjonizmu. Ale czyjeś odczucie może być inne i nic mi do tego. Mówię o sobie. I nie wkładaj mi w usta żadnych sugestii o zboczeniach. Potrafię mówić sama za siebie.

Co do wkładania w usta :D :D :D ......sama napisałaś

.......Nie jestem ekshibicjonistką......
.Przypomnij sobie znaczenie słowa ekshibicjonistka.Tak bez urazy tak ogólnie :p :wink: :wink:Acha i autor pyta końkretnie o pary małżeńskie.Czytaj z uwagą. :p :wink:

to jest dział porad życiowych.

Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? 8)

:D :( :D :( :D :( :wink: :wink: .Właśnie nie ma.Jest żonaty :p :wink:

a Ty skąd wiesz? służyłes za materac? 8)

Wie bo uwaznie czyta forum!! 4 slob wziolem 29092007 :lol:

ślub nie oznacza skonsumowanie małżeństwa :wink:

Gratulacje :D

CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) :lol:

J

a mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja)

Acha i autor pyta końkretnie o pary małżeńskie.Czytaj z uwagą.

Zastosuj do siebie. I mów o sobie. Aha - pisze się aha. Konkretnie. Czytaj z uwagą i pisz staranniej. :lol:

a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? :wink:
Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) :D

Fascynujace zieeew...

dzieki! teraz kiedy juz o tym wiem moje zycie nabralo sensu.....

A dla rozruszania "smutasow forumowych" to ja proponuje konkurs na najglupszy watek. chyba kazdy sie domysli jaki nominuje ....