niktspecjalny 27.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) Acha i autor pyta końkretnie o pary małżeńskie.Czytaj z uwagą. Zastosuj do siebie. I mów o sobie. Aha - pisze się aha. Konkretnie. Czytaj z uwagą i pisz staranniej. yhy...niech będzie aha....bo nie chodziło mi o achać czyli zachwycać się czymś w sposób nieco afektowany. przepraszam. http://www.kurnik.pl/slownik/sw.phtml?sl=aha http://pl.wiktionary.org/wiki/acha ,gdzieś sie go używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) Fascynujace zieeew... dzieki! teraz kiedy juz o tym wiem moje zycie nabralo sensu..... A dla rozruszania "smutasow forumowych" to ja proponuje konkurs na najglupszy watek. chyba kazdy sie domysli jaki nominuje .... Jestes pierwsza na liscie S.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) Fascynujace zieeew... dzieki! teraz kiedy juz o tym wiem moje zycie nabralo sensu..... A dla rozruszania "smutasow forumowych" to ja proponuje konkurs na najglupszy watek. chyba kazdy sie domysli jaki nominuje .... Jestes pierwsza na liscie S.... zielona jest zawsze pierwsza.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.10.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 u mnie to była koleżanka z osiedla - dzisiaj jest jedną z czołowych postaci ruchu femistycznego. Pamietam, że to było ok 9 rano. Starzy poszli do roboty a ona wpadła do mnie w drodze do ogólniaka. Tyle ich było, że dokładnie już nie pamiętam szczegółów - mieszają mi się obrazy. pewnie ją okłamałem, że wszystko wiem i będzie jak w bajce.Nie rozumiem dlaczego nie mamy sobie poklikać na te tematy - życie jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zakladam druga liste -ludzi wesolych 1) Niktspecjalny 2) Charli Co do zielonookiej to wydajemisie ze dzis boli ja glowa,albo maa trudne dni.....,albo pada klimatyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 DOMPODSOSNAMI acha pisze sie tak jak napisal NIKTSPECJALNY czyli ACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kup sobie ortograficzny slownik jezyka polskiego PROF.A.Markowski strona 3 ,3 kolumna 7 pozycja od dolu i niepouczaj innych jak masz braki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mam 3 do listy ludzi wesolych PAWEL76 - polecam przeczytac jego postanowienia noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To było naprawdę cudowne... starszy o 2 lata... zakładałam że będzie doświadczony... nie pomyliłam się... było wczesne popołudnie... zrobilismy to na oczach wszystkich... wtedy odkryłam jakie to przyjemne... miał na imię Marcin...zazdrościły mi wszystkie dziewczyny...potem zrobiliśmy to jeszcze dwa razy...przedszkolaki są takie romantyczne... PSwaldibmw- fajne mięsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.10.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 joan jestes na 4 pozycji ludzi wesolych za miesko dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 PSwaldibmw- fajne mięsko... to poniżej kałacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pamiętam, że 20 lat temu dziewczyny nie depilowały się a technika oralna nie była prawie znana. Tak się cieszę, że czasy się zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 waldibmw fajnego masz avatorka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.10.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mój pierwszy raz, hmm na pewno nie bolała mnie wtedy głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mus coś powiedzieć o tym sexsiuniu.Trza jakoś ogólnikowo coby małża nie przeczytała.Na pewno gadałem o tym z kumplem i pamiętam,że on tego jeszcze nie robił i wychodziły mu gały z orbit jaki to ja jestem doświadczony,że umiem to robić.Czyli było,krótko ,końkretnie,bez boleśnie(z mojej strony oczywiście) i klasycznie.Zważywszy na fakt ,że w miarę jedzenia apetyt rośnie,bardziej utkwiły mi w pamięci drugie razy ale to już temat na innego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 PSwaldibmw- fajne mięsko... to poniżej kałacha? Sorry to nie kalach to szmeiser model 1943 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 pamiętam, że 20 lat temu dziewczyny nie depilowały się a technika oralna nie była prawie znana. Tak się cieszę, że czasy się zmieniły JA TEZ !!! Wtym temacie zmiany ida ku lepszemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mus coś powiedzieć o tym sexsiuniu.Trza jakoś ogólnikowo coby małża nie przeczytała.Na pewno gadałem o tym z kumplem i pamiętam,że on tego jeszcze nie robił i wychodziły mu gały z orbit jaki to ja jestem doświadczony,że umiem to robić.Czyli było,krótko ,końkretnie,bez boleśnie(z mojej strony oczywiście) i klasycznie.Zważywszy na fakt ,że w miarę jedzenia apetyt rośnie,bardziej utkwiły mi w pamięci drugie razy ale to już temat na innego posta. Drugie razy sa zawsze ciekawsze niz poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mus coś powiedzieć o tym sexsiuniu.Trza jakoś ogólnikowo coby małża nie przeczytała.Na pewno gadałem o tym z kumplem i pamiętam,że on tego jeszcze nie robił i wychodziły mu gały z orbit jaki to ja jestem doświadczony,że umiem to robić.Czyli było,krótko ,końkretnie,bez boleśnie(z mojej strony oczywiście) i klasycznie.Zważywszy na fakt ,że w miarę jedzenia apetyt rośnie,bardziej utkwiły mi w pamięci drugie razy ale to już temat na innego posta. Drugie razy sa zawsze ciekawsze niz poprzednie Nie wstydź się toż to prze ca zycie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 DOMPODSOSNAMI acha pisze sie tak jak napisal NIKTSPECJALNY czyli ACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kup sobie ortograficzny slownik jezyka polskiego PROF.A.Markowski strona 3 ,3 kolumna 7 pozycja od dolu i niepouczaj innych jak masz braki..... Aha - "Nowy słownik ortograficzny PWN z zasadami pisowni i interpunkcji", oprac. prof. Edward Polański, Wyd. Naukowe PWN, W-wa 2002; nie pouczaj - cyt.: "partykułę nie jako wykładnik zaprzeczenia piszemy rozdzielnie z następującymi kategoriami wyrazów: Przed czasownikami: nie chcieć, nie odbyć, nie zrywać... nie zaskoczyłby... nie przeszkadzaj... " Tamże, s. LXIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 DOMPODSOSNAMI acha pisze sie tak jak napisal NIKTSPECJALNY czyli ACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kup sobie ortograficzny slownik jezyka polskiego PROF.A.Markowski strona 3 ,3 kolumna 7 pozycja od dolu i niepouczaj innych jak masz braki..... Aha - "Nowy słownik ortograficzny PWN z zasadami pisowni i interpunkcji", oprac. prof. Edward Polański, Wyd. Naukowe PWN, W-wa 2002; nie pouczaj - cyt.: "partykułę nie jako wykładnik zaprzeczenia piszemy rozdzielnie z następującymi kategoriami wyrazów: Przed czasownikami: nie chcieć, nie odbyć, nie zrywać... nie zaskoczyłby... nie przeszkadzaj... " Tamże, s. LXIV Chyba pada tam strasznie u was .Acha-aha już została wytłumaczona. .Powiedz lepiej jak tam sexs w wielkim miescie oczywiście tak ogólnie bez ekshibicjonizmu .Trzymamy sie tematu.Yhom i ahom stanowcze stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts