waldibmw 09.11.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 pierwszy sex ? przypomniałam sobie piosenkę "stachu , stachu, jak to się robi" i co stachu niezabardzo wiedzial????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała niekoniecznie Chodziło mi o to ,że w Waszym przypadku ta liczba mnoga w tych pierwszych razach dziwnie brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała niekoniecznie Chodziło mi o to ,że w Waszym przypadku ta liczba mnoga w tych pierwszych razach dziwnie brzmi. acha ... w naszym przypadku ... pozdrawiam wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Waldi - Ty już zębów nie masz look at foto w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 09.11.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Waldi - Ty już zębów nie masz look at foto w avatarze Zapomniał je zaimportowac jak fota byla pstrykana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała jakże to, nie rozumiem... - jest przecież tyle sposobów, konfiguracji i możliwosci na ten wyjątkowy pierwszy raz... pierwszy raz tam... pierwszy raz tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.11.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała jakże to, nie rozumiem... - jest przecież tyle sposobów, konfiguracji i możliwosci na ten wyjątkowy pierwszy raz... pierwszy raz tam... pierwszy raz tak... Twoja konfiguracja pierwszego razu mnie powaliła Chiba lubisz szydełkowanie Aha czy my mówimy o tym samym pierwszym razie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.11.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to troszku sobie droga joan pokłamała jakże to, nie rozumiem... - jest przecież tyle sposobów, konfiguracji i możliwosci na ten wyjątkowy pierwszy raz... pierwszy raz tam... pierwszy raz tak... Twoja konfiguracja pierwszego razu mnie powaliła Chiba lubisz szydełkowanie Aha czy my mówimy o tym samym pierwszym razie?? obawiam sie ze nie - wiesz - kobiety z Wenus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.11.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Czyli nie lubisz szydełkowania.Więc liczba pojedyncza u ciebie jednak odpada. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 10.11.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Waldi - Ty już zębów nie masz look at foto w avatarze Zeby schowala mi zona ,bo bylem niegrzeczny (zawsze tak robi jak niewracam na noc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 waldi - sadzac poTwojej minie - to przedtem Ci je wybila perwersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 perwersja od razu ! bądzmy tolerancyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 10.11.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 waldi - sadzac poTwojej minie - to przedtem Ci je wybila perwersja MAM wyjmowane,lepsze od naturalnych,jak wracam do domu z lajdactwa i przysne ,to ona mi je wyjmuje i chowa.Zeby oddala musze jechac do jubilera i jakis drobiazg kupic ( ponizej 3 karatow nieoddaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 MAM wyjmowane,lepsze od naturalnych,jak wracam do domu z lajdactwa i przysne ,to ona mi je wyjmuje i chowa. Zeby oddala musze jechac do jubilera i jakis drobiazg kupic ( ponizej 3 karatow nieoddaje) zazdroszcze Jej ps. pewnie , ze wyjmowane lepsze. latwiej sie myje i takie tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 10.11.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 MAM wyjmowane,lepsze od naturalnych,jak wracam do domu z lajdactwa i przysne ,to ona mi je wyjmuje i chowa. Zeby oddala musze jechac do jubilera i jakis drobiazg kupic ( ponizej 3 karatow nieoddaje) zazdroszcze Jej ps. pewnie , ze wyjmowane lepsze. latwiej sie myje i takie tam.. niemyje ,wycieram w serwetke jak skonczylem posilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 10.11.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 pozatym bez zebow mozna lepiej possac cycuszki i takietam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 10.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 pozatym bez zebow mozna lepiej possac cycuszki i takietam inne Dobre! jak faktycznie mozna lepiej possac cycuszki i takietam to ja swoje zabki na allegro daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts