Charlie 14.11.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 z murzynką już się zadawałem - nie zapomniane wrażenia - wysoka klasa - całkiem inny sex niż z białymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.11.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Charlie same ogólniki do szczególów prosze jakies fotki filmy nagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.11.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Charlie napisał: z murzynką już się zadawałem - nie zapomniane wrażenia - wysoka klasa - całkiem inny sex niż z białymi eee tam - tak naprawdę to ogrrrromne i głęboko odczuwalne różnice widać dopiero u płci przeciwnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 joan napisał: Charlie napisał: z murzynką już się zadawałem - nie zapomniane wrażenia - wysoka klasa - całkiem inny sex niż z białymi eee tam - tak naprawdę to ogrrrromne i głęboko odczuwalne różnice widać dopiero u płci przeciwnej... z Twojego punktu wodzenia ....na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 15.11.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 nierozumiem dlaczego kobietom podobaja sie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 waldibmw napisał: nierozumiem dlaczego kobietom podobaja sie takie To zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 joan napisał: Charlie napisał: z murzynką już się zadawałem - nie zapomniane wrażenia - wysoka klasa - całkiem inny sex niż z białymi eee tam - tak naprawdę to ogrrrromne i głęboko odczuwalne różnice widać dopiero u płci przeciwnej... ...jednak wielkość jest decydująca - to prawda . Kobieta gdy mówi, że nie , to kłamie !!! Wiem o tym bo mi to kobiety mówią - mnie nie muszą kłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Cóż za grupa ekspertów się zebrała w tym oto miejscu dosłownie sama śmietanka znawców tematu chłopcy zawsze gotowi " na łące, w pociągu, w przeciąga na drągu" a tak naprawdę, to "w grudniu po południu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kuleczka napisał: a tak naprawdę, to "w grudniu po południu" o! to juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ila66 napisał: kuleczka napisał: a tak naprawdę, to "w grudniu po południu" o! to juz niedlugo tak jakby szczęściarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 15.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dzien dobry wieczor kuleczka jak zdrowko wczoraj juz cytowanko nie wychodzilo jak poszlas lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.11.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja zawsze moge dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 kuleczka napisał: Cóż za grupa ekspertów się zebrała w tym oto miejscu dosłownie sama śmietanka znawców tematu chłopcy zawsze gotowi " na łące, w pociągu, w przeciąga na drągu" a tak naprawdę, to "w grudniu po południu" Kulka te soczyste twoje wypowiedzi kwalifikują cię również do grupy ekspertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 17.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 W środę wróciłem z Ukrainy - powiem szczerze, że podobają mi się ukrainki. Ładne dziewczyny - wszystkie szczupłe. Chyba im się podobałem albo mój samochód ... P.S ... bieda na Wołyniu jest okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Charlie, tyś strasznie uzywany towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Majka napisał: Charlie, tyś strasznie uzywany towar jakiś taki.... macany czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 18.11.2007 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Charlie napisał: W środę wróciłem z Ukrainy - powiem szczerze, że podobają mi się ukrainki. Ładne dziewczyny - wszystkie szczupłe. Chyba im się podobałem albo mój samochód ... P.S ... bieda na Wołyniu jest okropna Samochod w sexie jest bardzo przydatny i KARTY!!! :win k: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.11.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ew-ka napisał: Majka napisał: Charlie, tyś strasznie uzywany towar jakiś taki.... macany czy cóś jestem wiecznie młody - forever yuong a Wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Charlie napisał: Ew-ka napisał: Majka napisał: Charlie, tyś strasznie uzywany towar jakiś taki.... macany czy cóś jestem wiecznie młody - forever yuong a Wy ? Któż by śmiał ci dorównać .Tu sama stara wiara(mówię za siebie) żebyś tylko za wcześnie się nie wypalił bo nikt już nie skorzysta Ewa ma racje możesz w przyszłości być jeszcze za bardzo "prze macany" i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.11.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 niktspecjalny napisał: Charlie napisał: Ew-ka napisał: Majka napisał: Charlie, tyś strasznie uzywany towar jakiś taki.... macany czy cóś jestem wiecznie młody - forever yuong a Wy ? Któż by śmiał ci dorównać .Tu sama stara wiara(mówię za siebie) żebyś tylko za wcześnie się nie wypalił bo nikt już nie skorzysta Ewa ma racje możesz w przyszłości być jeszcze za bardzo "prze macany" i co wtedy? ...mam 32 lata - martwię się waszymi opiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts