waldibmw 26.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nie ma takiej możliwości, żebym publicznie o tym opowiadała. Nie jestem ekshibicjonistką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Fajnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.10.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To nie te forum.Murator odsyła do forum zdrowie..coś tam coś tam.Tam jest tylko o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) Zadaj to pytanie najpierw sobie.Odważysz się?.Ale skoro już zakładasz takiego posta to daj przykład jako numer jeden.Może wtedy dołączą inni. Nie ma takiej możliwości, żebym publicznie o tym opowiadała. Nie jestem ekshibicjonistką..Do zboczenia w temacie tego postu chyba jeszcze daleko jak to sugeruje dompodsosnami no chyba ,że koleżance chodzi o ujawniania intymnych spraw tak ogólnie..To tak na marginesie. Bądź prowodyrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 to jest dział porad życiowych. Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 to jest dział porad życiowych. Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? .Właśnie nie ma.Jest żonaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ...Do zboczenia w temacie tego postu chyba jeszcze daleko jak to sugeruje dompodsosnami no chyba ,że koleżance chodzi o ujawniania intymnych spraw tak ogólnie..To tak na marginesie... Koleżance chodzi wyłącznie o siebie i nie ocenia niczyich postów ani nie ma takiego zamiaru. Nikogo. W moim odczuciu opowiadanie o swoich intymnych sprawach (nie wiem dlaczego został od nich oddzielony pierwszy seks, jakby nie był intymny) ma cechy ekshibicjonizmu. Ale czyjeś odczucie może być inne i nic mi do tego. Mówię o sobie. I nie wkładaj mi w usta żadnych sugestii o zboczeniach. Potrafię mówić sama za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ...Do zboczenia w temacie tego postu chyba jeszcze daleko jak to sugeruje dompodsosnami no chyba ,że koleżance chodzi o ujawniania intymnych spraw tak ogólnie..To tak na marginesie... Koleżance chodzi wyłącznie o siebie i nie ocenia niczyich postów ani nie ma takiego zamiaru. Nikogo. W moim odczuciu opowiadanie o swoich intymnych sprawach (nie wiem dlaczego został od nich oddzielony pierwszy seks, jakby nie był intymny) ma cechy ekshibicjonizmu. Ale czyjeś odczucie może być inne i nic mi do tego. Mówię o sobie. I nie wkładaj mi w usta żadnych sugestii o zboczeniach. Potrafię mówić sama za siebie. Co do wkładania w usta ......sama napisałaś .......Nie jestem ekshibicjonistką...... .Przypomnij sobie znaczenie słowa ekshibicjonistka.Tak bez urazy tak ogólnie :wink:Acha i autor pyta końkretnie o pary małżeńskie.Czytaj z uwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 to jest dział porad życiowych. Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? .Właśnie nie ma.Jest żonaty a Ty skąd wiesz? służyłes za materac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To nie te forum.Murator odsyła do forum zdrowie..coś tam coś tam. Tam jest tylko o tym. TEDII- wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 to jest dział porad życiowych. Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? Wogole nie mam zadnych problemow -chcialem Was (smutasow) troche pobudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 to jest dział porad życiowych. Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? .Właśnie nie ma.Jest żonaty a Ty skąd wiesz? służyłes za materac? Wie bo uwaznie czyta forum!! 4 slob wziolem 29092007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 to jest dział porad życiowych. Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? .Właśnie nie ma.Jest żonaty a Ty skąd wiesz? służyłes za materac? Wie bo uwaznie czyta forum!! 4 slob wziolem 29092007 ślub nie oznacza skonsumowanie małżeństwa Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 [quote name="Majka" ślub nie oznacza skonsumowanie małżeństwa Gratulacje [/quote] WIelkie dzieki!! Zostalo zkonsumowane-mam swiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) Acha i autor pyta końkretnie o pary małżeńskie.Czytaj z uwagą. Zastosuj do siebie. I mów o sobie. Aha - pisze się aha. Konkretnie. Czytaj z uwagą i pisz staranniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ty tez wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) Fascynujace zieeew... dzieki! teraz kiedy juz o tym wiem moje zycie nabralo sensu..... A dla rozruszania "smutasow forumowych" to ja proponuje konkurs na najglupszy watek. chyba kazdy sie domysli jaki nominuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts