niktspecjalny 02.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 N.S - znowu jarałeś pokarm dla rybek ? ps. daj coś nowego na krzynke , bo nie mam się czym wymieniać z kolegami manekinku do kwadratu chiba ci sierść utkwiła w .....dziorach.A co to jest krzynka ???.Nie rób ściemy przecież widać ,że masz problem bo gadasz znanym dialektem.Wylizuj sie dokładnie bo twój socjolekt w ogóle mnie nie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.11.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Na Wiejskim Sprzecie Kaskaderskim (WSK) ten numer nie wyda od 10 k/g trzeba ster trzymac mocno oburacz taki ma power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Na Wiejskim Sprzecie Kaskaderskim (WSK) ten numer nie wyda od 10 k/g trzeba ster trzymac mocno oburacz taki ma power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 N.S - znowu jarałeś pokarm dla rybek ? ps. daj coś nowego na krzynke , bo nie mam się czym wymieniać z kolegami manekinku do kwadratu chiba ci sierść utkwiła w .....dziorach.A co to jest krzynka ???.Nie rób ściemy przecież widać ,że masz problem bo gadasz znanym dialektem.Wylizuj sie dokładnie bo twój socjolekt w ogóle mnie nie wkurza. zalewać....zalewać....jedyna rada zalewać luźne gadki...heya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.11.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 SELLIMM-wez urlop ,odpocznij niechodz do kopalni na nocna szychte!!dogadaj sie z żoną ,jutro bedzie lepiej . P.S. postaraj sie niepic do 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 SELLIMM-wez urlop ,odpocznij niechodz do kopalni na nocna szychte!!dogadaj sie z żoną ,jutro bedzie lepiej . P.S. postaraj sie niepic do 17 Ta..... weźmie urlop i w ogóle sie z kobitą nie dogada.Ty on nie pije bo mu .....dziory przeszkadzają.To manekinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ns, widzę, że znalazłeś przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ns, widzę, że znalazłeś przyjaciela Pozwolisz ,że Cię zacytuje......Jak to doskonale wiesz ja na forumie nie mam przyjaciół .Więc proszę Cie z całym szacunkiem odpuść sobie te dyrdymałki bo nie są one tematem wąciu a i jak to doskonale wiesz źle służą takim pustym drwinom.Pamiętaj nic na siłę.Aha i bądź sobą bo przy nicku masz bardzo mądry opis.Jeszcze raz proszę popatrz co jest tematem tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.11.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ns, rozumiem, że w twej pokrętnej logice, wszyscy muszą się trzymać tematu wątku, oprócz ciebie Majka, myślę, że się chłopcy dopasowali waldibmw, awatar masz bossski a żeby się trzymać tematu wątku mój pierwszy seks już był co było a nie jest, nie pisze się w rejestr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 kuleczka strasznie przykro ze - " nie jest" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 03.11.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ns, rozumiem, że w twej pokrętnej logice, wszyscy muszą się trzymać tematu wątku, oprócz ciebie Majka, myślę, że się chłopcy dopasowali waldibmw, awatar masz bossski a żeby się trzymać tematu wątku mój pierwszy seks już był co było a nie jest, nie pisze się w rejestr Ciesze sie ze Ci siepodoba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ns, rozumiem, że w twej pokrętnej logice, wszyscy muszą się trzymać tematu wątku, oprócz ciebie a żeby się trzymać tematu wątku mój pierwszy seks już był co było a nie jest, nie pisze się w rejestr No tak starość nie radość ze wskazaniem na radość Zazdraszać tylko ,że mamy już pewne "uniesienia seksualne" za sobą.Było nie było mamy przecież jeszcze sport No i żeby trzymać się nadal wątku powiem ,że ten pierwszy raz wcale nic nie zmienił w moim życiu.Jak to wyżej napisałem o drugich razach są łagodniejsze i na dłużej zostają w naszej pamięci. miłego i spokojnego wickendu kuleczka .Ucałuj małża w samo pysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dzięki, ucałuję, tym bardziej, że On był tym pierwszym w obecnych czasach, to fstyt się przyznać hmmmm.....chłopcy, wyciągnęliście zbyt pochopne wnioski było, dotyczy "pierwszego razu" jako świeżo upieczona 31 latka stwierdzam, że w tej kwestii uczymy i rozwijamy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak to doskonale wiesz ja na forumie nie mam przyjaciół eee...my Cię wszyscy love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.11.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 że On był tym pierwszym w obecnych czasach, to fstyt się przyznać to ja też się zafstydzam w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 pierwszy raz ? był fajny przede wszystkim bez zaskoczeń kobiety jeszcze nie robiły sobie dziar na swych aksamitnych ciałach nie wpinały żadnego metalu w język, sutki, pępek czy łechtaczkę podczas rozbierania facet nie natykał się na kawałek sznurka wbity miedzy półdupki, zwany stringami co było kolejnym etapem na drodze do poznawania, cóż to może być pod tym materiałem.... no fajnie było pierwszy papieros też się pamięta zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ...z tymi tatuażami to popieram - fatalna moda. Natomiast stringi - no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 04.11.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Stringi no problem oile sa na mlodej niezaduzej pupci!! natomiast metal _cos obzydliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 pierwszy sex ? przypomniałam sobie piosenkę "stachu , stachu, jak to się robi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 pierwszy raz wcale nic nie zmienił w moim życiu.Jak to wyżej napisałem o drugich razach są łagodniejsze i na dłużej zostają w naszej pamięci. D no to ja wolę pierwsze razy... w mej pamieci zostają głównie one... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts