DPS 28.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Z tą pogodą to nie jest tak źle. W wielkim mieście...? Hmmm, widuję w TV jedynie. Ten seks w wielkim mieście znaczy się. U nas na wsi to jakoś prościej wszystko się chyba odbywa - chłop babę za łeb i do stodoły, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Z tą pogodą to nie jest tak źle. W wielkim mieście...? Hmmm, widuję w TV jedynie. Ten seks w wielkim mieście znaczy się. U nas na wsi to jakoś prościej wszystko się chyba odbywa - chłop babę za łeb i do stodoły, no. Chyba wczorej bylas w stodole ,bo widze ze humor lepszy!!! Tak trzymaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Z tą pogodą to nie jest tak źle. W wielkim mieście...? Hmmm, widuję w TV jedynie. Ten seks w wielkim mieście znaczy się. U nas na wsi to jakoś prościej wszystko się chyba odbywa - chłop babę za łeb i do stodoły, no. Chyba wczorej bylas w stodole ,bo widze ze humor lepszy!!! Tak trzymaj!! ...zdecydowanie lepszejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Z tą pogodą to nie jest tak źle. W wielkim mieście...? Hmmm, widuję w TV jedynie. Ten seks w wielkim mieście znaczy się. U nas na wsi to jakoś prościej wszystko się chyba odbywa - chłop babę za łeb i do stodoły, no. Chyba wczorej bylas w stodole ,bo widze ze humor lepszy!!! Tak trzymaj!! ...zdecydowanie lepszejszy Zawsze mam dobry humor, gdy wychodzi na moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Z tą pogodą to nie jest tak źle. W wielkim mieście...? Hmmm, widuję w TV jedynie. Ten seks w wielkim mieście znaczy się. U nas na wsi to jakoś prościej wszystko się chyba odbywa - chłop babę za łeb i do stodoły, no. Chyba wczorej bylas w stodole ,bo widze ze humor lepszy!!! Tak trzymaj!! ...zdecydowanie lepszejszy Zawsze mam dobry humor, gdy wychodzi na moje. i niech tak pozostanie bo przecież o to w tym wszystkim chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 TROCHE WAS oszukalem !! pierwszy sex mialem z gosposia moich rodzicow.Byla bardzo stara ,ze dwa razy starsza ode mnie miala gdzieś ze 29 lat.Nigdy nie zapomne smaku rosolu w niedziele gdy rodzice siedzieli w jadalni przy stole ,a ja stalem w kuchni z tylu za nia i pomagalem jej mieszać rosol Niestety wszystko co piekne szybko się konczy.Stary zorientował się , ze za czesto przebywam w kuchni i zwolnił bidulke.Potem musiałem działac juz na własną rekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mój pierwszy raz, hmm na pewno nie bolała mnie wtedy głowa Ajak teraz z bolem glowy!! Polecam to co GOZDZIKOWA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 .Nigdy nie zapomne smaku rosolu w niedziele gdy rodzice siedzieli w jadalni przy stole ,a ja stalem w kuchni z tylu za nia i pomagalem jej mieszać rosol ... przypopmina mi to moja przygode z tornistrem .... pisal wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 .Nigdy nie zapomne smaku rosolu w niedziele gdy rodzice siedzieli w jadalni przy stole ,a ja stalem w kuchni z tylu za nia i pomagalem jej mieszać rosol ... przypopmina mi to moja przygode z tornistrem .... pisal wartownik Napisz bardziej precyzyjnie!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mój pierwszy raz, hmm na pewno nie bolała mnie wtedy głowa Ajak teraz z bolem glowy!! Polecam to co GOZDZIKOWA!!! Na ból głowy zamiast Goździkowej wolę mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 .Nigdy nie zapomne smaku rosolu w niedziele gdy rodzice siedzieli w jadalni przy stole ,a ja stalem w kuchni z tylu za nia i pomagalem jej mieszać rosol ... przypopmina mi to moja przygode z tornistrem .... pisal wartownik Napisz bardziej precyzyjnie!!??? ... chcialbys .... a zresztą , wiesz ile trwa przerwa miedzy lekcjami ....jest bardzo , bardzo krótka .... a tornister bardzo halasuje wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 dobra...... jak wszyscy to wszyscy..... ja tez powiem delikatnie .... byłem mistrzem drrrugich rrrazów..... nawet potem jak mialem juz np 6 dziewczyne to sie człowiek jakos tak cholerra strresował zeby sie udało kurrka.... za pierrwszym drrugie były 100% lepsiejsze niz pierwsze..... pamietam ze kiedys po kilku piwach gadalem o tym z kumplem i on mial ten cholerra sam problem...... jakies takie uczuciowe chłopaki z biegiem czasu mineło bezpowrotnie... ale nie byłem sportowcemno dobra troszeczkie na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.10.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 .Nigdy nie zapomne smaku rosolu w niedziele gdy rodzice siedzieli w jadalni przy stole ,a ja stalem w kuchni z tylu za nia i pomagalem jej mieszać rosol ... przypopmina mi to moja przygode z tornistrem .... pisal wartownik Napisz bardziej precyzyjnie!!??? ... chcialbys .... a zresztą , wiesz ile trwa przerwa miedzy lekcjami ....jest bardzo , bardzo krótka .... a tornister bardzo halasuje RANY WARTOWNIK !!!! PODPISUJ SIE ,BO JESZCZE WYJDZIE NA TO ŻE JA MIAŁAM TAKĄ PRZYGODĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja rzucę datą 1 kwietnia i to co pamiętam najlepiej to właśnie ta data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? Tak ,Waldi ma problem leczył się w dres-motoren-werke GmbH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Waldibmw, masz problem z pierwszym sex'em? Tak ,Waldi ma problem leczył się w dres-motoren-werke GmbH Selimmm chyba cie zmogła choroba.„Bayerische Flugzeugwerke AG" czyli "Bawarskie Zakłady Lotnicze później została zmieniona na „Bayerische Motoren Werke GmbH". .Pierwszy człon jest mi znany, drugi natomiast nijak się ma z tematem wątku.A ty to w ogóle uprawiasz sex czy tylko dresss-sexesss-indywiduum :wink:Sadzę ,że chyba tak bo terapia jest ci doskonale znana.Opowiedz o niej bo chyba masz doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 31.10.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Sadze ze Selimowi chodzilo o sex na BMW !? na motocyklu BMW!/ ,tyle ze ma preoblemy z wyslowieniem sie ! I TU troche racji mam :pare razy probowalem ,wszystko poczatkowo ok ,problem pojawia sie przy szybkosciach wyzszych jak 170k/h (trudno juz jedna reka prowadzic) itak zregoly po ostrym hamowaniu nastepowal zjazd do lasu P.S. zachwile bede mial latwiej ,kupuje BMW1200GS EML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.11.2007 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 SELIM ! -spisz -fabryka czeka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 sie wstydzi manekinek.No chyba ,że jeździ motorem i próbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.11.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 N.S - znowu jarałeś pokarm dla rybek ? ps. daj coś nowego na krzynke , bo nie mam się czym wymieniać z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts