Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MOj pierwszy sex !!

waldibmw

Recommended Posts

CIEKAWE czy ktos z zonatych sie odwazy (wypowiedziec) :lol:

J

a mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja)

Acha i autor pyta końkretnie o pary małżeńskie.Czytaj z uwagą.

Zastosuj do siebie. I mów o sobie. Aha - pisze się aha. Konkretnie. Czytaj z uwagą i pisz staranniej. :lol:

yhy...niech będzie aha....bo nie chodziło mi o achać czyli zachwycać się czymś w sposób nieco afektowany. :p :p :p :wink: :wink: :wink: przepraszam.

http://www.kurnik.pl/slownik/sw.phtml?sl=aha

http://pl.wiktionary.org/wiki/acha ,gdzieś sie go używa :p :wink:

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? :wink:
Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) :D

Fascynujace zieeew...

dzieki! teraz kiedy juz o tym wiem moje zycie nabralo sensu.....

A dla rozruszania "smutasow forumowych" to ja proponuje konkurs na najglupszy watek. chyba kazdy sie domysli jaki nominuje ....

Jestes pierwsza na liscie S....

a może ktoś miał pierwszy seks żoną własnie...? :wink:
Ja mialem wlasnie z zona!!!!! (alenieswoja) :D

Fascynujace zieeew...

dzieki! teraz kiedy juz o tym wiem moje zycie nabralo sensu.....

A dla rozruszania "smutasow forumowych" to ja proponuje konkurs na najglupszy watek. chyba kazdy sie domysli jaki nominuje ....

Jestes pierwsza na liscie S....

zielona jest zawsze pierwsza.......... :p :p :p :wink:

u mnie to była koleżanka z osiedla - dzisiaj jest jedną z czołowych postaci ruchu femistycznego. Pamietam, że to było ok 9 rano. Starzy poszli do roboty a ona wpadła do mnie w drodze do ogólniaka.

Tyle ich było, że dokładnie już nie pamiętam szczegółów - mieszają mi się obrazy. pewnie ją okłamałem, że wszystko wiem i będzie jak w bajce.

Nie rozumiem dlaczego nie mamy sobie poklikać na te tematy - życie jest fajne

To było naprawdę cudowne... :roll:

starszy o 2 lata...

:roll: zakładałam że będzie doświadczony... :roll:

nie pomyliłam się... :roll:

było wczesne popołudnie... :roll:

zrobilismy to na oczach wszystkich... :roll:

wtedy odkryłam jakie to przyjemne... :roll:

miał na imię Marcin...zazdrościły mi wszystkie dziewczyny...potem zrobiliśmy to jeszcze dwa razy...przedszkolaki są takie romantyczne...:roll:

PSwaldibmw- fajne mięsko... :roll: :lol:

Mus coś powiedzieć o tym sexsiuniu.Trza jakoś ogólnikowo coby małża nie przeczytała.Na pewno gadałem o tym z kumplem i pamiętam,że on tego jeszcze nie robił i wychodziły mu gały z orbit :o :o :o jaki to ja jestem doświadczony,że umiem to robić.Czyli było,krótko ,końkretnie,bez boleśnie(z mojej strony oczywiście) i klasycznie.Zważywszy na fakt ,że w miarę jedzenia apetyt rośnie,bardziej utkwiły mi w pamięci drugie razy :D :D :D :oops: :wink: ale to już temat na innego posta.

Mus coś powiedzieć o tym sexsiuniu.Trza jakoś ogólnikowo coby małża nie przeczytała.Na pewno gadałem o tym z kumplem i pamiętam,że on tego jeszcze nie robił i wychodziły mu gały z orbit :o :o :o jaki to ja jestem doświadczony,że umiem to robić.Czyli było,krótko ,końkretnie,bez boleśnie(z mojej strony oczywiście) i klasycznie.Zważywszy na fakt ,że w miarę jedzenia apetyt rośnie,bardziej utkwiły mi w pamięci drugie razy :D :D :D :oops: :wink: ale to już temat na innego posta.
Drugie razy sa zawsze ciekawsze niz poprzednie :oops:

Drugie razy sa zawsze ciekawsze niz poprzednie :oops:

Nie wstydź się :D :D :wink: toż to prze ca zycie jest :wink: :wink:

DOMPODSOSNAMI acha pisze sie tak jak napisal NIKTSPECJALNY czyli ACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kup sobie ortograficzny slownik jezyka polskiego PROF.A.Markowski strona 3 ,3 kolumna 7 pozycja od dolu i niepouczaj innych jak masz braki..... :D :p

Aha - "Nowy słownik ortograficzny PWN z zasadami pisowni i interpunkcji", oprac. prof. Edward Polański, Wyd. Naukowe PWN, W-wa 2002;

nie pouczaj - cyt.: "partykułę nie jako wykładnik zaprzeczenia piszemy rozdzielnie z następującymi kategoriami wyrazów:

Przed czasownikami: nie chcieć, nie odbyć, nie zrywać... nie zaskoczyłby... nie przeszkadzaj... "

Tamże, s. LXIV :lol:

DOMPODSOSNAMI acha pisze sie tak jak napisal NIKTSPECJALNY czyli ACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kup sobie ortograficzny slownik jezyka polskiego PROF.A.Markowski strona 3 ,3 kolumna 7 pozycja od dolu i niepouczaj innych jak masz braki..... :D :p

Aha - "Nowy słownik ortograficzny PWN z zasadami pisowni i interpunkcji", oprac. prof. Edward Polański, Wyd. Naukowe PWN, W-wa 2002;

nie pouczaj - cyt.: "partykułę nie jako wykładnik zaprzeczenia piszemy rozdzielnie z następującymi kategoriami wyrazów:

Przed czasownikami: nie chcieć, nie odbyć, nie zrywać... nie zaskoczyłby... nie przeszkadzaj... "

Tamże, s. LXIV :lol:

Chyba pada tam strasznie u was .Acha-aha już została wytłumaczona. 8) 8) :wink: .Powiedz lepiej jak tam sexs w wielkim miescie :p :p :p :wink: oczywiście tak ogólnie bez ekshibicjonizmu :wink: :wink: :wink: .Trzymamy sie tematu.Yhom i ahom stanowcze stop.